Sent värre

Blev de inatt när man låg i soffan å njöt av topp tennis, först Verdasco som vaknat på rätt sida och visade upp vinkel slag så Cilic nästan fick springa hem till Kroatien å slå.

I nästa match så var det Berdych som vaknat på rätt sida och kunde till slut ge självaste Federer respass i en rysare och vips så var kl 06 liksom.

Bye bye FBK, hopplöst svårt att sätta chanserna i likhet med stora delar av säsongen. Tippade rätt i 3 av 4 kvartsfinaler och mitt guldlag LHC lever men de va på de berömda håret.

Påsken på ingång å inte mycke till planer på vad som ska hittas på, nån tur till edane för påskmat o dyl såklart.

Ska ju definitivt se Arvikas kvalmatch på fredag, den saken är klar. Kommer med vidare tankar om den viktiga matchen!

Frukost kanske

Vilken rysare!!

Lockerud-Arvika!!! Helt slut va man efter matchen!! I soffan hos Myrman, hehe. Säger lite om den, 5-3, 5-7, 9-7 å till slut 9-9. Till slut fick superfemman spela ihop!1 Nlseon, Robin, Fezon, Kicken, Tompa. 6-0 i sista perioden! Kicken va magisk å gjorde 8 poäng, han har helt klart något extra, den saken är klar!! Men nu är de bara å ladda om batterierna för på långfredan kommer Vimmerby på besök, ett Vimmerby som krossade sitt Göteborgsmotstånf i första omgången. En grym förstalina med en fd SSL spelare i spetsen enligt rykte, blir förmodligen stentufft!

Bra helf annars kan man väl sammanfatta, en trevlig avslutning med innebandygänget!

Lite jobb, lite träning å lite sömn kan man sammanfatta den. Tog igen de idag när jag vakna 10.45, inte fel. Nu ska jag ned till AN å skriva nåra rader ungdomssport OCH jag ska försöka ha en bild med tjejer, känns som vi ofta får klagomål på att inte de lyfts fram tillräckligt vilket ev säkert kan stämma men men.

Annars blir de nog en soft påskvecka.

Känner mig full av energi, kan detta bero på tro?? Våren knackar på dörren ?!? Nytt jobb?!? Träningen som börjar ge liiiite resultat?!? Eller nånting annat, blink?!? Ja förmodligen när man skriver ned de såhär beror de nog på alla dessa saker.

Hockeyslutspelet drar vidare, 2 spännande matcher imorgon kan man lugnt säga.

Hörs soon


Snyggt helt enkelt!!

Nya bowlingen på The Roof får högsta betyg av mig!! När Olssons gör nåt så gör de det rejält, grymt kul att de finns några som vill satsa i stan! Va alltså där på smygpremiären igår, blev inte riktigt som jag tänkt mig mm, kom hem framåt 03, blev inga bowlingresultat att hänga på väggen men de blir fler chanser!

Sitter å kollar på LHC-Frölunda, jag tippade ju LHC som guldlag vilket jag ser ut att äta upp men 3-2 i match 5 just nu iaf. Ser tufft ut för FBK, de varkar i princip bli överkörda ikväll. Kan tänka mig att det är ruggigt drag i Globen ikväll. DIF blir farliga framöver den saken är klar!!

Kvalserien är jämnare än någonsin, tyvärr spelar sig SSK kvar i eliten men vilka de får med sig vette fasen.

Lockerud-Arvika på söndag, omöjligt att sia om men helt klart krävs det en bra Arvika insats annars är de över för i år, men jag säger 6-8 efter att Lockerud varit tvungna att chansa framåt i sista.

Bästa bästa bloggerskan Sofia Arvidsson har de tufft i Miami, 0-6,0-4 mot Cibulkova just nu. Ajajajaj, tror de blir tröstshopping för henne ikväll!

Imöra blir de fotbollsträning, AN jobb och innebandyavslutning, inte fel!

