Yeeeeees

Seger igen 3-2 borta mot Örnen, helt rättvist, vi var dock illa ute efter att haft en 3-0 ledning men de gick vägen.

Nu är iaf hösten här det behöver man inte tvivla på.

Tror hockeyreportagen till morgondagens tidning blev helt okay.

Jobb imorgonkväll och söndag står på schemat men en helledig lördag, inte helt fel faktiskt.

Stryk i tennis en idag igen, damn 6-7,3-6 mot Harry, svagt spel.

Nej nu ska jag ta en Baileys

Tiden

Bara rusar iväg, fotboll, innebandy, tidningen i en salig röra. Blir en hektisk månad för mig fram tills fotbollen är avklarad.
Måste säga att innebandyn så här i säsongsstarten är klart över förväntan, bra med folk på träningarna, bra inställning, klart kul helt enkelt, sen hur långt de räcker i trean är ju svårt å säga men den som lever får se, vi har iaf varit minst 15 utespelare på nästan samtliga träningar hittills.

Örnen borta imorgon på fotbollssidan, tufft men formen är bra och vi går för tre pinnar, längtar på avspark!!

Blir fullt upp imorgon, gör hockey reportage åt tidningen inför kommande säsong åt AN som ska va klart imorgon eftermiddag, ha inte skrivit en mening än men ha pratat med dom flesta av hockeyhöjdarna som är komna från Arvika så jag har bra koll på vad jag ska skriva... tror jag iaf.

Men nu är de sovdax, tennismatch mot Myrman 8.30 står på schemat. Loosat 3 matcher i rad nu, 2 mot Myrman och en mot Calle på sista tiden, ska definitivt bli ändring på detta imöra, måste tillägga att tennis är buskul.

Va förresten med ut å spela 7 hål golf häromdagen, kul men svårt. Gjorde ett par bogeys iaf, får va nöjd med de, å ingen av brorsans klubbor gick av

Zzzzzzzzzzzzzzzz

Skogshelg

För min del, orienteringsjobb i dagarna två. Höll ju på med orientering lite lätt när jag var yngre så de är ju helt okay. Dock lite svåt med fotograferingen när man står ute i skogen å inte har en susning hur löparna ligger till.

Blev styrka imorse å nu är de dax för en tennismatch mot Harry=Johan Myrman för er som inte visste,siktar såklart på seger. Sen vid 18 ska jag va vid Solviksvallen på AFs match, de bör vinna enkelt mot Åtorp.

Blir en lugn kväll i söffa, kanske drar till Harry å ser Federer-Murray, over and out

Såja

Seger med 8-2 hemma mot Jössefors, vi började grymt, 5-0 efter 33 minuter. På 7 hemmamatcher i år har vi 35-8 å givetvis 7 segrar, nästa hemmamatch blir mot suveräna serieledarna Töcksfors, blir ju tufft värre.

Resultatrapporteringen på förbundets hemsida är helkass eller rättare sagt föreningarna är värdelösa på att rapportera in, fotbollen ligger mil efter innebandyn där matcherna måste liverapporteras, skärpning.

Hann hem för att se en del av höjdhoppsfinalen, vilken höjdare, flera av hopparna slog pers, kul å se, Linus va blek som väntaaaaaaaaaaaat!!

Luleås försäsong rullar på, 1-7 mot Modo i onsdags då Lule gjorde en strålande första period sen gjorde man...... tydligen nada. Ikväll blev de seger 3-2 i en het match mot lokalkonkurrenten Skellefteå, Lule saknade en handfull spelare inför matchen och tappade två till efter vägen, gigantiska Anders Nilsson imponerade i Lulemålet enligt rapporterna.

Nej nu ska jag snart i säng, ska träffa Myrman vid Hälsokomp kl 09 imorgon, ciao

Helgen

Är på ingång, skapligt dystert väder idag men de väntas hyfsat väder under helgen fattade jag de som, hoppas verkligen de då det är utomhusjobb åt AN som står på schemat.

Match mot Jössefors på Mangvalla ikväll, vi ska ha revasch för den mediokra insatsen i våras, ikväll tar vi 3 pinnar.

Bolt är ett unikum, 1.96 lång å den snabbheten i starten. Hans rekord blir jobbiga att tas med i framtiden, jag är dessutom övertygad att han är ren från dopning. Med tanke på tidigare resultat i karriären så skulle han annars ha börjat med piller i 13 års åldern, föga troligt.

Tycker Nicklas Wiberg fått alldeles för lite uppmärksamhet för sin strålande insats i tiokampen.

Anna Söderberg i diskus, hon har tamejfan underpresterat i varenda kvaltävling hittills i karriären, grattis. Är det däremot Gurkaspelen i Västerås då jäklar klämmer hon enkelt i med 60 meter typ, usel tävlingsmänniska.

Ganska fullt upp annars, innebandyn har ju dragit igång. Vi är bra med folk på träningarna och stämningen är helt okay, dock saknar vi 2 saker. Tränare och målvakter, just därför jag har de hektiskt för tillfället. Inte helt enkelt att pussla ihop innebandyn och fotbollen men de går. Jag kommer givetvis återkomma mer till innebandyn frampå.

Har kört riktigt bra på Hälsokompaniet sista tiden, börjar gå framåt.

Som lite förhandsreklam kan jag säga att jag inom en snar framtid ska skriva ett inlägg med inslag av L-O Gävert.

