Friday

Vakna ju inte direkt när jag skulle imorse men men, blev lite sen te jobbet. 91 träning kl 16 och sen hem för lite sömn och iväg på Brönske Night, Kronoparken i första, lite nervös faktiskt, spelade libero, gick bra, vi spela 1-1 tack vare att dom satte sin bonus straff. Vi spelar ju i princip med rent div 7 lag så vi gjorde en stark match. Kul.

Lite innebandy res. idag: Hagfors-K-hamn 6-0 inte riktigt slut än tror jag, känns som Hagfors tar serien men tror iofs att svackan kommer frampå. Åmål-Kusten 6-3, känns som dom ska vinna den, men dom var tunt med folk idag, pratade med Karla innan dom åkte, hans form va nog inte jämnt i topp.

Vi ska till Grums med U laget imorgon, blir nog tuff match, dom har säkert med några bra, vi kör på 2 femmor, hoppas vi kan ta dom.

Smala Sussie på tv nu, sjuk film haha, ganska kul faktiskt.

Luleå-Mora imorgon, ta dom nu bara för helsicke, jag räknar med minst 5 kassar framåt.

Nej nu blir det att ladda om för match mot Arvika A, blir ju litte å bita i. allt mindre än 0-4 är jag nöjd med. 23.47 spelar vi. Ja skriver in sen hur det gick. Hörs grabbs

6-0

Jösses, Lule åker till Scandinavium å piskar Frölunda med 6-0,  defense och kontring, Gusten och Lubos suveräna. Ge Lubos lill fingret och ja ni ser hur det gick. Se till att göra en bra match mot Mora hemma på Lördag nu då.

Har varit till jobbarkompis i Gunnarskog ikväll, Bo Å och Ingemar J kom oxå, sköna gubbar. 

Imorgon ska vi delta i Brönske Night, B betonat lag, kommer  nog bli tufft för oss men bara att gå in och köra

Lite mer utförligt om föreläsningen igår. Mats pratade om träning,kost och dryck. Tror inte alla inser hur mycket det finns att hämta om man sköter sig, vila är ju oxå en viktig del, tycker Mats la det på en jäkligt bra nivå. Ska bli kul och se om folk orkar ta tag i sig själva och skärpa till sig. Mats va jäkligt imponerad av hur seriösa vi varit i sommar och höst med träningen. Kändes bra i MSK hjärtat tyckte han.

Lite irriterad på AN, dom hade ju ingen koll på att vi spelade herr match mot serieledarna i Fredags, lite svagt. Men ni får läsa om matchen imorgon iaf, tror dom skämdes lite när jag påpekade för dom i dag att dom hade missat något i helgen.

Nu ska det bli sängen snart så man tar sig opp 5.15 imorgon, gött snart helg igen


Tänkte lista 20 bästa innebandyspelarna i Arvika kommun genom tiderna till veckan, från 20 till 1, hyfsad utmaning! Mycket skit man kommer få hehe, jaja det blir intressant


Bye folks


Låååååååååång dag

Rätt så slut nu, jobb 5.48 14.42, medlems möte med facket (rätt värdelöst men gratis wienerbröd) kl 15, 91 träning kl 16, goalie på herrträningen 17.30, föreläsning med herrlaget kl 19.30 te 21. Mats Slorfeldt pratade om kost och träning, riktigt bra. Han var rätt impad av hur seriösa vi ändå är men tror vi kan förbättra oss rejält på kost biten. Kul att han såg fram emot att jobba med oss. Nu är det bara att få i sig lite att äta och försöka ladda om för morgondagen. Är ju bra om man är halvt på G inför helgen för den blir hektisk De Luxe. Frölunda-Lule imorgon, ja vad ska man hoppas på, inte mycket inte.