Å sist men inte minst, det blev en intressant vecka som jag trodde. 3 maj börjar jag jobba i Västerås, fram till slutet av augusti men ändå. Känns ju bakvänt att jobba under sommarn men bara å gilla läget. Känns som de kan bli någon VM kväll hos kusin Roy när de drar igång i Sydafrika.

Ha en perry helg vänner!!

Reflektioner

Från senaste veckan:
* Undrar om trappstegen upp från fotografplats till pressrum motsvarar en negerboll? Hoppas de annars gick jag jag så att säga plus igår i varje paus.

*En himla tur att Arvika Basket inte fick chansen att kvala till ligan, har man Lasse Maja som reklam på bortastället så kanske man inte hängt med i utveckling lol, nej men måste säga att de va ganska kul när jag upptäckte detta på bortamatchen, när stängde Lasse Maja?? Typ drygt tio år sen??

*Allan Alberg har börjat på buggkurs, WHAT. Hakan är tappad, taket räcker inte till för ett kors, ja helt enkelt undrens tid är inte förbi och man kan fasen inte ta något för givet längre. Men givetvis en stor ELOGE till Allan, gilla på den!.

*När Skellefte gjorde 1-3 igår var det 2 puckar på isen, visst långt från händelsernas centrum men ändå, hade domaren sett de hade de blivit avblåst, han såg ju lite lätt förundrad när Hadelöv kom med den efter måljublet.

De va de hele, för stunden


Rätt match

De var väl helt klart rätt match för året att bli skickad till LLA för att jobba på, tyvärr fick mitt objekt kliva av efter en period men men. Är imponerad av Skellefte, tycker de spelar riktigt bra i anfallszon.
Sen är de ju lite ironiskt att Bartecko ska avgöra för att strö lite salt i såren men man gläds ju såklart med superlirarn!!

Zzzzzzzzzzzz

De överjävligaste på länge

Messis show igårkväll va magisk, vilken fotbollsspelare! Man tappar ju hakan, Zlatan däremot är skapligt ofarlig för dagen och lyckades missa öppen kasse från typ tio meter men vips så vänder de snarare än man anar, sportens tjusning.

Gårdagens väder kändes otroligt onödigt!!

Uniteds 2-1 seger igår va såväl nödig som skön!!

Ska å bevaka Micke J i kvällens kvartsfinal, ska bli kul helt enkelt!

Finns en del som tyder på att detta kan bli en intressant vecka men den som lever får se, so long folks!


Efterspel kvalmatchen

Känslan såhär dagen efter är väl snudd på förlust om ni fattar vad jag menar, 4-0 å 6-3 slutade vid 6-5.
0-1 på 4 PP lägen å därtill ytterligare ett insläppt strax efter ett pp. så istället för normala 2-0 blev det i praktiken 0-2 och kanske 6-5 istället för typ 8-3. Nu såg jag ju inte matchen men ha ju snackat med många som va där.
Lockerud hade väl helt enkelt scoutat Arvikas PP och hittat nycklarna till att låsa de, starkt gjort!!

För mig känns ju Nelson som given pointer med Fredriksson till vänster och Tompa bakom kassen och Robin till höger, sen kunde man peta in vem som helst framför kassen i princip. sen kan man ju byta Robin mot såväl Tobba som Lundberg om Robin mot all förmodan inte sätter dit den. Ett sån PP uppställning där Nelson och Robin kan vrida uppställningen efter hur motståndarna spel och sen komma till skott med den som har bäst läge, har svårt å se hur de inte skulle bli mål. Sen skulle jag nog såklart ställa Kicken framför kassen.

Men de finns såklart tusen åsikter om detta å ingen är mer rätt än någon annan men alltid kul att skriva ned sina egna tankar!

Lite rätt ute iaf

Blev 6-5 till Arvika och inte riktigt 9-5 som jag trodde, blir intressant nästa helg! Enligt mina källor va Tompa och Kenny klart bäst i hemmalaget.

Själv ha jag varit på en 13 timmars tur till Göteborg eller rättare sagt Mölndal, basketdamerna räckte inte till mot starka Kvarnby, tjugo poängs förlust.

