Seg

Som fasen var jag igår, va med brorsans grabb å kolla Wall e på bio, va väl helt okay, han hade dock lite svårt att sitta still men de är inge ovanligt hehe.

Va definitivt inge höjdar väder när man vakna imorse!

Luleå kommun gör en itressant satsning imorgon när man är matchsponsor i matchen Frölunda-Luleå, dom har köpt mängder med reklam platser i Göteborg enbart för denna dagen, dom uppmanar alla med Lule anknytning att gå på matchen, uppmanar alla Lule fans att bege sig till Scandinavium. Dom försöker helt enkelt locka folk till Luleå, utflyttade som nya. Är väl en lite ny grej dom testar, ska bli intressant att se resultatet.

Själv ska jag på FBK-DIF imorgon, två lag som inte imponerat sista veckan

Bye

Ofattbart

Läser dom 2 norrbottens tidningarna flitigt, anledningen vet ni som följer bloggen. Måste bara ta upp en sak som jag helt snöat in på, mordet på Carolin Stenvall. vad fick 50-årige Toni Alldén att ta livet av 29-åringen. Oftast är de ju ganska lätt att hitta motivet när gärningsmannen är inringad, svartsjuka, fylledilerium, sexuella motiv etc. Men här verkar ingen fatta något även om han hade haft alkoholproblem på slutet, men karln va ju å jaga älg under dagen.
Nu börjar man ju iofs kolla upp ifall de kan va så att han har en hel del annat på sitt samvete, kan ju va så.

By the way är jag mäktigt imponerad av polisens jobb, dom får ju mycke skit när dom klantar till sig men här har dom gjort ett kanon jobb. Han hade ju ingenting på sitt samvete tidigare " i registret vill säga" så helt enkelt kan de inte varit, nu gjorde han väl en del halvklantiga saker som tur va men ändå. Beteendet efteråt när han har flyttat runt kroppen o dyl. är ju oxå helknäppt.

Ha en bra dag i höstvädret!

Vinst och förlust

Väntad Lule seger hemma mot FBK, Bartecko! Vem annars liksom, målet godkändes helt korrekt.

Förlust mot Harry Myrman i tennisen, fan, 5-7 i femte avgörande, sved hååååååååååårt.

Kollade på DIF damerna igår, stundtals hyfsat stundtals riktigt illa, känns som man inte har nån riktig anfallsidé, hamnar mest i hörnen. Kontringslägena tog man inte alls tillvara på,  skulle jag träna DIF skulle jag satsa hårt på kontring, rakt mot mål, gå på retur, skitmål. DIF är för svaga för att spela till sig mål mot lag på övre halvan. Försvarsspelet för PASSIVT, spelar ingen roll om man har markering om spelaren ändå får vända om och skjuta, va bedrövligt stundtals. Sen att tränaren inte deltar på matchen är ju märkligt värre, jobbar ihop med han och vi börjar halv tio liksom, han hade behövt ta ledigt typ 20 min, hur motiverad verkar man va då, jösses. 6 mål framåt på 5 matcher är icke godkänt, så är de bara. Men de är i matcherna som kommer nu som man ska plocka sina poäng så upp till bevis.

Dax för work

Verkar

Som det kommer bli en riktigt bra Måndag, ryktena som nått mig säger att Jonathan Hedström presenteras som spelklar för Lule under dagen, han behöver komma tillbaks där allting startade, få en nytändning. Spörs under dagen om jag hört fel. Sleeptime för mig, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Så säker

På 3 matcher i division 3 herr va jag totalt 4 mål ifrån helrätt, närmare än så kan jag aldrig komma. Blev ju ändå totalt 39 mål i dessa matcher så de är ju liksom inte fotboll och 1-1 matcher vi snackar, DIF damerna lär få stryk stod 0-5 i slutet på andra när jag drog. Skall skriva mer om de imorgon, fanns mycke i DIF spelet som icke va bra, sen att Boström blev bänkad tycker jag va helt wrong!
Dax för jobb! Igen!

