1-0, det sköna resultat som gällde för dagen

MSK-Örnen och AIK-Bajen. Goa segrar.

Vi gjorde en ganska svag insats men är fortfarande hundraprocentiga på hemmaplan. Skönt å vinna när spelet inte stämmer speciellt väl, vi misslyckas med passningarna alltför ofta och får jaga boll. Men Micke K vet ju var målet står. Behövde bara byta en spelare på 90 min idag och de va Robban R som åkte på en rejäl smäll, väldigt skönt att kondisen finns där. Lite surt för avbytarna dock men så är de. Man är ju inte helsugen å byta när de står 1-0 å alla sköter sig.

Är ute i Edane å sköter om hund å katt å hus. Legat å läst och väntat på match idag, inne på S Larssons avslutande mästerverk, spännande ä de.

Drar till Stockholm över helgen, solen ska dessutom stråla fullt ut, lite perry!!

Och jag har svaret på varför Arvika hade så mycke bättre fotbollslag slutet på 80 talet tidigt 90, men de tar jag en annan dag

Ha de!!

Lite torka

Ett par dagar, ha varit på Ålandskryssning en tur.

Barca värdiga Champions league mästare, världens just nu i särklass bästa fotbollslag. Ha sagt det sen nyår ungefär. Guardiola ska ha en eloge!

Drömfinal i NHL på intågande.

Undras när de kan dyka in några gjuteri pengar, känns som de är liiiiiite dålig koll där borta, spörs.

Nej nu är de John Blund som ska ta igen de timmar man missa inatt, hehe.

Lite fotbollsdebatt i bloggen, KUL! Kör på nu Svennis, kom igen, du ska få dig hehe. Skämt åsido, tråkigt när dom inte signerar med sina riktiga namn i kommentarerna.

Väntar till helgen och morgondagens drabbning på Mangvalla

Zzzzzzzzzzz

Surt

Med förlust igår, 1-0 mot Jössefors. De sura är att vi spela så svagt, va iofs nära kvittering men bara att glömma denna svaga insats och ladda om för Örnen hemma.

Fullt upp på dagens schema, starta med möte på förmiddagen inför midsommar och fortsätter med AN jobb fram till åtta ikväll, ska hinna med en tennis match i luckan som finns i eftermiddag, Micke står för motståndet, ska bli intressant.

Ha en bra dag i de hyfsade vädret!!

Sjunde

Plats på gårdagens trollingtävling på Värmeln, 25 team deltog. 7 gäddor på totalt 18 kg blev vårat facit, 6 av 7 fick vi på Rapala Magnum så de va wobblern för dagen och min papegoj färgade va hetast och fyra gäddor va sugna på den. jag å Jakob landade varsin på 3,4 kg. Men med tanke på att vi garanterat hade billigast utrustning av samtliga så var vi mycket nöjda med dagen. Hemmaplan va ordet för dagen och Lars och Kim Persson tog hem hela tävlingen med 30kg varav en på 11,2, ett rejält hugg kan man tänka sig. Undrar vad våran ena 3 kg gädda träffat på någon gång senaste dagarna, hade fått ett jäkla brett hugg och va rejält sårad. Skapligt väder och kul va de.

Ska sticka på match nu, Jössefors borta, en match vi på pappret ska ta, hoppas inställningen är den rätta.

Blir mycke tidningsjobb resten va helgen, inledde med ett reportage om AIkido under förmiddagen, jora.

Rikigt pissväder idag, så kan de va i maj.

Ciao

Tiden

Går väldigt väldigt fort när man är ledig, men man ska väl inte klaga hehe. Känns som jag inte hunnit med precis nånting idag eller jo jag har faktiskt tvättat en tur och kört ett styrkepass och tränat fotbollsgänget, 24 st deltog, ser sjukt bra ut. Jössefors är näst på tur att få stryk, är de tänkt hehe. Vi är laddade iaf. Fredagkväll smäller de!

Annars så är de en lugn helg fast blir AN jobb, vet dock inte när än så länge.

Morgondagen är ju en höjdare, startar med en trollingtävling på Värmeln, startar vid 8. Känner på mig att vi kommer ta upp mycke gädda imorgon jag, Danne å Ezra. Sen är jag bjuden till Mangskog på grillning, inte helt fel. Mer såna bjudningar haha.

Förresten så har jag ju även hunnit kika förbi farbror Ivan som befinner sig i sommarstugan, allt va bra med honom och Ann, eller ja lite småkrämpor men helt okay.