De stämmer verkligen att årets slutspel va jämnt och ovisst på förhand iaf, av 8 spelade hittills har de väl varit 5 sudden eller? Och bara en match där segermarginalen varit större än 1 mål.

Robin Söderling har hittat toppform igen och visar denna veckan att han just nu är topp 5 i världen! Spelar just nu semi mot Roddick, 3-3 i första, känns som en 50-50 match, Roddicks serve är ju helgrym.

Nej nu blire sängen, work tomorrow!

?????!!!!!

Men kära värd, så många läsare senaste dygnet å inte en kommentar. Inte en käft som har några åsikter om kvalet alltså. Kom igen nu tråkmånsar!!

Nu så

Alla innebandyälskare, här kommer min analys på kvalmatchen, Arvika-Lockerud.

För de första tror jag inte riktigt stans mer allmänt sportintresserade förstår vilket ruggigt bra lag Arvika har. För 3-4 år sedan va stans bästa utspridda i DIF,MSK å Arvika, nu är i princip de bästa samlade i Arvika, jag är HELT övertygad om att Arvika med lätthet hängt kvar i årets division II.

Värmland är ett starkt innebandylandskap, de har man tydligt märkt på cuper där vi med MSK mött lag utifrån och vunnit mot division II lag flertalet gånger och tror sällan vi loosat mot ett div 3 lag, jo en gång mot Odelberg/Guistavsberg men de va så ini bomben bra och lekte sig sedan upp i seriesystemet. Även Arvika har med stor lycka deltagit i utomsocknes cupet, t e i Göteborg i våras.

Västergötland är ett landskap där definitivt fotbollen är sport nummer ett, sen hur de är i Mariestad kan jag inte svära på men Andreas Andersson är iaf därifrån, blink!!

Lockerud har ett ungt lag med ett fåtal över 22 år, en riktig poängkung i Mattias Kongstad som pytsat in 74 points, sedan har de "bara" 3 till som gjort 24 pinnar eller mer och de har spelat 20 seriematcher.

Arvika med 18 spelade matcher har 7 spelare mellan 28 och 44 points å då har ändå Tompa och Tobba varit skadade en del.

Nej in med Gustavs kedja mot Kongstad så fixar sig detta.

Hörde att Kenny skulle stå på lördag, känns lite märkligt sett över längre tid men jag har ju givetvis inte koll på dagsformen men jag hade helt klart ställt Fredda.

Skulle gärna se Fredriksson, Kicken å Tompa ihop, Lundberg, Tobba å Gustav i andra och en krigar  kedja som tredje som kan gå in å jobba steeeeenhårt.

Men som sagt jag är HELT säker på att Arvika är numret för stora för Lockerud och jag tippar 9-5.

Själv missar jag matchen då jag befinner mig i Mölndal, på basket, men good luck!!


Heeeej

Hoppas allt är bra där ute! Våren är på g, inte med stormsteg direkt men ändå, ett säkert vårtecken är hockeyslutspelet å här kommer mina kvartsfinalstankar. Måste bara skriva några rader om de svenska domarna, stundtals under serielunken har de varit extrem nolltolerans med utvisning för precis allt, men när säsongens viktigaste match spelades i lördags uppe i Luleå va de plötsligt nya regler som gällde, 5 utvisningar på hela matchen, det va ständiga hakningar å interderence situationer åt båda håll och de är väl den domarnivån vi får se i slutspelet, alltså betydligt mindre utrymme för lirarna.

Skellefteå-FBK  4-2

Skelefte har överraskat stort på mig, Särkijärvi har verkligen fått ut max och på hemmais är man svåra att ha att göra med. Klara för slutspel tidigt och man har verkligen kunnat ladda för slutspelet.
FBK har varit upp å ned, vissa matcher rent ut sagt usla. Målvaktssidan är ett stort problem i nuläget, känns även som en del av utespelarna har haft problem efter OS uppehållet, i vilket skick är Bartecko?? Gjorde tydligen ingen glad i lördags. Oviss matchserie men jag sticker ut hakan å säger att FBK får respass. Har fått äran att åka å bevaka FBK åt AN på måndag, ska bli kul att placera sig vid sargkanten med en kamera på en slutspelsmatch.