Summering

Av helgen, va å kolla in Karlskoga-Arvika igår förmiddag, 6-5 till K-skoga, va väl rättvist sett över hela matchen men Arvika ledde med 5-4 ett tag. Vi och Karlskoga är ju obesegrade så Arvika seger hade ju inte varit fel. Sen drog vi till Karlstad för å kolla hockey, FBK-Rögle. FBK hade svårt att göra mål, som vanligt. Rögle imponerade och vann välförtjänt, skapade jäkligt giftiga lägen när dom kom fram. "Harry" Myrman, Sebbe och Tompa va med och förgyllde dagen, dom ölade och jag körde, blev en lugn kväll igår.
Jobbat sen 10 imorse, fullt upp i princip hela tiden så bra trött i skallen nu.
Ha varit ruggigt rätt ute i de flesta innebandy matcherna på mitt tips, men Arvika U hittar jag sällan rätt på, va bombis på att dom skulle vinna med de laget dom hade, sen när jag för en gångs skull tippade att Kusten skulle spela en hyfsad jämn match så vann dom med 11-0, 2 matcher spelas ikväll så man vet ju inte man kanske är helt galet ute där.


Ha de


Fyra sekunder

Sen hade vi ledningen med 1-0 i matchen mot K-hamn igår, Myrman och Fredriksson låg bakom målet, som så många gånger förr. Vi vann till sist med 9-4 efter säsongens svagaste insats men som sagt vi har Fredriksson i laget, say no more. Daniel Persson va grym igår, går från klarhet till klarhet på backen, hoppas han behåller formen trots en vecka på Gran Canaria,(tror de va dit iaf, hehe). Själ va jag reserv goalie igår.

Ska dra på innebandy snart Karlskoga-Arvika, Karlskoga är liksom vi obesegrade, intressant å fåp se hur bra dom är. På hemvägen ska vi kolla in FBK-Rögle, kan nog bli en inressant match. Luleå har Brynäs borta, tufft. Blir lugnt ikväll eftersom morgondagen skall tillbringas på Arvika Nyheter.

Ciao


Helgens Floorball

Här kommer mina sedvanliga tips
Div 3:
MSK-Kristinehamn  K-hamn har rutinerade backen Hagstein och bäste poäng makaren borta mot oss, våran form är mer än god och jag räknar med 3 poäng, 8-3

Karlskoga-Arvika, K-skoga har imponerat stort och Arvika har ett tungt avbräck då S.Löfvenholm är skadad, blir för tufft detta 7-5

I2-Nordmarken, känner på mig att I2 vill vinna denna match annars är väl deras inställning lite sådär ofta men ibland vill dom rutinerade herrarna ta en 3:a, 8-6

Div 5: Åmål-MSK, spelas samtidigt som A matchen men eftersom pojklaget födda 90 å nedåt var spellediga så ska dom få en rejäl genomkörare, blir tufft mot serieledarna, 9-2

Nordmarken U-Guldkusten, detta kan bli riktigt jämnt, beror helt på vilka Nibf tar med från A laget, 3-5

Gunnarskog-Grums U, Grums U brukar inte va nåt storlag på bortaplan, 9-4

Lekvattnet-Arvika U, Arvika kommer med bra lag, Kicken å lill-arvid skulle delta enligt rykte,  ska vi gissa att Lekvattne blir rejält griniga när dom blir frånsprungna, kanske rejält med utvisningar i sista, 5-11

Dam 2: GS-Åmot  GS verkar svaga, släpper in mängder med mål, Lisa kommer ha lekstuga, 3-7

DIF-Hagfors   Tyvärr DIF, ni får vänta en helg på poäng,Hagfors för bra, 2-5

Kul

Kväll igår, vi va 22 st inbjudna till till Landshövding Eva Eriksson, även Sture Hermansson från Länsstyrelsen och Göran Pettersson, Per Dalebjer från Värmlands Idrottsförbund deltog, middag och underhållning av Göran Samuelsson stod på programmet, tycker ju Göran är kanon så de va jäkligt kul, han spelade och berättade i en timme.
Menyn: Förrätt: Liten rågruta med kantarellstuvning, små gurkor, lingon och ekbladssallad
Varmrätt:Pocherad vänergösfilé med vivinssås, grönsaksjulienne, vitlöksmarinerade musslor och sparrispotatis
Dessert: Nougat- och mörkchokladtårta med gammaldags vaniljglass och färska hallon.
Sen vitt-rött och dessert vin till de, själv skulle jag ju å jobba efter så de blev alkoholfritt vin. Nog om detta.

