OS

I regnskurar i Sverige för tillfället, brukar ju ofta bli en värmebölja i mitten av Augusti lagomt tills man börjar jobba men inte i år, närmsta 10 dygnen är de lovat regn i princip varenda dag.

Är tydligen i cykel medaljerna ska tas i detta OS, stark insats av Larsson!

Karonen!! Finalen på Lördag blir en höjdare, synd att man sitter i bilen då loppet går men de blir nog spännande via radion med.

Ska hinna med både innebandy och fotbolls träning ikväll är de tänkt, har inte funderat så mycke på min innebandy mer än att de va jäkligt kul å va med och stå i vintras så jag kommer va med och stå en hel del framöver, bara de att vi är 4 målisar varav dom andra 3 är riktigt bra allihop så de lär ju inte bli lätt att få matchtid och de är ju matcherna som är roliga.

Vet inte va som hänt men varken kanal 1 lr 2 funkar här i stan. Va jämnt lite drygt å kolla på par simhoppning på 24:an förut.

Närmsta 10 dagarna i fotbollen blir jäkligt viktiga, nästa match på Fredag å då är de läge att ta en seger, Fagerås borta.

Handbolls damerna va chanslösa mot Sydkorea som väntat, dam fotbolls laget kommer va lika chanslösa mot Tyskland i kvarten.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0