Lite

Piggare igen, blev jämnt helkass på Torsdagkväll, illamående och en febersläng. Börjar kännas bättre nu, ska iväg på U match snart, får se om jag orkar stå, mot Gunnarskog, vi måste ta poäng för å hänga kvar i femman, tycker vi ska göra de oxå med de laget vi har,sen blir de 30 års kalas hos Forsberg ikväll, blir lugnt för min del, ska jobba hela dagen imorgon.

Luleå fick inte med sig nån poäng från Karlstad i torsdags, surt, matchen kunde gått precis hur som helst, pucken studsade FBKs väg i slutperioden, idag väntar Brynäs hemma, ska va 3 poäng, jäkligt viktigt att inte loosa iaf hemma mot ett lag som kan konkurrera om en slutspelsplats.

Hörs

Var de dax å sätta sig i bilen snart å dra på begravning, måste skriva ned några rader om kusin Per som vi ska ta farväl av. Kan nog inte tänka mig en snällare människa, undrar om någon någonsin hört ett ont ord från honom, har svårt att tänka mig de, Alltid på bra humör och skrattet nära till hands, ja de känns lite overkligt får jag lov å säga. Aldrig någon övervikt, inge tobak, definitivt under medel Svensson vad gäller alkohol, kollat sig noggrant eftersom släkten haft hjärtproblem, haft koll på att man måste söka sjukvård vid minsta känning och ändå gå bort i sömnen vid 43 års ålder, kan tänka mig att de för släkten om de hade varit en olycka eller något dylikt så hade man kunnat skyllt på otur, nu är det enbart orättvist.  Så vila i frid, minnet av dig kvarstår.

Lider med Fredriksson, dom drog iväg till Vietnam på 3,5 veckas semester och nu har han dragit på sig en matförgiftning så in i helsicke, ligger med dropp. Inge vidare.

Ha de

Tisdag

Är veckans tyngsta dag enligt mig, långt till helg å ändå känner man sig oftast redan seg, våra rbetstider sen nyår får ju ingen att jubla direkt, eftermiddagspassen 15-00.30, jo jag tackar, å sen nästa vecka ska man kliva upp  vid 5, bra för kroppen?? Skulle inte tro de,, värdelöst. Dubbelt så trött som när man gick ständig natt.

Elitserien går in i slutfasen.

Linköping tuffar på, oftast utan att imponera, hur många uddamålssegrar har dom?? Typ 15
HV, precis samma som LHC
FBK, ha fått ordning på hemmaspelet och Gustavsson i kassen är fortfarande sensationellt bra
Skellefte, svåra att få grepp på, precis när man tror dom kommit in i en svacka studsar dom tillbaks
Lule, haft det tungt efter den euforiska formtoppen men bör ta de poäng som behövs för att komma till slutspel
Frölunda, har big problems med målskyttet men tar sig till slutspel
Brynäs, efter gårdagens förlust är jag helt säker på att dom missar slutspel
Timrå, starka hemma, blir slutspel
DIF, har ryckt upp sig, kanske kan utmana om slutspelsplats när hovet fylls i slutstriden
Modo, får kriga med Timrå och DIF, har dom glöden som behövs, är divorna villiga att offra en framtand för ett slutspel??
Rögle, tror faktiskt dom kan blanda sig i, kommer bli jobbiga i Ängleholm under slutdelen, räcker de??
SSK, blir kvalserien, hoppas dom åker, upp med gnaget istället

Lule-Frölunda ikväll, bra chans till Lule seger, haft hyfsat lätt för Frölunda hemma dom sista åren. Modig spikar igen ikväll igen??

Gjuteri index: Lugnt, för lugnt. känns som det bör komma lite info snart, hur länge är staten villiga att betala våra löner?

Tebax

Efter en allt annat än lugn helg, har varit full fart minst sagt. Sudden förlust för a-laget i Fredags, gjorde väl en helt okay match och va tydligen nåt så grymt nära att avgöra i sista sekunden av ordinarie tid, vila nästa helg står på schemat sen är de 4 matcher kvar, målsättningen inför slutdelen blir väl å försöka hålla oss kvar före Arvika. U-laget gjorde en riktigt bra match men orkade inte sätta chanserna så serieledarna drog längsta strået.
FBK-Timrå i Lördags med efterföljande kalas stod på lördags schemat, va jäkligt kul å lagomt drag, börja nämligen på tidningen kl 10 igår men de va inga problem, dagen sprang iväg men igårkväll va man mindre pigg efter sisådär 10 timmar på redaktionen. Kvällsjobb som gäller denna veckan, blir 3 dagars vecka för min del. Nu ska jag sticka ner till AN och skriva en grej som ska med på onsdag. Ha en bra vecka, vi höres

Manfall

För oss borta mot Kristinehamn ikväll, blir tufft , Fredriksson, Myrman, MK å förmodligen Tompa saknas, men vi får ihop 2 bra femmor ändå och framförallt så är ordinarie backar med. Blir nog en femtio-femtio match.

