Mangvalla

Ja där har denna helg tillbringats till stora delar efter en träningsmatch och en arbetsdag, inte alltför många plusgrader om man säger så.

1-0 seger mot Töcksfors igår, inte helt fel. Nya spelsystemet såg oförskämt bra ut, nyförvärvet Marcus Lindh såg oförskämt bra ut, bra överlag helt enkelt! Klart att Töcksfors va lite slitna 2 dygn efter matchen mot AF och de hade 2 av torsdagens startspelare borta men vi saknade ju förra årets skyttekung Micke K så jag tycker vi kan sträcka på oss, nu väntar AF J på onsdag och sedan Ämtervik i genrepet.

Såg att AF A spelade genrep idag och de har premiär den 8/5, hur tänkte man där? Dessutom har man bara lyckats skrapa ihop 1 match på naturgräs, hur tänkte man där? De är ju inte så att de hört av sig å tjata om å få hyra våran B plan för å spela gräsmatch direkt, Ämtervik-Forshaga i DM kommer gå av stapeln på Mangvalla på torsdag för den som vill ta en tur å kika på lite div 5 lag.

Söderling har visat fin grusform under veckan men underbara grusvirtuosen Verdasco rådde han inte på. Verdasco är världens just nu näst bäste grusspelare efter NADAL!

HV svenska mästare, inte mycket att säga om, de hade bästa laget helt enkelt visade det sig! Men bra stretat DIF!

Cykelpremiär igår, inte varmt direkt men ändå skönt med en tur, ska bli fler kan jag lova!

Blir en intressant slutspurt på Premier league! Go united!!

Tror Barca piskar Inter rejält i returen!!

Tjipp!

Äntligen

Dax för säsongens första fotbollsdrabbning, Töcksfors väntar på Mangvalla. Hoppas TIF är lite slitna efter bragdmatchen i DM som de till slut förlorade på straffar mot AF.

Tror HV avgör hockeyfinalen i eftermddag!

Ingen värme utomhus denna veckan men lovas bättre nästa vecka, inte fel. Tycker dagarna rusar iväg utan att de blir så jäkla mycke gjort.

Man kanske ska kliva ur sängen, Ring så spelar vi, de är tradition de!!

Nej dax för frukost, stekta eller kokta ägg, svåra val här i livet! Ha en skön lördag!!

Innebandy

Jo de blir snart ett meeting, men de har varit aningens tight nu et par veckor. Inväntade att Arvika skulle komma med en förfrågan om farmaravtal eftersom jag tillfrågats tidiagre och sagt att intresse finns vid Arvika avancemang, alltså ifall vi skulle starta ett samarbete men det blev tyst som i graven så de lär de inte bli så då behöver vi inte undra på de nå mer.

Men någån gång i slutet på nästa vecka så passar de bra med den träff.

Hörs floorball lovers!



Tja

Allt på topp med er blogg readers?? Har varit en vecka med full fart så att säga, helgens träningsläger på Åland var mist sagt ROLIGT! kanske inga fysiska fenomen som kom hem men nu har vi 3 veckor på oss innan div sex ska spelas hem!! Själv kommer man ju va på distans men laddad likväl!

Återkommer med full kraft i bloggen från och med mitten i veckan då jag är tebax på hemmaplan!

Laddad för årets första mountainbike tur senare i veckan!

Ciao!!

Offline

Kommer jag vara denna veckan om inte de dyker upp nåra ytterst intressanta saker! Blir urstädning å försäljning av lägenhet. Finns en del att packa ihop och en del att kasta!

Gräspremiär på Mangvallas b-plan ikväll, 18 man, inte fel. Såklart är ju planen helsickes svärspelad men jäklar va de torkat upp! Dök upp nåra hyfsat oväntade namn med Alberg den äldre, Henke rörkrökarn, Thomas the big one, inte helt väntade namn helt enkelt.

Vi får se när vi hörs, ciao!


Samma visa

Varje år!! Leksand pallar inte trycket!! AIK på väg upp i Elitserien, de trodde jag ALDRIG!

HV-DIF i final, rätt finallag. Kommer dessutom bli jäkligt fartfylld och kul hockey!!

Precis hemkommen efter morgon spinning och frukost på hälsok. bra start på fredan de!!