HV 71-Timrå 2-4

Att tippa att serieettan skall åka ut mot serieåttan kan ju givetvis verka helt idiotiskt men HV har gått knackigt sista 2 månaderna men man har ju givetvis en väldigt hög kapacitet. Timrå kommer in i slutspelet med högt självförtroende, ELVA raka matcher utan förlust i ordinarie tid. 28 Januari var senaste gången man kammade noll poäng i en match. Lindbäck är grym i målet och ja vinner Timrå första matchen imorgon då tror jag man storskräller!

Djurgården-Brynäs 4-3

Enormt svårtippat, DIF är ju säsongens lag under hårde Hardys styre! Nu väntar täta jobbiga Brynäs med Markström i kassen, tror DIF reder ut detta men de kommer säkert bli ett par suddenmatcher på vägen.

Linköping-Frölunda 4-2

Denna är ju oxå bussvår men Frölundas försvarsspel är stundtals för virrigt å detta kommer Hlavac å Hlinka å utnyttja, tror LHC har mörkat sin form bäst av lagen inför slutspelet, tror vi kommer få se ett helt annat LHC närmsta veckorna och till slut står man som svenska mästare enligt mig!

Så nu är de bara å släppa pucken å blåsa igång!


Jaha

Efter att ha legat på slutspelsplats i typ 54,5 av 55 omgångar så misslyckades Lule med att sätta pucken i mål i avslutningsmatchen mot Timrå, Lule va juhelt klart snäppet bättre än Timrå men Lindbäck var ruggig i målet. Kan bara konstatera att RogerX2 inte fick den fart på laget man trodde inför säsongen. Jag hade ju hellere sett ANders Nilsson i kassen än Modig och visst fanns de väl en del laguttagningar som hade ett frågetecken runt sig men så är det ju alltid. Man kan bara moloket konstatera att de är tråkigt att missa slutspel, är väl tredje gången sen man gick upp 84 så självklart en stor besvikelse. Såg att det basunerades ut att tränarna fått sparken, typisk mediagrej! Rönnberg är klar för småkronorna sedan länge och ett skifte va väl glasklart. Allt tyder på att förre spelaren Jonas Rönnqvist tar steget från Almtuna till Lule och vi d sin sida har Bulan Berglund!

Kvartsfinaltankar kommer jag till senare, känns ruggigt ovisst på flera håll.

Fint väder men de va satan inte varmt på dagens promenad vill jag lova!

Fasen vad veckorna drar iväg, snart påsk.

Arvika startar kvalet i innebandy på lördag, har en klar åsikt om utgången på första omgången mot Lockerud men mer om detta senare.

Måndag=saltön, de gillas! Säger bara Blomgren, iskall han.

Har inte sett en sekund av melodifestivalen i år så jag kan helt enkelt inte ha någon åsikt.

Helt sinnesjukt att Allsvenskan startar så tidigt, planerna ser ut som åkrar, i princip omöjligt att slå två pass i rad, Mitt lag AIK har ett guld att försvara men de blir inte enkelt då lagets superstar sen förra året Ivan Obolo lämnat, han va en riktig klass spelare å de växer inte på träd i Allsvenskan, tror Mjällby blir ett mittenlag, de har ändå spetskompetens i truppen i form av Ekenberg å Gran.

Wayne Rooney, världens just nu bäste fotbollsspelare enligt mig, livsfarlig VARJE gång han får bollen. Kan han ge England vad landets supportrar trånar efter i sommar?? Ja vem vet?

Att ett FBK med högavlönade hockeyproffs inte klara av att gå ut och städa av SSK en lördag på hemmais när man har en fjärdeplats att spela om tycker jag är skandal, finns inte mycket hjärta och stolthet där.

Nej nu ska jag ladda tvättmaskinen, adios amigos.

