Tröttsamt, stryk 5-2 i fotbollen, inte mycke å säga om, några nyckelspelare borta och vi räcker inte riktigt till.

Finnkampen är ju en riktig höjdare, inte så många bra resultat men en jäkla kamp och fighting spirit, många upploppsdueller med medelmåttor som tar ut sig till max. Gillar denna udda tävlings företelse.

AIk är i MSK form.

Zlatan fick en hyfsad start på ligan.

Dax att hoppa i säng.

Ciao

Helg

Igen, inte helt fel. Ska sticka ut och hjälpa farsan med hans nyinköpta Friggebod, kanske hinner fiska oxå ikväll.

Hade tänkt festa på Lördag efter matchen men de går bort, ska testa å jobba på AN sporten på Söndag. Vore kanske bra om man kom nykter.

Skönt Augusti väder i helgen, perry!

Ha en fin weekend! Bye

Tiden

Flyger iväg, full fart mot helgen. Ska hjälpa farsan med hans inköpta Friggebod sen ska jag jobba på Söndag, återkommer lite senare med vad. Men framför allt har vi en riktigt viktig match hemma mot Västanvik på Lördag.

Intressant blogg fight mellan ett par Arvika bloggare idag där man debatterar Arvika innerstad, de påstås att innerstads döden beror på att affärerna stänger för tidigt. Har ju väldigt svårt att förstå vad som skulle bli bättre av att affärerna har öppet längre på kvällarna, bryr mig inte så mycke heller. Bara de finns en sportaffär och Stjärnhallen kvar så räcker de för mig, skämt åsido så är de ju så att gå i affärer är inte min hobby. Köpcentrum är ju värst, dom bojkottar jag ihärdigt pga totalt ointresse.


Kvällens löpning i Styckåsen får ja va nöjd med, bara att gneta på med löpning cirka 4 ggr i veckan. Är ju ganska gött å bli av med lite kg och känna sig i bättre form. Ha ju tänkt mig springa Göteborgs varvet till våren, finns ju inga genvägar. Den svåra biten är ju vintern men de finns ju kläder så de är inga problem egentligen, men de klart att halka kan ju ställa till de.

Ha tänkt mig hinna fiska imorgon kväll.

Höres folks






Ganska

Denna veckan, hinner inte med så mycke annat än jobb,träning,sova.


Ska ha hand om ett gäng elever på Kyrkebyskolan som valt innebandy på elevens val, 2 gånger i veckan. Tror de kan bli kul, tjänar nån krona extra oxå. De va ett extra jobb jag fått, fick ett till igår som jag ska testa. Får se när jag berättar de.

Vi va ju tänkt att åka på derbyt i Måndags men skippade de eftersom AIK´s säsong är helt körd, inge flyt alls denna sommaren. Ska återkomma med en analys om hur ja tycker problemen om läktar våldet ska lösas.

Sanslöst va de ska regna varenda dag, ha lovats riktigt fint resten av veckan men de vill man se innan man tror de.

Bye


De är över

OS alltså!

Kungen av OS Usain Bolt 3 guld, 3 världsrekord varav 2 helt magiska så tyvärr Phelps, för mig är de större än att plaska runt i en bassäng i en sport där de slås ungefär 100 världsrekord per år, men givetvis har Phelps gjort något väldigt stort och är givetvis historisk.

Ur svensk synvinkel blev de ju ett väntat magert OS men visst trodde man ju att något guld skulle trilla in.

Inte många som får godkänt i friidrotts arenan men Holm gjorde de ju okay och Green satte årsbästa så de är okay.

Kluft ha ju gått ned sig, de va lite kul att höra va amerikanerna tyckte om henne när dom intervjuat henne och han sa att hon va nöjd, dom tyckte hon va helknäpp som kastat bort sjukamps guldet och va seriöst oroliga för att de hade slagit fel i skallen på henne, dom avslutade med att "tänk om hon behöver professionell hjälp och inte svenskarna förstår de" haha.

Wissman får ju mvg, final på 400 m, grymt.