Cya

Sicken träff

Han fick på igår, Ivan Obolo. Skön derbyseger mot DIF. Gött å hänga på i toppen, funderade på å dra till råsunda på torsdag men bytte de till trollingtävling.

23 st på gårdagen träning, skapligt!!

Väntar på lite sol för jag har hand om klippningen å kritning på Mangvalla för tillfället, tänkte ta A plan i eftermiddag efter en mountainbiketur med mr Forsberg.

Å nu fick jag reda på att de ska jobbas lite ikväll, cykeltävling, tempolopp som ska avgöras upp mot Gunnarskog tydligen, visst de får vi fixa.

Annars är de väl mest en väntan på helg, är ju bra skönt å va ledig på dagarna får jag lov å säga, starta dagen med långfrukost å risgrynsgröt, inte illa. Hade tänkt gå på Änglar å Demoner ikväll men får skjuta på de.

Drar ihop sig till Stanley Cup final frampå, Detroit-Pittsburgh vore nåt, skapliga lag!!

EU val till helgen, intresse?? Nja skapligt iskallt liksom. Val ska va på hösten/vintern då kanske man eventuellt orkar följa lite debatter å intressera sig men i maj, not.

Lite fotboll, måste nog säga att AF´s satsning mot högre divisioner är bra misslyckad, dom kommer å ska möta oss i div 6 med ett lag som består av bänkspelare plus lovande juniorer=de spalre som knackar på dörren till A truppen, till saken hör att dom tränar 4-5 ggr i veckan året om. Resultat 6-2 till oss efter att deras backlinje inte räcker till. Nej något stabilt div 3 lag finns de definitivt inte i sikte. De saknas pådrivare i AF, inte lätta å hitta. Jämför med vad som fanns förr, Micke Wikman, Håkan Wennberg t ex, spelare som inte va några tekniska under men satan vilken vilja och inställning och kondition. Vinnarskallar som tog AFK till trean samtidigt som Koppom hade lag i toppen av trean, snacka om att fotbollen i väst ha tagit några rejäla kliv bakåt.


Nej nu väntar disken


Ledigt å regn

Efter en skön helg med en hel del sol så är de vårregn idag, ganska skönt de med. Strålande helg ha de iaf varit. Lite jobb på fredagskvällen åt AN.

En ledig lördag som bestod av mountainbike följt av grillning och laxöringsfiske, vi va 6 st så jag var mer support än fiskare men 2 öringar och en 2 kg gädda fick lämna slorudsälven innan de va dax å kolla den gigantiska omröstningen från eurovision och Sveriges bidrag placerade sig som väntat i botten, schlagerlåt, svar NEJ.

Söndagen bestod av segermatch i tennis mot en seg Johan Myrman 7-6,6-4. 3 mils mountainbike tur men framförallt hemmamatch mot AF´s andralag. Va lite orolig inför den tuffa drabbningen men 6-2 tog vi dom med, Micke å Calle i toppform och man kan konstatera att vi är värmlands just nu giftigaste lag framåt, inget mer seniorlag har mäktat med 18 baljor, kul. Rättvisande siffror, nja. Men AF var darriga bakåt och det utnyttjade vi skoningslöst, bara att börja ladda om för Jössefors borta på fredag. Ni som vill läsa mer om MSK fotboll gå in på www.laget.se/mangskogskfotboll

Nu drar jag till hälsokompaniet

Total ovisshet

Arvika gjuteri gick i konkurs under förmiddagen, lönen vi skulle fått idag lyser med sin frånvaro. Vi kommer ju givetvis få ut pengarna, när är dock svårt att sia om. 6:e AP fonden har lagt ett bud och lär ju få köpa placet, vad det innebär för oss som är uppsagda är inte lätt att spekulera i, de lär märkas.

Kollade lite NHL inatt, Pittsburgh körde över Capitals totalt i 7:e avgörande, gött!! Hoppas Detroit gör de samma mot Anaheim kommande natt.

Silly season i Lule Hockey pågår som bäst, mest händelserika någonsin. Nu stänger klubben dörren för Bartecko, man är inte villiga att lägga ut pengarna han kräver. Man vill satsa på yngre förmågor, klokt beslut eller inte, de får vi se. Truppen ser i vilket fall som helst riktigt intressant ut, mer om detta senare.

Riktigt vårväder idag, sol ena stunden regn andra.

Nästa match för fotbollslaget blir på söndag hemma mot AF II, tuff match väntar med andra ord.