Viktig hockey ikväll, Lule-DIF, känner på mig att Lule håller nollan, vet inte varför. Förmodligen släpper dom in typ 6 puckar nu då.

Ha en bra Torsdag!

Glömde

Ju skriva om den eminenta tennis match jag håller på med mot Myrman, vi har spelat i tre timmar nu utan att komma till ett avgörande med mina siffror först står de, 6-2,6-3,6-7,5-7,3-3. Hade matchboll i 3:e set som jag slog typ 5 centimeter ut, lite lätt störande. Fjärde set är nog bland de bästa jag spelat men jag fick ändå springa som en råtta, Harry va omutbar, tror detta är bland de bättre matcherna sen hallen spikades upp, hehe.

Ska sticka ut till morsan en sväng nu innan de är dax att dra till landshövdingen, Chip!

Hej igen folks

Va mer än måttligt slut igår efter helgen, men nu är man på g igen, inte fel. Verkar ju som denna veckan springer iväg oxå, ska till Karlstad på någon sorts tillställning imorgon kväll, kallas ledarfest, något som Värmlands Idrottsförbund har med anledning av 100 års jubileumet, inbjuden av landshövdingen så jag får bege mig dit och se va de är.

Ganska lugnt med innebandy till helgen, inte helt fel, A lagsmatch på Fredag kväll då femte raka förhoppningsvis skall komma hemma mot Kristinehamn.

Tyckte jag va duktig idag, lagade köttfärsås, ha varit så himla slö när de gäller matlagning ett tag, måste skärpa mig.
På Lördag blir de nog att bege sig till Karlskoga för å kolla på innebandy å sen FBK-Rögle, fast kan säkert bli nya planer, märks.

Ha de

Helgen över puh

Jobbade Fredag kväll, Lördag var det båtupptagning och sen jobb åt tidningen följt av fotbollsavslutning och fest i Mangskog, idag blev de u-lagsmatch i Kil och sen blev jag inringd till tidningen för jobb under eftermiddagen.

Innebandyn gick åt skogen förlust 8-3, var påväg ikapp flera gånger men sen slätte vi in 3 mål sista 3 minuterna, lite onödigt. själv spela jag center och spelade 2-2 i matchen, har som målsättning att inte gå minus i matcherna men men.

Innebandy tipsen gick väl sådär under helgen Arvika å DIF damerna underpresterade så där fick jag fel, ska skärpa mig till nästa helg.

Ska jämnt ta å vila lite innan de är dax att dra till gjuteriet

Heeeeeeeeej

4:e raka!

6-5 seger borta mot Nordmarken, något gott, va inte med på plats utan följde matchen vis sms, lite spännande kan man säga. Rätt segrare i Kustens match och emellan K-hamn-Karlskoga men siffermässigt långt ifrån, närmare i våran match då där jag va en kasse ifrån.

Själv har jag jobbat ikväll, bevakade AHC´s match mot Åmål.

Nej nu blire sängen

Bye

Helgens Floorball

Fortsätter mina tips:
Div 3: Nordmarken-MSK, tuff match för oss, jag tror de blir säsongens första poängtapp, 5-5

Arvika-Sjöstad, här blir de precis stentufft. Mv spelet kmr avgöra, Arvika skjuter sig till en 6-4 seger

Måste tippa toppmötet Kristinehamn-Karlskoga, Karlskoga numret för stort speciellt då K-hamn har skyttekungen borta 3-6

Div 5: Kusten-Lekvattnet, enkel seger för Kusten 12-3 lr nåt i den stilen
Arvika U-Lennartsfors, Arvika för kvicka 5-2
Sunnanå U-MSK U, får vi tufft, 7-5, men vi prövar ju givetvis
Åmål-GIK, Åmål klart starkare, 10-4