Kallur, ja de gäller ju att kliva över häckarna.

Sen va de ju ett gäng till som va där å underpresterade, säkert glömt någon oxå.

övriga svenskar: Har ju svårt för segling, hästhoppning men dom skötte sig ju bra.

Brottningen har ju blivit sjukt tråkig, bör bort från OS. Ara hade ju inte direkt nå flyt.

Jörgen Persson gjorde ju nåt ja inte trodde va möjligt men tyvärr så är kineserna i en klass för sig så någon medalj blev de inte.

Johansson/Aspelin gjorde ju en kanon insats i tennisen.

Cykelsvenskarna visa härlig inställning och lyckades ju med formtoppningne, starkt gjort.

Bortsett från Phelps/Bolts/Isinbayeva som slog världsrekord i en OS final vilket är respekt så gjorde Hellebaut i damernas höjdhopp en heeeelt otrolig insats. Gjorde de omöjliga och tog 2,05 och förpassade Vlasic till silverplatsen. Man ryser när man ser en idrottare göra sitt livs tävling.

Steve Hooker herrarnas stavhopp, så jäkla illa ute i kvalet men samlade sig och tog i sista försöket. I finalen körde han över allt och alla. Australiern visade upp härlig fighting spirit som man skulle vilja injicera våra svenskar med.

Islands handbollsherrar!! Vilken lagmaskin, vilken inställlning, synd att de inte räckte till guld.

Norges handbollsdamer, inför finalen låg den målmässigt bästa spelaren på 24:e plats i skytteligan ändå tar dom enkelt hem turneringen visserligen med lite flyt i semin men ändå, snacka om bred trupp.

Och spelen va ju perfekt arrangerade som väntat, kineserna är ju grymma på de området. Ett OS att minnas men inte på grund av svenskarna, Perssons insats är de enda som kommer etsa sig fast i min hjärna!

Stryk

2-1 mot Örnen igår, va nära att tårarna kom när Ekholms nick gick utanför i slutskedet på matchen. Vi gjorde en svag match men va ändå de bättre laget och radade upp fina målchanser sista kvarten. Är nöjd med min egen insats, surt att ja inte rädda sista målet eftersom jag visste precis vart han skulle lägga den men men.

Lite fullt upp idag, på turne

Ska skriva en OS krönika inom snar framtid.

Ps. Missa inte å läs VF idag

Ha de

Derby

Om dryga 2 timmar, Örnen på hemmaplan, riktigt sugen men de kommer säkert bli en sten tuff match i blötan på Mangvalla. Gillar blött underlag klart bäst även om de blir klurigt med en del skott, men de är ju lika svårt för båda goalies så de är bara att gilla läget.

Ciao

Dagens funderingar

Vilken planet kommer Usain från??

Tror Wissman är bland dom 5 bästa.

Hur impad är man inte av Jörgen Persson, vilken pingis lirare.

Undrar va Sebastian Larsson gjort mot Lagerbäck, måste va nåt allvarligt iaf.

Svenska handbollsdamernas första halvlek mot Kina va nåt av de mer pinsamma man sett.

Skapligt regnande inatt.

Bye bye

Hektiskt

Senaste dygnet ha sett ut typ såhär.

I natt jobba jag å de gick ju lätt efter gårdagens derby seger.

Sov till 13.30

Kolla lite OS, fixa lite papper o.dyl.

Stack te Jennys å käka, Fredriksson hängde på dit å käka.

Till Mangskog på hemligt uppdrag

Till farsan en tur.

Till Mangskog på styrelsemöte.

Till stan igen, kolla 1:a halvlek på landskampen

Ut och sprang 5 km kl 22 ikväll. Skönt å springa sent.

Mer än så hann ja inte

Höres

Såååååååååååå

Himla gött med derby seger med 4-1 mot Älgå, äntligen visa vi lite av vad vi kan och vill.

Holm blev ju en besvikelse men Wissman är ju suverän.