Höres folks

Skön Lule vinst

Mot DIF idag, Chabada seger organisatör. Detta var den första av 5 hemmamatcher innan jul, 5 matcher mot motstånd som skall kunna piskas. Bortamatcherna i denna period däremot är stentuffa, poängen får ses som bonus. Helgens innebandy slutade med seger för A laget med 8-3 mot serieledarna Ulvsby, nice! Lite ändringar i laget och dessa verkade ju funka rätt bra. U laget spelade 5-5 mot kusten men spelarna verkar missnöjda att dom inte klara vinna men vi har kryssat mot båda topplagena, klart godkänt. Damerna fick stryk 4-3 efter att ha kämpat som djur borta mot Munkfors U, ledde med 3-1 ett tag men klarade inte hålla ifrån.

Hörs tomorrow

Barcelona

Resan avklarad, 3 riktigt roliga dagar. Var jag och morsan som var iväg, vi hade köpt resan till henne i 60-års present och jag hängde med som resesällskap. Jag har ju inte Barca som favvo lag men det är ju en fascinerande klubb, är ju och har varit en maktfaktor och deras hemmaarena är ju tämligen mäktig!

Fredag: Vi landade i Barcelona vid 14 tiden och resan gick bra, vi var framme vid hotellet vid 16 efter buss och tunnelbane åkande. Var ju lite nervös inför faktum att matchbiljetterna skulle levereras till hotellet men det funkade, vi fick dom när vi checkade in. På kvällen gick vi ett par km och tittade oss runt i centrum, käkade lite, mulet och drygt 15 grader på kvällen. Ganska tidigt i säng, ganska trötta.

Lördag: Opp vid 8.30, frukost och sedan ut och för att kolla in lite sevärdheter, vi åkte metro och kollade in Sagrada Familia,Katedralen,Casa Mila. Sen åkte vi ner till hamnen och gick in på Zoo. Bra stort med en jäkla massa djur, kul. Sen gick vi upp till triumfbågen och tog t banan in till placa de catalunya. Stadens huvud gata Las Ramblas går därifrån och ner till hamnen. Blev ett besök på Burger King där, hyfsat med folk och tempo därinne, tur att inte Mc Donalds personalen i Arvika jobbar där haha. Tebax till hotellet och vila lite inför kvällens Barca match. Matchstart 20, vi drog iväg med t-banan vi 17.45 och hittade fram till Arenan vid 18.15. Vi gick in ganska tidigt och kikade lite på den mäktiga arenan, ganska kyligt ute men ingen fara. Vi satt ganska långt ned bakom ena målet, riktigt bra platser. Till morsans förtret så spelade inte Ronaldhino men sånt kan man ju inte veta. Första halvlek var inte mycket att skriva om, lågt tempo och mycket boll rullande. Men andra var skön fotbolls uppvisning där Messi höll i trådarna. 3-0 som kunde varit mer. Undrar va Henry hade gjort domarn för ont, fick mängder med sanslösa frisparkar emot sig och inget med sig. Gick sanslöst smidigt efter matchen och var tebax på hotellet en halvtimme efter matchen. Upplevelse att besökt Nou Camp där Barca varit en maktfaktor hur länge som helst.

Söndag: Opp vid 8.30 och sen gick vi en långpromenad i fint väder ner till hamnen, in och kikade i lite affärer och besökte ett stort aquarium med hajar och alla möjliga tropiska fiskar. Sen fortsatte vi ner till stranden och kikade lite, mycket folk ute och spatserade. Sen tog jag linabanan upp till parc Montjuic som ligger ett par hundra meter över havet. Morsan vågade inte åka med i linbanan utan var kvar nere vid stranden. Jag var upp och kollade in Olympia stadion från 92 som ligger däruppe. Sen ner till hotellet och lite vila. På kvällen åkte vi in till Las Ramblas och gick och kikade och åt mat och handlade lite. Åkte tebax till hotellet för sömn innan hemrese dagen. taxin skulle anlända 4.45 på Måndag morgon. Hemrese dagen var ju inte helt klockren men mer om detta imorgon

Snart time

1-7 hemma mot Frölunda, jösses va mindre bra. Nu är ju Lördags matchen mot Brynäs räättt så viktig.