Damtvåan: Åmot-NB  Tufft för Åmot mot snabba NB tjejerna, men jag tror Åmot tar de hemma, 4-3
Sjöstad-DIF, självförtroendet kanske inte på topp i DIF, frågan är om dom får stopp på duktige centern Ida Persson?? Tror DIF fixar oavgjort i tillknäppt match, 2-2

Jora så att

Ibland är de mega kul att va ordförande och engagerad i en klubb och ibland så vill man inte göra en minut till, Som ikväll t ex efter ett samtal med fotbolls tränarn från föregående år, man brukar säga man blir sågad vid fotknölarna men just nu tror jag bara jag har tårna kvar haha, man hade ju hoppats de kunde ha avslutats i god ton men nejdå. Skulle kunnat skriva ungefär en bok om detta men de räcker nog så, inte roligt alls men va fan ska man göra.

Lule tog en säker 6-2 seger trots halvdant spel och Chabada hängde bara en kasse, men men.

Missar MSK matchen imorgon kväll då jag ska jobba åt tidningen men ska nog kunna följa den bra ändå.

Lider med Robban R som paja knät igårkväll, hoppas att de inte va så illa men de ser väl bra mörkt ut.

Ha de

Kom igen Lule

Hyperviktig match mot SSK hemma, kör över dom med 4-1 nu!! Chabada 2 kassar skulle jag tro

Förlust igen

För Lule men iaf en poäng efter oavgjort vid full tid, dock riktigt bra spel och 33-18 i skott på bortaplan mot Modo, känns som närmsta 2 matcherna blir oerhört viktiga, SSK hemma på Torsdag och Skellefte borta på Lördag.

Startade dagen med tennis mot Myrman och Fredriksson, kraftigt längesen jag va å spelade i tennishallen men de va kul som vanligt, började lite knackigt men jag avgick med flest vunna matcher, vi spelade först till 15 vunna bollar, visste ju iofs på förhand att dessa killar inte har speciellt mycke boll i sig hmmm hehe.  Dom vill säkert ha revanch snart.

Kommande helg blir minst sagt hektisk men mer om detta senare.

Bye

Historisk MSK händelse

idag har de varit en helt vanlig Måndag fri från överraskningar därför kommer denna klassiker:

Året är 2005, vi ska spela sista omgången i div 4, vi behöver 1 poäng för att hänga kvar i serien, våra motståndare Munkfors behöver 3 poäng för att hänga kvar.

Vi har ett stort problem, Thomas Fredriksson,Johan Myrman,Mikael Karlsson, Magnus Jansson och Fredrik Rosenqvist åker till Sälen på typ Torsdag, tror MK va med dit iaf, men eftersom vi har Kjell-Åke Åslund i MSK så löser det sig, han åker från Mangskog på morgonen upp till Sälen för att köra ned dom till Munkfors. Kjella är lagledare och jag är tränare.

Matchen börjar strålande, efter 6,44 leder vi med 5-1. Vi är hypergiftiga precis hela tiden. Problemet är bara att i andra perioden kommer Munkfors ut och sätter press på oss nåt så in i bomben och vi fixar de inte, efter andra står de 6-6.

Sista börjar bra 7-6 genom Calle 7-7 strax efter men sen gör vi 2 mål på en minut så efter 6.53 leder vi med 9-7 allt känns frid och fröjd. Men efter 9.32 gör Munkfors 8-9 och då jäklar hittar seket nåt, Kjella hade inte skrivit upp Victor på matchprotokollet alltså match straff och 5 min Box play. Alla krigar som fan, Robban är suverän i kassen men Munkfors gör 9-9 och 10-9 i slutet på box play, hallen i Munkfors kokar, vi har typ inga centrar kvar, MK stuka foten tror jag, allt va kaos. 18.06 får vi ett gratis Power Play av domarna, jag tar time out och skickar ut våran dödliga PP uppställning med PA längst bak, Sacha till höger, Fredriksson till vänster, Jonas i slottet och Calle bakom mål. Sacha missar bollen i kanon läge tidigt i PP, Sacha får en till kanon chans på pass av Calle som vanligt men stolpen är ivägen.
Men 19.39 dyngar Jonas in ett dragskott efter golvet och lyckan är total. Men 21 sek är långt i innebandy och Robban tvingas till en kanonräddning innan Munkfors drar på sig en 5 minuters utv.