Var på matchbokningsmöte i eftermiddag, gick ju helt okay även om de va någon match som vi fick rätt pissig tid på.

Dax att dra till Gjuteriet

Ciao

Jäkligt

Trött efter helgen men de går väl över snart, kikar på Sverige-Norge i handbollen och svenskorna har de jätte svårt framåt som vanligt när man möter ett bra lag. Kallurs vurpa igår va ju helt sanslös, man tappa ju typ hakan. Musse gör de ju riktigt bra med tanke på hans sjukdoms period i uppbyggnads fasen inför OS.

Älgå på Mangvalla står på pappret för våran del imorgon kväll, är ju såna matcher man längtar efter att spela, sen vore de ju bra om vår formkurva vände snart eller rättare sagt om vi på plan ser till att vända den.

Många tycker hösten är sämsta tiden på året, själv gillar jag hösten, dra på sig löparkläderna och göra en tur i regnet följt av varm dusch och en kväll i soffan är jäkligt nice, innebandyn drar igång, elitserie hockeyn drar igång. En gång i tiden var ju Marten en höjdare oxå men den tiden är ju förbi.

Inte kollat nå film på hela sommarn, så ja har mycke att ta igen i höst/vinter.

Kungen från brötera är igång igen, kan de va så att jag har koll på vem de är, maybe.

Känns som svenskorna skulle kunna göra match av de här, 10-6 underläge nu.

Ha en bra Tisdag

Hej

I regnet, ny vecka, en jäkligt viktig sådan för oss i MSK, 2 viktiga fotbollsmatcher, poängen måste börja dyka in.

Fixade inte 48 minuter på Midnattsloppet men kom i mål på 49,16 vilket innebar plats 3700 av 19500, andra halvan på loppet är kuperat och jäkligt jobbigt, orkade inte hänga på Jakob och Danne där utan slutade 1,30 efter dom. jakob har varit skadad hela sommaren och tog de som en träningstur, typ knappt andfådd på 47 min. Hade ju iaf 1 minut bättre än förra året.

Denna veckan blir minst sagt hektisk, men de lär inte bli långtråkigt iaf.

Nu ska jag äta frukost och ladda för Wissman och Musse

Ha de

Uuuuuuh

Va tungt de går för oss i fotbollsgänget, stryk 4-0 borta mot Fagerås, en match där vi måste ta poäng om vi ska hänga kvar. Fagerås är desperata efter poäng och gör de bra, vi är ängsliga och bränner dessutom allt vad chanser heter, kan inte va speciellt missnöjd med min egen insats idag men hur kul är de att sila in 4 bollar. Krävs att vi får in självförtroende i laget på nåt jäkla vis men nu är de nattsvart. Älgå hemma på Tisdag är ju ingen jättelätt uppgift heller.

dagens tennis match är ju idrotts historia, å matchbollen är ju helt grym, Aspelin imponerade på mig.

Fotbollsdamerna stretade emot men loosa rättvist till slut, Hedvig Lindahl ha varit bra i kassen fram tills idag men dagens 2 mål va ju bedrövliga.


Får försöka att ladda för Stockholms resan snart, siktar på 48 min på morgondagens tuffa milbana. 19500 löpare är anmälda, min startgrupp sticker iväg 22.30.

Ha en bra helg


Dagens

Snackis är ju helt klart Ara Abrahamian, rätt eller fel att sabba en prisutdelning?? Jag förstår han definitivt, bortdömd för 4 år sen, lägger av med brottningen, gör comeback och blir brutalt bortdömd igen, bra gjort av han att inte klappa till domarn.

Va meningen att ja skulle ta en tennismatch mot Micke idag men den regnade bort, blev en löptur istället. Kändes blytungt, men skönt att springa en kortare tur och stretcha ur benen rejält.

Hyperviktig match borta mot Fagerås tomorrow.

Stockholm till helgen, vi ska dit ett gäng och springa Midnattsloppet, 10 km på söder, kraftigt jobbig bana.