Sverige lär ju förbättra sitt försvar om man ska ha nån chans i EM

Missar 3 intressanta matcher under helgen i innebandyn

MSK A-Ulvsby  Vinstchans  40%
MSK U-Kusten Vinstchans 35%
Munkfors U-MSK D Vinstchans 20%

Alltså 3 tuffa matcher, kan bli 0 poäng men vi ska nog kunna bita ifrån oss

2.00 i natt sätter man sig på bussen i Karlstad mot Arlanda, ska bli intressant med en helg i Barcelona, skulle tro dom slår Recreativo med 4-0 på Lördag kväll

Ska ta lite pictures och lägga ut, får se när nästa inlägg blir. Ha en bra helg folket!

EM klara som väntat

Svensk seger 2-1 trots ganska torftigt spel om jag förstod radio pratarna rätt.
Surt för Norrmännen
Ultra surt för Engelsmännen, fast lite gött mä. Gick inte sååå bra utan Svennis
Jäkligt starkt av Finland att spela 0-0 borta mot Portugal men det räckte ju inte ändå.

Victor var här en sväng idag, han hjälpte mig bära ner lite tunga saker till förrådet, bjöd han på stuvade makaroner och falukorv i gengäld.

Ska kika på Myggan nu.

Lule-Frölunda, Lule har bra statistik hemma mot Frölunda i serien, nu vill jag se lite offensiv lusta tomorrow

höres folks

1 pinne

För Lule hemma mot LHC idag, helt okay, LHC är riktigt bra. lule var tama framåt, gjorde en hyfsad sista period.

Kommer bli en jäkligt tråkig Sverige match imorgon, Sverige kommer fokusera på att, HÅLLA NOLLAN

Annars är det en väntan på helgens resa.

Va till Faster och hennes sambo på fika idag, alltid lika trevligt att samtala en timme med do.

Tvättat dam ställ och träningskläder idag, imorgon är det dax att tvätta U stället

hörs tomorrow

Måndag i mängden

Inte mycket intressant som hänt idag, tämligen stel i kät idag efter en smäll på fotbollsträningen igår.

Drar ihop sig till Barca resan, sticker natt till Fredag, matchen är på Lördag 20.00, perfekt.

Mycket skriverier och diskussioner inför matchen på Onsdag, klart som fasen Sverige går till EM, behöver inte ens fundera på det.

Sköna resultat i hockeyn ikväll, sett med Lule ögon. Linköping hemma imorgon, något att bita i men tror på 5-2 seger. Tror Lule gör en riktigt bra hemmamatch imorgon. Skrbek tar Surovy! Hårt!

Hörs imöra kväll

Cya

Sleten

Opp tidigt imorse, dammatch i Sunne 10.15. 4-1 seger, gött. Vi dominerade rätt rejäljt men fick inte in bollen, stod 1-1 till 10 min kvar.

Herrmatch hemma mot Sunnanå 6-6, surt, JA. Ledde 4-1 i början på andra men Sunnanå tar sig tillbaka och så åker vi på en fem min utv och vips ligger vi under med 4-6, starkt att hämta tebax sista 5 min men vi ska vinna en sån här match. Vi måste nog ändra taktik i vårt box play enligt mig och sen är det ju grymt slöseri med Victor på bänken, han har ju producerat hela tiden på slutet. Han ä på tok för bra för bänken, that´s it. Bara att ladda om, Ulvsby hemma till Fredagen blir något att bita i. Idag var fan inte domarna på våran sida iaf, ett par irktigt sura ingripande.

Avlsutade dagen med inomhusträning fotboll, gick kasst, var jobbigt.

Sportindex: Flyt England
Surt Grönholm
Healey ä ju fan grym
Daniel Andersson är inte lika grym
Hur Lagerbäck kan vara nöjd med Sveriges andra halvlek offensivt är ju makalöst, inte ETT avslut på mål, pinsamt

Soffan hägrar rejält

Kvällsjobb imorgon, blir storstädning på förmiddan


Förnedring

Var ordet, Sverige chanslöst, 0 avslut på mål. Och som jag befarade 0-3.

Lule seger, fasen va nice, Miettinen 3 kassar, inte illa. 2 tuffa hemmamatcher i rad men självförtroendet borde fått en kick framåt.