10-10 och MSK kvar i fyran, undrar sa flundran vart vi varit annars idag.

Nu kanske ni tror att vi mötte ett träsklag men nejdå, Munkfors la iofs ned sin verksamhet men kolla här:
I div 2 laget Hagfors återfinns: Fredrik Törnqvist,David Ek,Tore ForsbergPatrik Rone,Anders Olsson
iDiv 3 laget Edebäck: duktige Krister Pääkkö

Så de va riktigt bra manskap vi stötte på och hos oss spelade:
Robban Rosenqvist
Stefan Ahlberg
Jonas Gustavsson
Tomas Andersson
Johan Davidsson
David Karlsson
Dan Andersen
Peter Andersson
Calle Nilsson
Johan Myrman
Tomas Fredriksson
Niklas Lohberg
Mikael Karlsson
Patrik Kjemperud
Å jag själv va reserv goalie
Victor Åslund va inte med enligt matchrapporten men jaja, hehe

Sen återstod de bara för Kjella att köra Munkfors-Sälen-Mangskog

Slå detta om ni kan

Slutet gott allting gott

Sunday

I lugnets tecken, sov i Brunskog eftersom farsan å Viveka va i Filipstad, så lite hundvakt får man va.

Så de som hänt idag är i princip att jag gått en tur med hunden åkt till stan via morsan och i eftermiddag kollat finalen i Stockholm open tennisen och stuvat makaroner med köttbullar till. Börjar jobba om 3 timmar men tänker gå å kolla Rallybrudar på bio innan dess.

Sverige gjorde en klart godkänd match igår, Sebastian Larsson visade ju att han ska ha en startplats i laget sen att Lagerbäck inte kan byta ut spelare som är helt slut när de är 20 min kvar är totalt pinsamt. Va hos Fredriksson å kollade in matchen Jonsson å Mankan va där och förgyllde stämningen.

Blir väl lite intressant å se hur finans krisen fortlöper när världen vaknar till liv imorgon, kan nog va så att de är snäppet värre än många tror. Verkar inte va någon direkt nedgång med order där jag jobbar iaf, än så länge vill säga.

Nästan så Söndagarna är lättare nu när man börjar jobba halv tio än de va förr när man skulle börja tidigt Söndag morgon, strange.

Älgjakten börjar imorgon, intresseflagg, not. Men säkert kul för er som vill offra en veckas semester för att sitta i skogen å frysa, ha de så roligt, hoppas ni får se nån Älg oxå, haha.

Ha inte för mycket ångest inför Måndag morgon, folks!!

Äntligen

Lite ledigt, bra färdig i skallen, 2 förluster idag 1-6 mot Arvika efter en pissmatch av oss, usla framåt, spelade center, spelade 1-2 vilket inte är nog bra de heller. 6-7 förlust för pojklaget i Hagfors men grabbarna gjorde en fin insats och ska va nöjda med matchen, lite slarv mål vi bjöd på men de är sånt som händer.

Arvika vann med 11-6 mot ett Skattkärr som va riktigt dåliga den perioden jag såg, Arvika va på hugget och dominerade fullständigt.

GIK verkar ha vunnit 8-7 efter att ha vänt 4-7 och Kusten vann 3-1 mot Sunnanå, klart målsnålare än jag trodde, kollade sista perioden och måste säga att jag är besviken på Kusten, vart är uppspelen, snygga anfallen?? Lyste kraftigt med sin frånvaro, långa lyrbollar på Mossberg, de va tydligen dagens uppspels variant, nej de håller inte om man ska vinna serien.

Sverige-Portugal snart, båda lagena har många borta, börjar tro på en riktigt tråkig 0-0 match, hoppas jag är snett ute.

Fick mig en skaplig tackling vid sargen av Franzén idag med minuten kvar, lite smått onödigt men han blev ju utvisad så. Lite småont i revbenen trots all dämpning som finns i de området haha.