Arvika-Karlskoga, Mattsson saknas i Karlskoga verkar de som, gör väldigt mycke, Arvika tar dom med 9-5.

Vårat U lag spelar hemma mot Åmål ikväll, har skapligt lag men blir tufft.

Difs damer har den föga angenäma uppgiften att dra till Hagfors ikväll, vad ska vi tro på, 11-2??

Kollar skidskytte, Bergman imponerar och pallen bör de bli.

Ska till isladan å jobba ikväll, ingen toppmatch direkt. Så jag får följa Msk på distans å hålla tummarna ikväll.

Gråttt trist väder.

Imorgon blir det en nöjesdag.

Gjuteri index: Fortsatt stabilt lågtryck, i mitten på veckan drog det in rejält mörka moln och jag fick besöka rensbås, va ju några år sen men de gick lugnt till väga haha

Hello

Blogg readers, allt väl i slasket??, Tycker Januari kan va riktigt jäkla trist får jag lov å säga.

Lules form är okay men just nu slutar varje match med uddamålsförlust, illavarslande. SSK hemma på Lördag, vinst rekommenderas.

Fredrik Skavlan, lite bra enligt mig. Nice å se han i rutan igen.

United ha trampat igång rejält, inte helt fel att dom kommer ta hem ligan igen, å  Liverpool trampar vatten.

Gjuteri index: Ganska lugnt, inte speciellt mycke å göra. EN hel drös tjänstemän hemskickade, en hel av dom hemskickade kommer saknas....nada. Enligt cheferna skulle vi som va kvar få bekänna färg från i Måndags, ha varit tämligen lugnt än. Mycke rykten om vad som kommer hända, ingen har en aning.

Kan meddela från soffan att dagens inköpta apelsiner höll en 10:a på skala 1-10

Bed time Zzz

Slut

På denna veckan, den har försvunnit fortare än kvickt. Ha gjort ett spännande jobb idag, bevakat alpint. Stå i en isig backe och ha ungefär 2 portar på sig å ta en bra bild mm, märks i tidningen imöra om ni tycker jag lyckades, jag bävade för fotningen innan jag skulle iväg första gången men nu tycker jag de är de som är roligast, å få till en vettig bild.

Ha varit en mycket nykter helg och nu ska de bli sängen å en bok så man är på hugget när klockan ringer strax efter 5.

Barcelona är världens just nu bästa football team!!!

Hur avslaget på skala 1-10 känns bandy VM??

Hur surt va de att Karlskoga vann sin innebandy match igår med 5-4, ganska.

På tiden

Att vi orka ta en u lags seger, 8-3. Borde tagit 2 av bollarna men men. På väg te fbk-rögle med wikman nu. Tror fbk vinner ganska behändigt. Lule har lhc hemma ikväll. De blir lule seger. Ha en bra lördag

Storseger

9-1 mot Nordmarken ikväll, vi spela bra men Nibf va riktigt bleka, som dom iofs ofta är på andra sidan höjda, fattar inte varför dom ska ha så svårt på bortaplan, hur många bortapinnar ha de blivit i år?? Kanske inte ens en enda, orkar inte gå till tabellen å kolla nu.

Ska bli sängen nu, dax för u match imorgon som vi BARA ska vinna, själv ska jag stå.

Å för släktingarna som läser kan jag meddela att faderns höftledsoperation gick som planerat och han kommer hem imorgon.

Ha varit en jäkla hektisk dag och fortsätter i samma stil imorgon och även Söndag verkar de som, hoppas på lagom temperatur på Söndag ska på jobbuåådrag, utomhus.

ZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzz

Tjena

Lite vinter igen, växlar friskt. Dax för innebandy ikväll, derby mot Nordmarken. Blir tufft ,Nibf krigar för å hänga kvar, vi har Fredriksson å Myrman borta, ska bli intressant å se hur vi kan spela utan dom. Själv tar jag plats på bänken då Sonny jobbar. Tror på en bra match där vi tar dom med 8-6.