Ha de

OS

I regnskurar i Sverige för tillfället, brukar ju ofta bli en värmebölja i mitten av Augusti lagomt tills man börjar jobba men inte i år, närmsta 10 dygnen är de lovat regn i princip varenda dag.

Är tydligen i cykel medaljerna ska tas i detta OS, stark insats av Larsson!

Karonen!! Finalen på Lördag blir en höjdare, synd att man sitter i bilen då loppet går men de blir nog spännande via radion med.

Ska hinna med både innebandy och fotbolls träning ikväll är de tänkt, har inte funderat så mycke på min innebandy mer än att de va jäkligt kul å va med och stå i vintras så jag kommer va med och stå en hel del framöver, bara de att vi är 4 målisar varav dom andra 3 är riktigt bra allihop så de lär ju inte bli lätt att få matchtid och de är ju matcherna som är roliga.

Vet inte va som hänt men varken kanal 1 lr 2 funkar här i stan. Va jämnt lite drygt å kolla på par simhoppning på 24:an förut.

Närmsta 10 dagarna i fotbollen blir jäkligt viktiga, nästa match på Fredag å då är de läge att ta en seger, Fagerås borta.

Handbolls damerna va chanslösa mot Sydkorea som väntat, dam fotbolls laget kommer va lika chanslösa mot Tyskland i kvarten.

Ciao

227

Arbets skift kvar till nästa semester, va tvungen å räkna när ja satt och inte hade nåt att göra i natt.

Jobb, fotboll, innebandy, OS och lite sömn ibland, ungefär så ser de ut för tillfället, snacka om att veckorna kommer gå fort framöver.

Skapligt WR av USA i simningen i natt. Fast ja tycker de är B att de ska simmas i en dräkt som gör att du flyter bättre i vattnet.  SVenska damerna gjorde en riktigt bra match mot ryskorna, synd bara att dom pissa på sig när de drog ihop sig till avgörande sista 5 minuterna.

Lasse Karonen, vilken story, vilken roddare! Ska inte missa hans semi, får stå ut med att följa en hel del på radion på nätterna.

Söderling gjorde en jäkligt blek figur i tennisen, uselt.

have a nice evening

Puh

Vilket mördarpass vi åkte på nere på bryggan igår, starta kl18 och va klara 07 Söndag morgon, vi lasta grejer så de hette duga. Lite mör i kroppen idag.

Dax att dra till gjuteri å jobba, börjar 21.30. Finns nog inte så mycke å göra men får väl greppa en sopkvast.

Uggla spelningen va 5 plus enligt mig även om ja inte kunde digga max direkt, stod i tornet mitt emot scen å körde följespot på Uggla. Rydell Quick öste ju på hyfsat oxå.

Blev en löptur ikväll i de sköna regnet, gillar skarpt att springa i regn, formen smyger sig på, börjar tappa nåt hekto och benen känns lättare.

Besökte Royal å tog en matbit i eftermiddag, riktigt bra mat.

Bra program på TV om IB och Geijer affärerna som ägde rum på 70 talet, Olof Palme va ju i vissa hänseenden en riktigt ful orm, tidigare justitieministern Geijer hade varit på bordell men Palme förnekade allt som skvaller fast i efterhand visade de sig ju givetvis att han varit de.

Peter Bratt gjorde avslöjandena men blev totalt sågad efter att maktens män lyckats prata bort allt, i dagens läge hade huvudena rullat, media hade aldrig vikt ned sig.

Ha de

Lite

Seg är man ju idag efter gårdagens festande, vi satt hemma hos mig före, vi va ett tiotal. Va riktigt skoj nere på Hamnfesten, kunde väl ha struntat i sista drinken men så är de ju nästan jämnt hehe.

Ska ner och jobba nu snart, vi är ett gäng som skall jobba som stage hands sen ska vi riva ljud och ljus i natt när grindarna slås igen, ska bli kul å höra Uggla, är ju ett tag sen man såg han live senast, nån gång i mitten av 90 talet på parken.