Kusten åkte på stryk, Skoghall va bättre, Tele bäst på plan.

Samling 8.30 för dam laget imorgon för match borta mot Sunne U. Sen direkt till sporthallen för att vara reserv goalie i herrmatchen som börjar 12.30 mot Sunnanå, hoppas på 2 segrar såklart

Natti

Tråk förlust

Riktig kul fotbollsträning, grymt roligt att spela ute.

U matchen mot Nilsby slutade 5-7, riktigt surt. Nilsby var riktigt bra med sina rutinerade killar. Christer Hagberg och Fredrik Wikström var grymt bra, speciellt Wikström var svårstoppad. Vi låg under 5-2 efter 45 min och matchen kändes körd, men vi kämpade oss tebax till 5-5 men så slog Hagberg in en retur på volley i knähöjd efter 18.30, riktigt surt.

Skapligt viktig Lule match kl 19 ikväll mot SSK. Kommer inte bli något skönspel den saken är klar.

Ska sticka och se Kusten nu sen SSK-Lule.

Spanien-Sverige  3-0 är jag rädd för

Soon helg

Laddar för imorgon, fotbollsträning 8.30. U lagsmatch i Fagerås 12.00, Nilsby borta. Dom är luriga att spela mot, rutinerade herrar. Ska stå imorgon, blir kul. Gammalt radar par imorgon. Calle och PA i en kedja.

Vet inte vart jag ska se the big game imöra kväll.

Kanske åker och kikar på Guldkusten-Skoghall 17.30, undrar vad Skoghal kommer med. Gäller för kustens backar å va på tå iaf, hyfsat kvicka grabbar i Skoghall om man säger så.

Årtusendets mest onödiga! Andra omgången av Svensson Svensson. Samma gamla trötta skämt

Ses i nån inomhushall inom en snar framtid

Sur förlust

Mot Modo ikväll men 1 poäng iaf, ledning tills 2 min kvar men 1,30 i spel 3 motlev lite väl tungt i slutet. Änuu en helt okay match utan att få med sig en 3 poängare. SSK borta på Lörda, VIKTIG MATCH. LHF´s statistik i Scaniarinken är allt annat än rolig, eller vad dom bytt namn till nuförtiden. På hallen asså.

Boork fick vinna en match igår, va väl kul för han.

Usch, har skapligt dåliga vibbar inför Spanien matchen på Lördag, känns övermäktigt

Hörs tomorrow

Tebax från ranchen

Hämtade Farsan och hans sambo vid flygplatsen i Karlstad, nu behövs man inte på ranchen nå mer.

Sämsta sportreportern ever- Kjell Kjellman, han ä gryyymt dålig.

Världens just nu bästa idrottare enligt mig, Roger Federer. Tror han fixar alla 4 Grand Slam turneringarna nästa år.

Var ner till morsan och skrev ut flygbiljetterna och lite övrigt inför Barcelona resan, hotellet ligger jäkligt bra. Centralt och nära till många sevärdheter.

Kollade lite på Huddinge-VIK i hockeyallsvenskan ikväll, inge dåligt hopp mellan Elitserien och allsvenskan i kvalite.

Astrid Lindgren jubileum idag, min favvo. Ronja Rövardotter. Tror jag läste boken på 3 dygn när den kom ut.

Bye bye

Ännu en dag

Har flytit fram, bra med folk på damträningen ikväll, hyfsad fart, vi körde ganska lugnt, mest spel.

Nya tv:n anlände idag, inte helt fel. Den gamla börja strejka. Blev en 37 tums plattis.

Ser fram emot helgen, en hel del innebandy, lite inomhusfotbolls träning, Spanien-Sverige på Lördag kväll. Tror ju iofs att Sverige åker på pisk men men

Sportindex: Frölunda hittade tebax till vinnarspåret, kändes som Ridderwall i DIF målet bjöd på ett par kassar.
Boork har inte många coachvinster i år.
Hände inte mycke i sportvärlden idag. Sportnytt hade reportage om Kenta Nilsson som skulle kvala till seniortouren, jaha och vem bryr sig, tydligen total nyhetstorka.