Imöra ska ja inte göra jämnt nånting, tror jag....................

Nu så

Ha ja tagit helg, ska snart sova jäkligt hårt men först helgens innebandy tips:

Herr trean: Sjöstad-MSK  4-6, blir tufft mot detta välspelande unga lag bestående mestadels av 91:or men tror de ska lösa sig, känns som självförtroendet är på topp.

Nordmarken-Kristinehamn 5-3, svårtippat. men tror NIBF kommer ta sina poäng hemma i Årjäng

Arvika-Skattkärr 8-6  Precis noll koll på Skattkärr men Arvika fick nog in gott med självförtroende föra helgen

Herr femman: Arvika U-MSK U  mmm vågar inte tippa här, vet inte vad vi har för lag i skrivande stund, men tror vi har bra segerchans, vet ju att vi har Robban i mål. Värmlands i särklass bästa tredje målis har vi just nu iaf de är ja helt säker på

Kusten-Sunnanå U  10-5   Sunnanå kommer nog med hyfsat lag då man har a match dagen innan men de räcker inte ändå

Lekvattnet-GIK   8-4   Tufft att åka till Torsby, GIK ganska svaga i år

Dam tvåan: Lesjöfors-DIF  7-2  DIFcahnslösa mot starka Lesjöfors

Lubos Bartecko

Jo ni förstår säkert min lycka, 8-2 seger direkt i återkomsten, 4 poäng men matchens höjdpunkt va ju Jan Sandströms 2 löjligt snygga handledsskott i samma kryss.

Själv va jag på FBK-Linköping, sömnpiller. FBK tama i avsluten. 0-3 efter 2 mål i öppen kasse på slutet.

MSK tog Koppom borta med 8-3, programenligt. Mitt schema fram till Lördag kväll är spikat.
Jobb i natt
Fredag
14.45 Innebandylektion
15.15 Jennys å mat
16.00 Pojklagsträning
17.15 Avresa buss, A lags match Sjöstad borta
Lördag
8.00 Avresa buss, Pojklags match Hagfors borta
15.00 U lags derby mot Arvika, bör hinna dit till 14.40
16.30 tänkte gå å kolla Arvika-Skattkärr
19.00 Tv soffan Sverige-Portugal
Ungefär så, sen ska jag slappa Lördag kväll och Söndag

Nu måste jag göra smörgås

Ciiiiiiiiiiiao

Inte

Lite fullt upp fram till Lördag kväll men då ska ja öppna en rödvins flaska å bara slöa ett helt dygn, lovar.

Haft lektion i innebandy profil, varit på innebandyträning och haft möte med fotbolls kommitén idag, inte många minuter över till vila idag. Ska på FBK imorgon.

A laget har DM match i Koppom imöra kväll, bland lag mellan A och U.

Halvt tom iskallen, orkar inte skriva mer

Hörs tomorrow

Då va de ny vecka då

Bra sliten efter lång Söndan men nu börjar man komma ikapp, lite vardags sysslor när man vakna till idag. Planerat helgen som blir ganska hektisk fram till Lördag kväll och sen väldigt lugn förhoppningsvis.

Jag å Fredriksson har bestämt oss för att ta hand om pojklaget under vintern, ska bli kul. Va 18 st på träningen igår, seriepremiär i Hagfors på Lördag.

Misstänker att denna veckan kommer springa iväg snabbt.

Blev ett träningspass på simhallen med Myrman i kväll.

Dax för en segermatch för Luleå snart kanske?? Torsdag kanske?? Konungens återkomst blir på Torsdag, då anländer Lubos Bartecko och sätter ned foten i första kedjan.