Har fått beröm mailvägen denna vecka sånt värmer, dels från imponerad åskådare på Viksvallen i måndags när vi piska AF och dels från sportintresserad som berömde mitt jobb på tidningen.

Ha en strålande helg!!



Lite försenat

Men här kommer inlägget, orkade inte igår. Stöp i säng tidigt.

Vi gjorde en bra match mot AF igår och vann med 4-1, hade bud på fler mål helt klart. Rättvist seger definitivt.

10000m med Bekele va en höjdare, missade första halvan av loppet men vilken löpare han är, ruggigt!!

Ja då är hockeyn igång på allvar, Lule har hunnit med fyra träningsmatcher, 4-1 Leksand, 4-3 s.d Mora, 6-4 Löven, 2-3  mot ryska stjärnlaget Salavat. Lite halvdana insatser men matchen mot ryssarna va stark. Man kan konstatera att Abbott bröderna kommer göra typ 40 poäng var denna säsong. Dom är livsfarliga så fort dom är på isen, Arlbrandts slagskott i PP bli nyttigt, Hedström dras med ljumskproblem men har spelat 2 sista och målade sitt första igår. Modig har redan spelat till sig förstaspaden.

Idag är de hel ledigt så när som på ett matchbokningsmöte i eftermiddag, ciao!!!!!!!!!!

Snabbare än blixten

Usain Bolt, jodä. Vilken kille, redan en friidrottslegend!

Lite skönt att Hamnfestenveckan är avklarad, eller inte bara lite utan fruktansvärt skönt. Regn som vanligt under Hamnfesten, blivit tradition liksom.

Hunnit med lite AN jobb mellan varven oxå.

Va å fira Loket igårkväll på 40 årsdagen.

Match mot AFs andralag ikväll, blir tufft, vi har inte haft optimal träning sen sist vi spela men de är bara att gå ut å köra.

Nej nu blir de Mangvalla å gräsklippning

Hörs ikväll

Måndag å regn

Gud va inspirerad man blir, not. Helgen har varit strålande om man bortser från att vi bara tog en istället för tre poäng borta mot Åmot i fredags, säger bara Hans Blomqvist, vem tar på sig att förklara offside regeln för den mannen??

Lite jobb å lagfest hos Jimmie stod på schemat i helgen å fest blev de, klockan stod på 5.15 när jag kom hem, strax innan hade jag å Micke K roat oss med att va hos Johan Andersson å lyssna på Magnus Uggla, hur smart va de, nja igår kändes de tungt kan man säga.

Men efter lite jobb å en tennismatch va man skapligt pigg igen.

Imorgon börjar arbetet med Hamnfesten så är de nån som vill mig nåt så är de typ bara å komma ned till bryggan.

Nej nu ska jag bege mig till Hälsokomp å köra mitt styrkepass.

Vi hörs

Riktigt nice

Med lite sol igen eller inte bara lite utan massor, haft en riktigt fin vecka med en hel del tennis å sen rullar ju fotbollen på för fullt, 19 på träningen i onsdags, riktigt bra. Åmotfors borta står på programmet ikväll, ska bli roligt, längtar till matchstart.

Men först blir de en träff på bryggan med Olsson för en genomgång inför nästa vecka då de är hamnfest å massa jobb.
Eftermiddagen kommer tillbringas på en gräsklippare på mangvalla.

Imorgon är de dax för lagfest hos Jimmie, ska jobba på AF-Råtorp men vid halv nio draget ska de bli ett par groggar.

Nej nu ska jag cykla ned på den stora stan, hej!

Heeeeeeeeeeeeeeej

Vilket blogg break de blev, men nu ska jag köra igen. Måste ju ta lite semester långledig som man är!
Vilket väder vi haft sen vi hördes av, hur är de möjligt liksom, själv har man försökt klippa gräs på Mangvalla!! Hur lätt ha de varit, mmmmmm. Nästan så man kan bli ännu gråhårigare.

Höststart i fotbollen ikväll, Årjäng hemma, tuff match. Skaplig start, 2-0 efter 1 minut och 39 sekunder, jo ni läste helt rätt haha, har aldrig varit med om något liknande men efter 81 minuters fotboll i kraftigt högt tempo stod de 3-3 men i 88e minuten lägger Mikael Karlsson in sin tredje boll för kvällen i maskorna, halvskönt, jo då, sen hann Pär rädda ett friläge, puh, 150 i puls efteråt typ, lägg därtill att vi missa typ 6-7 superlägen, mm vi spela faktiskt bra fotboll idag, lite stolt ikväll.

Mycke jobb på tidningen i Juli, kul värre. Imorgon tar jag kameran å drar på derby Fiskevik-Älgå, kan bli tufft.

Idag gick Lule på is på riktigt, säsongen närmar sig hehe, jo jag vet jag är hockeynörd men så är de, Lavander-Abbott-Abbott=watch out å Chabada-Lundberg-Hedström mmm intressant, Jonte är överlycklig, han ska få spela forward igen, vilka idioter som stönats med att ha han som center, korkade hockeytränare.

Allsvenskan ser ut att bli ett riktigt getingbo, vilken toppstrid, GO GNAGET.

Blivit lite filmtittande på slutet, kolla in Gran Torino igår, Clint Eastwood så grym, 79 år gammal å så bra, var det hans sista skådis insats mm maybe, i så fall, tackar ödmjukast för alla grymma insatser.

Nej nu blir de å dyka under täcket Zzzzzzzzzzzzzzzzz

RSS 2.0