Sunday

Bara segat idag, blir bio ikväll, jag och Victor går och kikar på Solstorm sen snabbt hem och kolla in Juventus-Inter, den ska bli jäkligt intressant. Har legat och kollat in Genoa-Parma, inte mycke till försvarsspel där.

Lule gjorde en riktigt riktigt bra match mot FBK i 45 minuter igår sen tröt orken. Spel 5 mot 5 vann Lule med 3-2 men gäller att se till att vara fulltaliga. Ett välkommet uppehåll i elitserien nu, behövs nog tid att ladda om batterierna, har varit flitigt matchande ett tag.

Winnerbäck var riktigt bra igår, han spelade fler låtar än jag trodde från nya plattan. Publiken i Sundsta var ju helt klart på G. Ser redan fram mot nästa gång man får möjlighet att få se han live.

Gött med kvällsjobb imorgon! Blir sovmorgon, joggingtur innan jobbet.  Ska planera lite inför DM som vi arrangerar på Lördag i Sporthallen.

MSK gjorde ingen höjdar match igår tydligen, snyggade till siffrorna på slutet men är bara att glömma den drabbningen, ingen katastrof att förlora borta mot Hagfors men 18 insläppta de 2 sista matcherna är inte bra. Men bara att ladda om, vore kul om vi tog oss vidare till semifinal på Söndag.

Sportindex: Synd att inte United inte orkade knyta till säcken igår.
Vad har hänt med Frölunda sista matcherna??
En reflektion jag gjort när jag sett Spanska ligan på slutet, jag tycker dom spanska domarna är sämst i europa om man jämför dom stora ligorna. Olika nivåer i matcherna för jämnan. Nån som håller med??
Ska bli intressant att se Foppa till veckan.
Sorry Hoffa, Skoghall U kommer vinna 5:an om dom vill.

Ha en bra kväll folks


Kommentarer
Postat av: Zell

Tack för igår!
Jäkla kul:)

2007-11-04 @ 18:52:58
Postat av: Roger

Tack själv Zell. Var det en jobbig Söndag?? Hehe

2007-11-04 @ 23:00:48
Postat av: Hoffa

Nja,tar de med sig 4+1 div 1 spelare blir det så klart tufft,men det tror jag inte de gör.A-laget har ju match samma dag.Det kommer bli en jämn drabbning,bara hoppas det går vägen.
Ni tog ju poäng mot dem,men de kanske inte ville vinna då.......:)

2007-11-05 @ 10:47:33
Postat av: Roger

Vi gjorde våran bästa U-match ever, och Robban hade en kanondag. Var ett grymt tempo + att vi hade med Myrman och Victor men klart ni har chansen men tror inte Skoghall tappar många points

2007-11-06 @ 00:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0