Måttet rågat

Nej nu ska de köra Holmenkollens 5 mil i mass start, herregud ingenting är tydligen heligt längre, då kan man bojkotta den med i 4 mil då.

Annars är de väl fokus på 18.30, blir nog en tight match känns de som, kom igen nu Lule å fixa detta.

Va på världshistoriens mest ospännande innebandymatch sent igår, Åmot damerna pulvriserade Billingsfors i kvalet, 12-1. Hur de kunde få stryk mot samma motstånd för en veckas sen känns som ett smärre under.

Nej nu väntar spinningcykeln på Hälsokompaniet, ciao!


Nagelbitare

En riktigt nervig Elitserieomgång där Lule va på väg mot en slutspelsplats men Rögle kvitterade, Modo va dock urusla och stod på näsan och är borta. Nu blir de avgörande match hemma mot Timrå, 1 pinne räcker, gissa om jag är bänkad halv sju på lördag, JO DE.

Blir en del jobb i helgen dock helledig lördag, inte fel.

Foten gör framsteg, tackar jag för!

Ska bli kallare väder igen, OGILLA!

Ha varit uselt med filmtittande ett tag, ska bli skärpning på en fronten, har massor att beta av säkert.

Blir ju ett gäng lugna helger innan fotbollen drar igång på allvar.

Nej nu ere sleep time helt enkelt, måste vända rätt dygnet, OS rytmen har inte gått ur än.

Att man aldrig kan hålla käft

Skulle ju aldrig ha skrivit de där i bloggen i måndags, stuka foten skapligt på gårdagens fotboll, gjorde djävulskt ont men känns lite bättre än jag väntat mig idag, är ju bara å komma igång å belasta den så mycke som möjligt så fort som möjligt.

Lules kamp om åttondeplatsen fortgår, programenlig seger mot sargat SSK igår, Rögle B å Timrå H kvar på programmet, kan de bli så att Frölunda blir räddningsplankan?? Frölunda har 75 pinnar och har Skellefte borta och DIF hemma kvar. Kan bli en riktigt intressant lördagskväll!!

Äntligen våren på väg, inte en enda dag för tidigt!

16 på gårdagens fotbollsträning, börjar likna nåt.

Hay

Dax att sammanfatta 09/10 kommunens 15 bästa this year.

Inte lätt detta men jag gör ett försök! Nej de funkar helt enkelt, jag har 16 som gjort sig förtjänta v en plats helt enkelt!