Hörs folks

Monday

Guldbollen till Zlatan, jo det var väl helt okay

Goalie på Floorball träninga idag, lite dåligt drag idag efter helgens bravader. Calle va där, nice.

Byta däck tomorrow, kul.Nooot

Som very innebandy freak stör man sig ju på en del saker inom innebandyn, typ hårband å sånt tjafs men här kommer regeln som ja tycker är störtlöjlig: Upprepade förseelser. Domarna kan ju ta till det när som helst utan att vara konsekvensa på nåt vis. Helkass regel.

Känns att vintern ä på väg med stormsteg, ingen återvändo nu. November är ju en heldyster månad

Kaos i Italienska fotbollen, blir inte lätt för dom å få rätsida på detta. Tur det är Spanien man ska till. Verkar som matcherna blir av där iaf.

Svarta havet gör ju skäl för namnet, i negativ bemärkelse

Snart Elitserien igen, lätt abstinens kan man säga


Bye folks


Söndag kväll

Lång dag igår med DM arrangemang, funkade bra fast lite mindre åskådare än jag hoppats, Typ 160 betalande.

Åkte ut i DM semin mot GS idag med 3-6, vi gjorde en riktigt bra match men brände mycke chanser, inte imponerad av GS. Tycker vi presterat riktigt bra innebandy under helgen. Skönt att se Robban i gott skick.
Putte-riktigt bra under helgen
MK-Good
TF- Som vanligt
Danne-Nice å se idag
Victor-Skapliga kassar today
Myrman- saknar sista flytet
Bernta- Jo helt ok, fast kan lite mer
Nelle-Mkt bra
Seb- Synd att inte missilerna hittade in idag
Mank-Good work
PA-Rektit bra igår
Ladda för Sunnanå hemma till helgen nu.

Va till Calle å Ida å kika in United efter Karlstad besöket. United gör en helt okay match, ångar på.

Stökigt i Italien, dax att ta tag i detta nu, spaghettis

Ska försöka ta en tidig kväll tonight, bär väl gå opp 4.45 här imorgon

12 dar till Barca resan, nice


Vi hörs imorgon


Puh vilken dag

13 timmars innebandy, lite sleten nu. Blir inte mycket till blogg idag. Laddar för att åka till Karlstad med herrlaget imöra och mäta våra krafter i DM semi mot GS 86. Vi orka slå Arvika med 3-2 i en tight match idag, inte illa. Stryk med damlaget 5-1, surt men bara att ta nya tag. Höres imöra kväll

Fredagen avklarad

Vakna av att det blåste halv storm imorse, tänkte nej jäklar ska det behöva bli strömlöst. Men det lugnade sig frampå förmiddan. Tog en jogging tur, följt av 1 timmes tv tittande, hajprogram på discovery, helt i min smak.

Fredag innebär dubbelträning med först 91 laget och sen damerna. Mycket folk och bra fart på båda träningarna. Damerna har en tuff match mot Sjöstad U i Strandhallen imorgon, men ska inte va omöjligt att fortsätta våran förlustfria svit.

Annars är det regionslutspelet som via arrangerar i Sporthallen imorgon som hägrar. Samling 7.45 för arrangörs staben och städat och klart vid typ halv tio imorgon kväll.

Sportindex: En tämligen död Fredagskväll, men väntas bra mycke sport i helgen.
Jochen och Micke Magnusson är i Liverpool och ska se på sitt favvo lag, nice för dom.

Måste jämnt skriva några rader om massakern i Jokela under veckan, rätt ofattbart. En 18-åring går in med 400 patroner och försöker mörda allt i sin väg. Hur kan man vara så sjuk utan att någon märker nåt innan, crazy. Lr iofs han la ut en film om vad han skulle göra dagen innan på yuotube som sågs av 200.000 innan den stängdes ned, ändå kunde det ske. Lite strange

CYA friends

Denna arbetsvecka avklarad

Gött med långhelg!

Blev en 4km jogging tur ute i Brunskog, kändes tungt men bra i foten.

