Sista dagen

på detta året. Glömde datorn hos morsan när jag stack till jobbet i Fredags morse, därför det har varit torka här.

Vi börjar med Lule, Hoffa tror på kvalserien för Lule efter matchen mot Modo i Fredags, det gör jag oxå om man saknar Harju,Chabada,Larose,Lindqvist som man gjorde mot Modo, men dessa harrar är snart tillbaks och kommer kriga hårt för Lule. Stryk mot HV med 2-1 igår  i en match som kunde slutat hur som helst, Lule ledde länge och prickade stolpen 2 ggr och hade en puck på linjen som efter videogranskning inte blev godkänd, Sen avvslutades drabbningen med en missad Lule straff, ja hade varit mer orolig om Lule vore utspelade i matcherna men så är inte fallet. Ja har ju hyfsad koll på laget och kan säga att normalt sett så har Lule en rejäl svacka runt jul/nyår fram till 15 Januari sen brukar dom tugga på grymt bra sista 6 veckorna. Ja är optimist och tror på en bra avslutning, men Timrå borta till Torsdan blir grymt svårt.

Kollade film på Lördag kväll efter att ha jobbat på förmiddagen, 3 riktigt bra filmer där Mr Brooks var en höjdare, bästa filmen jag sett i år! Hyr den folks.

Bilen är igång igen, tack morsan för lånet av din så länge!

Ett rejält innebandy sug börjar infinna sig, bara en match nästa helg, herrrarna hemma mot Edebäck. Jag satsar på en plats i truppen, ska ta ledigt för att träna på Onsdag.

Hade fixat hockeyresa till Karlstad igår FBK-Timrå, 47 personer med Wikman varav 25 st satt i restaurangen, riktigt kul, bra mat och jäkligt bra sittplatser. Tirå imponerade, malde ner FBK helt andra halvan av matchen. Efteråt var vi till Fille och spelade pokerturnering, vi var 13st, Jakob Ezra var kvällens man och vann, själv sluta ja 5:a efter en del rejält oflyt mot t ex Ezra, Då han med Ess Dam på hand var på väg ut ur turneringen mot min Ess Kung hand men the lady kom upp på bordet.

Fick en fråga angående Fotbolls kommitén och nystart, jo fotbollskommitén har väl fungerat tämligen uselt och måste få en uppryckning that´s it. Ser riktigt okay ut inför nästa år, typ 35 spelare i truppen och en tränare som verkar kanon.

Ha en bra avslutning på året friends! Ta de lugnt med raketerna!! Drick lagomt!!!  Ciao

Kommentarer
Postat av: Ragge

Glömde nämna småkronorna, jäklar viken insats mot Kanada. Vilken 4-3 ål med 7 sek kvar, jösses

2007-12-31 @ 14:04:33
Postat av: Helena & Henke

Gött nytt år på dig!

2007-12-31 @ 23:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0