16. Victor " Viggen" Åslund, De va på de berömda håret men killen sätter 14 baljor i serien, hur många kunde de varit, ja du. Skapligt gäng till iaf vilket säger allt om kapaciteten.  Viggen har haft förmågan att dra på sig ytterst onödiga utvisningar men i år stannar han på 4 minuter, starkt Viggen, jag lyfter på kepsen för de!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
15. Daniel Persson, Började tveksamt men har klivt framåt undan för undan, avslutningsmatchen va strålande även om de va viss överladdning stundtals när Årjängstrollen flög som käglor, satte dessutom 8-7 på en dragare i krysset.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
14. Fredda Rosenqvist, inte lätt att va goalie i Arvika i år, har ju inte direkt varit matcher som målvakten måste vinna åt lagen, första målis stora delar av säsongen hur som helst och ihop med bror sin bästa målisarna i stan.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
13. Gustav Arvidsson, Tuffing som inte direkt öst in points på slutet. Blir grymt viktig i kvalet såklart.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12. Stefan Alberg, Ingen poängproduktion att prata om men har spelat 10 matcher för oss och vi har vunnit 8 av dem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11. Thomas Berntsson, bröt nyckelbenet men har såklart stundtals visat att han har de lilla extra.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10. Tobias Henrysson, Skadeproblem men supergiftigt skott som gett resultat 20 ggr!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9. Johan Myrman, Slitvarg som ständigt lyckad ha en virusvarning hängandes över immunförsvaret. 31 poäng trots att han mist sin radarkomois är starkt!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8. Patrik Kjemperud, Oerhört viktig för oss, 7+16 är starkt!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7. Robin Andersson, 15+12 och stark ihop med Nelson.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6. Calle Nilsson,  21+25 enligt min poängliga, hyfsat på 16 matcher. Visst defensiven är inte grym men uatn Calle i år hade vi fått de tufft!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Anders Lundberg, Har de mesta helt enkelt, 16+26. Snabb som satan, teknisk som satan, skjuter som satan. Jo ni förstår.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Thomas Fredriksson, Riktig trög start på säsongen, missat en hel del, gör ändå 24 kassar. Får definitivt en avgörande roll om Arvika ska kliva upp.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Robban Rosenqvist, vilken säsong i kassen. Skulle man rada upp de 20 giftigaste räddningarna i serien denna säsongen så skulle Rob närma sig hälften, lovar. Visst de ha såklart slinkit in någon Sorkdödare mellan varven men de gör de ju på alla. Lägg därtill 19 mål på 9 matcher i U laget och en sjunde plats i poängligan i serien!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Kicken Nilsson, 32 mål ja de är en skaplig siffra i alla väder. Har ett målsinne som är grymt, detta trots en del sjukdomsproblem, kepslyft på den.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Johan Nelson, Ja vad ska man säga, i år har pusselbitarna fallit på plats mer än någonsin. 29 fucking ass som back, sen 14 kassar till de, jo men skapligt. Ändå inte uppe på 100 procent av sin kapacitet än men de börjar närma sig. Säsongens spelare utan tvekan i mina ögon.

Nu återstår de ett kval som blir ytterst intressant att följa, hoppas ju såklart få bevaka åt tidningen men de känns väl kanske tveksamt om jag kommer få göra de. Känns surt att inte få skriva så mycke om den sportne man kan bäst/gillar mest men men.

På återhörande!!

Tuff helg

Tur man har tid att ta igen sig! Sista innebandymatchen för säsongen följt av Tiki och Mustasch. trevlig kväll men visst va de lite tungt att jobba 10-18 på söndagen å sen dra till Mangskog på årsmöte men allt funkar om man vill.

Vi tog fasen i mig säsongen skönsate seger på sätt å vis när vi säkrade femteplatsen i 9-8 segern, Nordmarken pressade oss så ini vassen sista 5 minuterna men vi redde ut stormen, tänk att en betydelselös match kan frambringa så mycke energi och vilja hos de båda lagens spelare, helt crazy, går inte att få mer seriefinalkänsla över en match än de som utspelade sig i Årjäng i lördags,extra kul då bussen var fylld med glada MSK supportrar som fick extra anledning att fira under kvällen. 27 fucking points spelade vi ihop i trean, den som hade lagt en hundring på de i mitten av November kunde ha packat väskan å dra till Arlanda idag. Men nu laddar vi om för fotboll!!

Såg min gissningsvis bortemot trettionde Vasaloppsstart vid 8 tiden på söndagen, tredition helt enkelt, sånt man inte FÅR missa helt enkelt.

2 månader till nästa MSK seriematch, ytterst skönt på ett vis, såklart drygt på ett annat.

Vill ni veta hur serierna skall sluta i förväg??? Läs i så fall Arvika nyheter när de gör inför serien reportage, kan säga att jag varit halvrätt ute i mina uttalanden.

Fasen de börjar kännas som formen börjar så sakteliga gå åt rätt håll, please träningsguden skona mig nu. Ingen dyngförkylning, ingen gnagande hälsena, skona mig de är jag värd!!

Ha en bra vecka nu så hörs vi inom de snaraste!


Derbyts hetaste plus tips sista helgen!

Bättre sent än aldrig!!