Ledig dag imorgon, skall ta en löptur på förmiddan sen dra in till stan på eftermiddan, fixa lite dricka till Lördagens evenemang i sporthallen, skall bli intressant å se hur många betalande som passerar under dagen, borde bli rätt hyfsat när nästan alla västlag spelar någon gång under dagen. Över 250?? Vore ju perfekt med Arvika-MSK kl 19, då kanske vi spräcker 300?? Hoppas kan man ju.

Sportindex:  Helsingborg piskar Galatasaray borta med 3-2! Hur kunde ni undvika vinna Allsvenskan??

Karjala Cup, Intresse från min sida-megasvalt

Hammarby Handboll=sköningar, full fart framåt all the time

Danmark-Sverige 2-4, hur kassa är Danmark?? Haha

91-träning + damträning imorgon kväll,

Nu ska jag kolla in första delen av Isprinsessan, bye ye

Onsdagen avklarad

Blev en löptur idag med, hade tänkt 2 varv men ganska öm i foten så tog bara 1. Får se va långt man vågar testa imorgon.

Kan meddela att vi har rääääätt mycket att göra på Gjuterie för tillfället.

Sitter ute i skogen nu, är ju vikarierande ranch ägare, hehe.

Dax å lägga på vinterdäcken snart, är ju sååå himla kul, suck.

Sportindex: Uniteds form är rätt så het.
Grymt mål Zlatan
Källström scorar, gillar jag
Har Boork hittat ett nytt lag att loosa med hehe

cya folks

Rosenborg

Men va i helskotta, 2-0 borta mot Valencia, rättvist dessutom. Gött på dom stora elefanterna bara.

Blev bra sent igår natt, kolla reprisen av Babben&Co , kul program. Sen Boston tea party, oxå mycke bra.

Sov till halv tio, sen lite städning och diskning.

2,5 km på Ingestrands spåret, foten är bra öm fortfarande så jag börjar lite lugnt. Testar 2 varv imorgon.

Farsan och hans sambo åker till Kanarieöarna imorgon så en vecka framåt skall jag vara fåraherde, hundskötare och husvakt ute i Brönske, blir nog bra.

Ska försöka dyka i säng hyfsat tidigt inatt.

Varför är Winnerbäck så grymt bra?? - Jo han skriver och spelar musiken för att han vill och behöver, han bryr sig nog inte ett piss om hur det går på pengafronten till skillnad från 97% av resterande svenska artister.

Ha de

Ny vecka

Gud va seg man var imorse, kom opp typ 10.45. Lite ont i halsen hade man oxå. Ner på stan och fixa lite, stjärnhalls besöket tog ju typ 30 min, prata med Berg, han var sugen på att fortsätta nästa år, det var en positiv överraskning. Sen kom Victor och vi fixa bemanningslistor till DM som vi arrangerar till Lördan. Tror vvi fick ihop det rätt så bra, känns som vi har hyfsad koll inför arrangemanget. Sen kvällsjobb, rulla på som vanligt.

Sportindex: Jaha, bara att inse att Foppa never come back. För mig är han den störste.
Annars är det ju rätt lugnt en Måndag i November

Solstorm var helt okay igår

Inter borde ju kunnat knyta till säcken mot Juve igår, Zlatan hade ingen höjdarkväll.

Avundsjuk på Forsbergs som sitter på Canarias

Bye

Sunday

Bara segat idag, blir bio ikväll, jag och Victor går och kikar på Solstorm sen snabbt hem och kolla in Juventus-Inter, den ska bli jäkligt intressant. Har legat och kollat in Genoa-Parma, inte mycke till försvarsspel där.

Lule gjorde en riktigt riktigt bra match mot FBK i 45 minuter igår sen tröt orken. Spel 5 mot 5 vann Lule med 3-2 men gäller att se till att vara fulltaliga. Ett välkommet uppehåll i elitserien nu, behövs nog tid att ladda om batterierna, har varit flitigt matchande ett tag.