Imorgon kväll är de dax att gå till gjuteriet igen, känner ingen direkt ångest, klart nöjd med semestern. Jäkligt perry å få fortsätta jobba natt. Ska väl gå med en del på innebandyn framöver, vi ä väl 4 goalies men jag ska försöka va med en del, hoppas Freddas knä håller nu när han fick den lösa benflisen bort opererad på försommarn.

Verkar som de regnat klart för i dag, ganska flyt i så fall för alla Hamnfest besökare.

Ha en lagom blöt kväll folks

Nattsvart

Första halvlek borta mot Forshaga, började skapligt och hade några fina lägen sen efter 20 minuter rasade allt, tabbe av mig utvisning på en av lagets viktigaste och vips så gick man till halvtids vila med 0-4 i baken, snacka om tunga sista 20 minuter i första halvlek, sen spela vi bra i andra och loosa med 5-2 till slut men nu ligger vi pyrt till, 9 dagar spelfritt innan nästa match.

Arbetet inför hamnfesten flyter på de mesta börjar bli klart, själv hade man äran att sitta nattvakt 02 till 08 i natt, jäklar va de regnade.

Blir nog kalas på Fredag kväll som de verkar, Lördagen blir de nog jobb mest hela dygnet.

Höres

Sista

Semesterveckan drog igång idag, vädret är höstlikt.

Va jäkligt kul på kalaset i Lördags och det fick man ju lida av igår kan man säga, blev inte mycke gjort, dega mest i soffan fram tills kvällning då årets första grus match i tennis gick av stapeln, lätt seger mot mangskog micke 6-3,6-4. Nja lätt va de väl inte men gött å slå han, de lever man på länge.

Träning ikväll å sen hem å lägga sig så man är pigg till morgondagens staket byggande på bryggan.

Kalmar-AIK ikväll, känns som tåget redan gått för mitt favvo lag men visst seger ikväll så är de väl inte helt kört men de blir tufft att knäcka Kalmar, AIK skulle behöva en riktigt bra forward och en riktigt bra inner mittfältare då skulle de va topp 3 garanterat.

Luleå lyckades värva tjeckiske backen Radek Philipp förra veckan, 31 årig defensiv back som blev rysk mästare förra säsongen, har gjort 16 landskamper, detta va nog en jäkligt viktig kugge. Kanske klarar hänga kvar i eliten trots allt.

Ciao

Sommarn

Är över, den sköna värmen är borta, många klagar ju på värmen men icke jag, finns ju liksom skugga om man tycker de blir för mastigt.

Ögat snart helt bra, perry.

Stryk 4-1 igår mot starka Nordvärmland men vi hade 1-0 ledning till 60 min, då är de riktigt surt att loosa, va på 2 av målena rejält och fingerspetarna på 1-2 målet, surt.

Party ikväll, både Henrik å Helena ha fyllt 30 så ikväll beger vi oss till Mangvalla på stor kalas, blir mitt första rejäla alkohol intag sen början av Juni! 
 
1 vecka kvar av semestern men nästa vecka lär de bli fullt upp ändå då MSK har bra mycke att göra på Hamnfesten.

Sköna bilder från Jyväskylä rallyt igårkväll, att dom klarar hålla bilen kvar på vägen i den farten är ju makalöst, ser ut som Loeb ska ta hem rallyt men lång väg kvar, inte ofta utländska förare tar hem Finska Rallyt!!

De va stora tidningsrubriker under veckan över att Hanna Ljungberg va skadad, jo men surprise!! Hon ha ju inte vart hel på 2 år typ, tror inte Svenska damerna har nåt att hämta i OS, inte många andra heller för den delen, friidrotts gänget är ju tyvärr halvskadade och ur form, är höjdhoppsherrarna som har bra chans men höjdhoppet ar ju en ruskigt vansklig gren.

Är inte avundsjuk på Dennis F som deltar i cykeltävling idag, 85km mountainbike i spöregn, lycka till.

Stieg Larsson håller hög klass!! Läser för fullt.

Ha en bra helg


RSS 2.0