15. Patrik Kjemperud, Ingen kanonmatch men ändå våran viktigaste spelare förmodligen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
14. Gustav Arvidsson, viktig kugge i heta matcher. Har de trögt med poänggörandet men fick en MAGISK assist till 5-2 målet när Jimmie oturligt nog gjorde klockrent självmål.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
13. Rikard Persson, har inte blivit imponerad de jag sett av han i U laget men får man chansen i ett derby å sätter viktiga 4-2 målet då är man värd sin plats.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
12. Anders Lundberg, duktig som fasen även om jag tycker formtoppen är över.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
11. Marcus Lindh, visst han hade något uppspel i basketkorgen vid vårat bås men en jobbig jäkel att möta.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
10. Thomas Berntsson, tillbaks men ändå en bra bit kvar till sitt vanliga jag.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
9.  Kicken Nilsson, tog ett stort defensivt ansvar i derbyt och gjorde de bra. Dock poänglös, skapligt otippat!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
8. Robin Andersson, poänglös men såklart ruggig ihop med Nelson.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
7. Johan Myrman, vaskar fram ett gäng chanser åt oss men det sista lilla flytet saknas lite.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6 Kenny Skovlund, gjorde en jäkligt bra match. I princip chanslös på målen vi gjorde, straffrädding plus en handfull övrigt fina räddningar.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Calle Nilsson, spelade fram till våra  mål. Kedjan spelade 3-1 i matchen, vad mer kan man begära, eller ja de ena målet va PP uppställningen inne och målet kom strax efter de blev 5 mot 5 men ändå.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Rob Rosen, inte hans bästa match men likväl ruggig. Fick ju några riktigt sura mål på sig.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Thomas Fredriksson, ingen perfekt match men en pådrivare och satte ju dessutom två baljor ofint nog på klubben i sitt hjärta, blink!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Tobias Henrysson, lyckades med i princip allt. Visade vid 9-3 målet att han har ett skott som få andra, eller om de va 10-3, inte helsäker men 3 prickade han in.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Johan Nelson, Ja vad ska man säga 2+1 och styr spelet briljant i sin femma.


Last weekend, för alla lagen utom Arvika då vill säga eftersom de vinner serien och fortsätter med kval.

Div 3 herr: Nordmarken-MSK, En match om femteplatsen i serien, vi å Nordmarken ha varit ruggigt jämna hela säsongen. Svårtippat men eftersom vi är jäkligt jämna blir de en sudden, 6-7 efter sudden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arvika-I2, Arvika behöver 3 pinnar för en serieseger, för att Hultsberg skall lägga sig de finns inte. 10-5

Division 5 och 6 serierna är redan avgjorda och jag tänker inte bemöda mig tid med de matcherna.

Div 2 dam:  Billingsfors-Åmot, viktig match för Åmot, ligger på kvalplats men möter jumbom Billingsfors som iofs har allt att spela för men de fixar man, Lisa tillbaks i laguppställningen och de blir 4-8.
Orosmomentet ligger väl i att Grums skall klara kriga ned ett Skoghall som har nada att spela för. Skulle båda vinna måste Åmot vinna med 6 bollar fler än Grums för att undvika kvalspel.

Ciao!!


Oj då

De blev visst en mager vecka, sett ur blogghänseende, den stora OS är över depressionen som rullar in men med solen hjälp ska man väl börja se fram emot sommaren och fotbolls VM och allt därtill.

Sista innebandyhelgen för säsongen är här och vi ska över höjda för ännu ett derby, lite mindre prestigefyllt men en vinst skulle innebära en femteplats å de vore ju inte helt fel.

Luleå har de tufft med en del skador och vinterkräksjuka i laget å nu börjar de brännas rejält. 4 matcher kvar men visst spelschemat ser ju klart gynnsamt ut. Djurgårn hemma, Södertälje hemma, Rögle borta och nästa lördag Timrå hemma. Ser DIF som en nyckelmatch, vinst där så ska de kunna bli slutspel. Frölunda har fått upp ångan och blir livsfarliga i slutspelet.

En ledig fredagkväll, men va blir de?? Ha inte inträffat ofta sen vi drog igång innebandyn, blir på spåret och skavlan efter att man varit på hälsokompaniet och kört ett terrängpass.

Ut i solen å njut!!

RSS 2.0