Dax att sammanfatta 09/10 kommunens 15 bästa this year.

Inte lätt detta men jag gör ett försök! Nej de funkar helt enkelt, jag har 16 som gjort sig förtjänta v en plats helt enkelt!

16. Victor " Viggen" Åslund, De va på de berömda håret men killen sätter 14 baljor i serien, hur många kunde de varit, ja du. Skapligt gäng till iaf vilket säger allt om kapaciteten.  Viggen har haft förmågan att dra på sig ytterst onödiga utvisningar men i år stannar han på 4 minuter, starkt Viggen, jag lyfter på kepsen för de!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
15. Daniel Persson, Började tveksamt men har klivt framåt undan för undan, avslutningsmatchen va strålande även om de va viss överladdning stundtals när Årjängstrollen flög som käglor, satte dessutom 8-7 på en dragare i krysset.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
14. Fredda Rosenqvist, inte lätt att va goalie i Arvika i år, har ju inte direkt varit matcher som målvakten måste vinna åt lagen, första målis stora delar av säsongen hur som helst och ihop med bror sin bästa målisarna i stan.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
13. Gustav Arvidsson, Tuffing som inte direkt öst in points på slutet. Blir grymt viktig i kvalet såklart.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12. Stefan Alberg, Ingen poängproduktion att prata om men har spelat 10 matcher för oss och vi har vunnit 8 av dem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11. Thomas Berntsson, bröt nyckelbenet men har såklart stundtals visat att han har de lilla extra.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10. Tobias Henrysson, Skadeproblem men supergiftigt skott som gett resultat 20 ggr!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9. Johan Myrman, Slitvarg som ständigt lyckad ha en virusvarning hängandes över immunförsvaret. 31 poäng trots att han mist sin radarkomois är starkt!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8. Patrik Kjemperud, Oerhört viktig för oss, 7+16 är starkt!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7. Robin Andersson, 15+12 och stark ihop med Nelson.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6. Calle Nilsson,  21+25 enligt min poängliga, hyfsat på 16 matcher. Visst defensiven är inte grym men uatn Calle i år hade vi fått de tufft!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Anders Lundberg, Har de mesta helt enkelt, 16+26. Snabb som satan, teknisk som satan, skjuter som satan. Jo ni förstår.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Thomas Fredriksson, Riktig trög start på säsongen, missat en hel del, gör ändå 24 kassar. Får definitivt en avgörande roll om Arvika ska kliva upp.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Robban Rosenqvist, vilken säsong i kassen. Skulle man rada upp de 20 giftigaste räddningarna i serien denna säsongen så skulle Rob närma sig hälften, lovar. Visst de ha såklart slinkit in någon Sorkdödare mellan varven men de gör de ju på alla. Lägg därtill 19 mål på 9 matcher i U laget och en sjunde plats i poängligan i serien!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Kicken Nilsson, 32 mål ja de är en skaplig siffra i alla väder. Har ett målsinne som är grymt, detta trots en del sjukdomsproblem, kepslyft på den.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Johan Nelson, Ja vad ska man säga, i år har pusselbitarna fallit på plats mer än någonsin. 29 fucking ass som back, sen 14 kassar till de, jo men skapligt. Ändå inte uppe på 100 procent av sin kapacitet än men de börjar närma sig. Säsongens spelare utan tvekan i mina ögon.

Nu återstår de ett kval som blir ytterst intressant att följa, hoppas ju såklart få bevaka åt tidningen men de känns väl kanske tveksamt om jag kommer få göra de. Känns surt att inte få skriva så mycke om den sportne man kan bäst/gillar mest men men.

På återhörande!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0