Tiger Woods imponerade i comebacken, trodde jag ALDRIG. Att de skulle gå skapligt kanske men jag trodde inte han skulle palla den press han har på sig så här i första tävlingen.

12 grader och sol utlovat till veckan, trodde jag ALDRIG, men ska bli kraftigt skönt!!

Helgen då va händer då?? Jo lite jobb lite festligheter.

Ha en bra helg!!

Men nu är de ju som förgjort

United har 3-0 hemma på Bayern, spelar ut dom å sen lyckas man tappa å åka ut, tack Rafael för det andra gula kortet, så sanslöst dåligt å ta de kortet i de läget, Skandal, nu är jag riktigt irriterad.

Man skulle kunna tro att precis allting är frid å fröjd i Arvikalägret efter nya div 1 kontraktet men så är inte riktigt fallet, mer tänker jag inte skriva om detta. De har en del att reda ut och det blir intressant att följa utvecklingen.

Hockeyslutspelet kliver vidare och återigen hänger mina slutvinnare LHC på repen, kan man klarasig igen. Nu är de faktiskt så att jag trots mina utsagor hoppas att DIF fixar en finalplats, vore skönt med ett lågbudgetlag som visar att de går att ta sig långt utan fetaste kontot och bredaste organisationen!!

Fotbollallsvenskan tänker jag inte kommentera för den har enligt mig typ inte börjat, jag ha inte sett tillstymmelse till grön plan än.

Gooooo strömming på Jennys idag, 5 plus på den!

Nej men nu ska jag dra mig mot sovrummet!


Som väntat

Arvika va en klass bättre och kunde defilera hem matchen, jaha då ska vi se vad denna veckan har att bjuda på då! Inte mycke till planer men de blir nog great.

Nej nu ska jag sticka ned till tidningen, ciao!

Great easter

Ha de varit även om fredagens festligheter har gjort sig påminda typ 2 dygn men men.

Nu ska jag ra mig ned till Vimmerby för ANs räkning. Tror helt klart Arvika fixar de, de enda jag kan tänka mig som kan hindra ett avancemang är NERVER. Men som sagt man har råd att torska med 2 bollar och detta fixar man. Hörs ikväll!!

Thomas Fredriksson

Enligt mig stans bästa men i år ha de varit si å så men idag kändes han igen. Vilket jobb!! 4 mål!! Löjligt bra helt enkelt, 8-5 till Arvika blev det till slut. När man såg uppvärmingen kändes klart, detta tar Arvika! Vimmerbys 2 stjärnor märktes inte direkt, nej här va de Tompa å Skutt som va stjärnor, den saken är klar.

Men de va ändå trögt länge, min känsla efter halva matchen var att: släpp lös å kör nu!! Ni är ju bättre tränade, ja bättre på varje punkt va iaf min känsla, 8-5 känns på nåt vis i underkant.

Yes over and out for now!!

Zlatan å Nadal

Barcelona spelade ut Arsenal totalt i 60 min men 2-2 ändå. Zlatan visade att han kan sätta dit den, jag avgudar inte Zlatan även om han såklart är unik, tycker han löper för lite för att skapa åt medspelarna men helt klart är han en av världens främsta med boll. Dock är han ingen superavslutare, förutom ikväll då. Barcelona är ruggigt bra btw å går enkelt vidare.

Om inte Zlatan är en kämpe i alla lägen så kan man lugnt säga att Nadal är de, spelar just nu en superb match mot Tsonga, säger bara 0-1 å 30-40 i första set, helt sick!! Nadal vinner bollar som inte finns å har nu 6-3, 2-0 mot Tsonga som spelar förjäkla bra, eller iaf i inledningen.

Svårt att ranka topp 5 i världen just precis nu, tycker de är jämnare än någonsin. Nadal, Federer, Söderling, Roddick. Sen har vi ju formsvaga gänget Murray, Del Potro, Djokovic, Davydenko
Å på dörren knackar, Verdasco, Cilic, Tsonga, Gonzalez, Berdych efter gårdagens match, vilken jäkla missil till forehand! Monfils, Ferrer, Robredo vill nog inte bli bortglömda heller.

Snacka om att Franska öppna blir en höjdare!!

Ja de va de hele såhär mitt i natten.

RSS 2.0