Winnerbäck var riktigt bra igår, han spelade fler låtar än jag trodde från nya plattan. Publiken i Sundsta var ju helt klart på G. Ser redan fram mot nästa gång man får möjlighet att få se han live.

Gött med kvällsjobb imorgon! Blir sovmorgon, joggingtur innan jobbet.  Ska planera lite inför DM som vi arrangerar på Lördag i Sporthallen.

MSK gjorde ingen höjdar match igår tydligen, snyggade till siffrorna på slutet men är bara att glömma den drabbningen, ingen katastrof att förlora borta mot Hagfors men 18 insläppta de 2 sista matcherna är inte bra. Men bara att ladda om, vore kul om vi tog oss vidare till semifinal på Söndag.

Sportindex: Synd att inte United inte orkade knyta till säcken igår.
Vad har hänt med Frölunda sista matcherna??
En reflektion jag gjort när jag sett Spanska ligan på slutet, jag tycker dom spanska domarna är sämst i europa om man jämför dom stora ligorna. Olika nivåer i matcherna för jämnan. Nån som håller med??
Ska bli intressant att se Foppa till veckan.
Sorry Hoffa, Skoghall U kommer vinna 5:an om dom vill.

Ha en bra kväll folks


Lite seeeeeg

Idag är man lite seg, blev en hyfsat lång dag igår. Gick inge bra för mina lag igår, attans.

Winnerbäck var ju helt kanonbra, ska skriva matchrapporten till Lules hemsida nu så jag ska återkommer i  eftermiddag

Snart super Lördag

Puh lång dag, nyss hemkommen från U lags match, defensiv drabbning vinst mot Svanskog U 17-11 hehe. Ja vad ska man säga,vi vann iaf. Spela forward, gjorde 1+1 borde ha hängt ett par till.

Arvika-Edebäck 5-5 i tight drabbning hörde jag. skulle varit kul och sett.

Hagfors-MSK imorgon, blir en tuff match, viktig för fortsättningen. Bara att hoppas.

Håkan Loob va bra korkad i radion idag måste jag säga, skulle Wikegårds kommentarer vara mindre värda bara för att han inte vunnit något mästerskap. Löjligt. Wikegård kan redigt mycket hockey och vågar säga vad han tycker, i like it. Mina Favvo experter i TV. Strömberg, Wikegård. Strömbergs analys om varför Italienska ligan tappat var klockren i tv nu i veckan, minns inte vilken dag

Morgondagen ser ut ungefär så här:

5:00 Instämpling Gjuteriet
15:00 FBK-Luleå, kom igen och kontra bort dom
19.30 Winnerbäck
23:00 Nöjesfabriken
03:30 Hemma

Long day, Söndagen blir nog lite slö

Ha en bra helg folks

Seg Torsdag

Ont i hals, snuvig. Lite tungt att kliva opp imorse men det gick att.

Möte med innebandykommiten ikväll, planering inför regionsspelet i DM som vi arrangerar den 10:e.

Sen träning med herrarna ikväll, vilade min fot inför U-lagsdrabbningen i Säffle imorgon kväll, Svanskog U borta, ska vi kunna dänga.

Luleå orkade kriga ikapp till 2-2 hemma mot HV, starkt. Spelar bra skapar mycket chanser varje match men svårt att sätta några enkla puckar.

Sportindex: Melin kickad, hyfsad skräll i detta skede. Ska bli intressant att följa utvecklingen efter detta.
Frölunda-Mora 2-3! Måste varit underskattning.
Hagfors-MSK till Lördan, grymt viktig drabbning. Arvika-Edebäck imorgon, jag skulle inte vilja möta Edebäck i detta läge.

Full fart imorgon. Hörs efter Säffle touren

Nätet Strejkade

Igårkväll nar jag hade tänkt mig skriva yhe blogg of the day, hände väl inte mycke kul igår.

Fotbollsmötet var helt okay, ser fram mot nästa säsong.

Lule-HV ikväll, tuff match. Är meganöjd om Lule skrapar ihop 3 points på dom 2 återstående matcherna innan Karjala. HV hemma, FBK borta

Hörs ikväll

RSS 2.0