Ha blivit lite tv ikväll, några serier jag följer, kan avsöja vilka vid ett senare tillfälle

Ha en bra höstvecka

Släktingar på rad


Puh, en sån helg

Okay nu har jag tid å skriva lite, 4-4 i Fredagens derby mot Kusten. Får vi va nöjda med men visst vi ledde med 3-1 med 7 minuter kvar men vi låg iofs under med 4-3 en sväng oxå, själv spela jag center och höll mig till defensiven, våran kedja spela 1-1 i matchen så de är väl godkänt. Fick en mindre skön smäll på knät men de är sånt som går över. Sonny va väl ganska revansch sugen på sin förra klubb där han va petad för de mesta, grym i kassen va han iaf. Va väl tämligen nära i mina tips i övriga matcher bortsett från Arvika U som jag måste studera bättre tydligen, och DIF gav mig ju givetvis svar på tal och gjorde 4 mål bara för att jag undra vilka som skulle göra målen.

Club 28 på kvällen och kom väl upp i en åtta på skala 1 till 10 på promille listan skulle jag tro. Blev väckt av morsan som ringde på dörren 9.40 på Lördagen, kraftigt bakis. 11 till 13 var det dags att sälja bröd åt MSK, kul som vanligt.

Sen hade släktingar hos mig på Kaffe, kom väl upp i 15 st totalt, kul å träffa dom givetvis. Sen iväg till sekretariatet på sporthallen, dags för A-lagsmatch mot Ulvsby, seger 9-4 men denna matchen kan vi glömma för de va absolut inte mycke att hänga i granen däremot fick man ju som vanligt se lite innebandy godis när Fredriksson, Myrman, Tompa och gänget är i farten.

Sen till The Roof för en bit mat ihop med faster Aina och Mats och kusin Ann.Marie och Jörgen, just de ja Jörgen Henrysson. De trodde ni inte att vi umgås känner varann mer än i innebandyhallen, blev god mat och ett glas vin.

Stöp i säng vid tolv tiden.

Idag har jag jobbat heldag på AN, 10 till 20. Tror jag är riktigt nöjd med dagen resultat, blev volleyboll, basket, rallycross och givetvis en hel del innebandy. Ni får läsa imorgon och såga om jag skrivit nåt galet.

Nu ska de bli en smörgås och sen är det dags att dra till Gjuteriet för ett 8,5 timmars pass och efter det blir de nog zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Så fel

Man kan ha, Luleå orkade inte ta serieledarna hemma, börjar se jobbigt ut nu. SSK borta på Lördag, svår match.

Gött med helg, en hel del innebandy på programmet och jobb på SÖndag, fest imorgon efter matchen mot Kusten.

Mina tankar om helgens väst innebandy:

MSK-Ulvsby, blir en stentuff fight där jag tror vi orkar ta dom med 6-4, känns som Ulvsby är lite sämre än förra året, kanske har fel. märks halv sex på Lördag.
I2-Arvika, känns hopplös att sia om, I2 kanske kommer med det starkaste dom har, räcker de?? Tror Arvika vinner med 7-5.
Edebäck-Nordmarken, känns precis lika svår och jag tor på delad pott, 6-6.

Femman: Vi bör ju inte kunna rå på starka Kusten, som bör kunna vinna med typ 7-3, hade vi haft A lags match dagen innan hade vi kanske kunnat matcha dom
GIK-Arvika U, dåligt grepp på Arvika men dom verka ha jäkligt ungt lag imorgon (ta inte åt dig Taylor). Tror GIK tar de med 8-6
 Oxå damderbyt DIF-Åmot, hmm vem ska göra målen för DIF undrar jag?? Linnea? Satsar mer på basket verkar de som. Emma lär ju kunna sätta nåra men de ser tunt tunt ut framåt. Westby kommer nog va riktigt taggad, tror på tight match där Åmot avgör i sista, 4-1, våran tränare hänger minst 2.

Ja nu är de time för sängen, ta de lagomt med allt under helgen säger jag. Over and out

Börjar

Se riktigt bra ut på innebandyn, ha varit lite sådär med folk första 6 veckorna, en del ha spelat fotboll och u lags spelarna ha inte orkat dra igång men idag va vi 21 st, helt okay. Känns som vi ska kunna göra våran bästa U lags säsong hittills men vi får se.

Idag vinner Lule hemma mot Brynäs, de bara är så, känner de på mig!

Nej nu ska jag dyka i säng å sova hårt fram till 14, ciao!

RSS 2.0