Arvika möter Sjöstad borta och jag tror dom tar de med 7-4, Arvika känner sig säkerligen som bäst i stan för tillfället och formen är de ju inge fel på, dom jagar oss rejält.

Omarks mål igår, jag säger bara wow, nu blev de noll pinnar å de börjar bli jäkligt intressant runt slutspelsstrecket.

Hörs ikväll

Strul

Med dator, brist på tid där är anledningarna till dom få inläggen men nu så.
Ha lovat att lägga upp ett dagligt gjuteri index i slutet på varje inlägg hehe.
Mindre lyckad innebandypremiär efter ledigheten, stryk hemma mot SJöstad trots mängder med chanser. Chansen till serieseger är helt borta.

Men framförallt är detta en synnerligen tung dag då jag väcktes på förmiddagen av beskedet att kusin Per Rinberg lämnade jordelivet i natt 43 år gammal, hjärtat som la igen förmodligen. Skötsam med familj å 2 barn, ja vad ska man säga, livet är orättvist så in i. Ligger ju lite i släkten med hjärtproblematik men ändå liksom.
Så denna dagen går till att tänka på anhöriga.

Dagens index: Vem ska göra vad på gjuteriet på Måndag när vi plötsligt är väldigt få kvar, ska bli intressant att se hur dom tänkt sig. Å vilka tjänstemän får lämna bygget, de ska bli riktigt intressant.

Ha de

Back on track

Efter en liten paus är de dax igen, få se vart ska vi börja. Va å kollade på Västerås-Almtuna igår, "Loppan" Hellkvist och Juhlin dominerade i Rocklunda precis som dom gjorde för typ 17-18 i Elitserien, VIK vann faktiskt grundserien en gång i tiden typ 93-94 där någonstans, båda är födda -70. 4-2 slutade de by the way.

Lule börjar få de tungt, lite grubblerier förmodligen efter att allt bara flytit på en längre tid, Brynäs borta ikväll, Sandström å Chabada skadade, 1 poäng är jag nöjd med.

Sen sist ha jag hunnit med att fylla 35 och så drog vi ihop ett gäng och spela hockey på Mangen, sjukt jobbigt, sjukt roligt, sjukt ont när jag borrade ner mig i en av dom brutala sprickorna i den spröda isen, kan ha gett utslag på jordbävningsmätarna.

Blev besviken över Sveriges insats i JVM finalen, men de finns sjukt mycke hockey i gänget.

Gårdagens program från Sixten till Kalla, klart sevärt. Blev återigen påmind om varför man bänkade sig i soffan och avdyrkade Wassberg på 80- talet, sjukt cool människa. Legend!!!

Va å kollade in filmen Australia på bio, seg första 45 sen bättre å bättre, på skala 1-10 blir de en 6:a.

Å för er som väntar på en inbjudan till mitt 35 års partaj, de blir men vet inte riktigt när. Ska spika de till veckan.

Höres

En får tacke

För nyårshälsningarna jag fick, vet inte varför inte kommentarerna syns under inlägget??? Jag ser ju kommentarerna på min blogg sida.

Jag startade 2009 med en härlig skridsko tur på mangen i perry väder fast lite kyligt, måste nog investera i ett par långfärdsgrillor tror jag.

Deby idag, Skellefte-Lule med Renberg på = het match. Skellefte ha inte presterat nåt sen Renberg kom, Lule är inne i en svacka men har självförtroende så man plockar pinnar iaf.

Va är de för dag få se, helg mett i vecka å en blir halvt vilsen, gött med en ledig helg, ska jobba åt AN imorgon men de är bara kul.

Småkronorna imponerar så in i bomben och ikväll mosar dom ett tröttkört Slovakien med 6-0, Markström kan faktiskt bli helt grym i kassen, han är ju redan de men alltså han kan bli topp 3 i världen helt klart.

Backhoppning vilken sjuk sport, det räcker inte med att man hoppar långt, de ska se bra ut oxå, tänk om man skulle börja med de i längdhopp och höjdhopp hehe, mmm.

Gazaremsan säger jag bara, en 2 mil lång strandremsa där det bor 1 miljon människor och de krigar om vilken som har rätt att va där, mmm. Lite stöniga väl.

Ha de

RSS 2.0