Annars blir det ganska lugnt, jobb åt AN på fredagkväll och fiske på lördagkväll, så är de tänkt.

United spelade i praktiken hem ligaguldet igårkväll, man gjorde en riktigt svag insats men till slut orkade man forcera in ett segermål. Alex Fergusons karriär kommer bli svårslagen i framtiden.

Bye

Kallt å jävligt

Dåligt spel på Älgvallen ikväll, va nog bland de sämre jag sett, bollar utan adress på 5 meters höjd i nittio minuter, makalöst. 2-0 till Fiskevik efter att målis Larsson bjudit på första och svagt försvar på de andra.

Måste berömma vägverkets insatser med vägen österut, jag ha ju åkt till Västerås en mängd gånger, ha jobbat där i 2 omgångar plus haft en flickvän boendes där. Nu är vägen dit ren fröjd, tar typ 2,35, perry.

Fundera faktiskt på att aldrig mer sätta min fot på gjuteriet, fasen vilka inkompetenta människor i ledningen, kunde knappt svara på en fråga på dagens information där vi som va uppsagda va kallade till. Ett hyfsat stort företag som haft amatörer i ledningen med total saknad av känsla, nu sågar jag rejält men de är de fan i mig värda. Dom har rationaliserat som fasen bland arbetarna på golvet med rätta eftersom vi inte har mycke å göra. Men på tjänstemannasidan då?? Haha, jovisst några har ju fått kasta in handduken men många sitter ju fortfarande och gör samma jobb som dom gjorde när vi körde för fullt, måste va svettiga dagar hehe, Peter Rimo skämdes när facket tog upp den frågan med han. Rimo är alltså advokaten som driver rekonstruktionen. Ska kraftigt överväga att inte gå tillbaks dit.

Första perioden på VM finalen i söndags va så grym!!!!!!! Njutning!!!!!!!!!!

Finns några från gjuteriet jag kommer sakna ifall de inte blir nå mer, ursköne exilstockholmaren Kjell Wallin är definitivt en. Hans kommentarer är oslagbara!! Farsan blev oxå uppsagd idag, Walle hade förslag på vad han skulle söka för jobb, vargspårare haha, mmm, nja.

Hey hey Conny Ray

Kul värre

På Ulrikas 40 års kalas, välorganiserat så in i bomben. Sen att hon har kompisar som kan grejen med att hålla tal o dyl å göra de till ett kul party gör ju inte saken sämre. Fri bar gör ju oxå sitt till för att höja stämningen. Gammaldax styrdans praktiserades vid en del låtar ä de är ju min grej not, hehe. Men farbror Ivan va kung on the floor och Ulrika ska vi inte prata om, förmodligen farligt nära linjen för överberusad men givetvis på rätt sida, dancing queen å rolig människa.

Jobbade sista dagen idag, nu blir jag ledig framöver inte 5 månader som jag trodde utan vi drar till med 6 månader, fram till 12 november. Ska man hoppas att det blir full fart och man får komma tillbaks, svår fråga i mitten på maj hehe.

Dax å dra på träning snart, ska köra lite fys med dom. Är det någon gång man ska köra löpning så är de ju givetvis efter en 10-0 vinst, efter en förlust blir ju gänget bara ännu surare åsså går stämningen ned i laget oxå vidare.

Kan meddela att jag å Ulrika har bra mycke gemensamt men de återkommer jag till, å jag syftar inte på att va farligt nära linjen för överberusning hahaha. Ciao

Tja igen

Blev ett tag sen sist men back again, har varit mycke under veckan vet ni. Vi snackar alltså om Champions League och Hockey VM, ytterst väntade resultat i hockeyn och i fotbollen blev det bästa tänkbara utgång, drömfinalen!!

Ser ut som de blir sista jobbdagen på typ onsdag, de får väl gå, vem säger nej till 5 månaders semester med full betalt, inte jag iaf.

Hemmapremiär igår, ganska nervös inför mötet med Åmotfors, vi har inte vunnit på länge. Kändes som de va en sån match som ska vinnas. Utgången blev en total överkörning och matchen slutade 10-0. Det sprangs och fightades nåt så in i bomben, killarna är så sugna på att spela boll så de är inte sant. Faktum är att vi har ett riktigt bra lag.

Nej nu ska jag snart dra till Västerås på 40 års kala, kusin Ulrika som blir old. Ha en bra helg!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu drar de ihop sig

Gjuteriet la ett varsel på 25 pers idag så till veckan gör man förmodligen sista dagen, sen blir de långledigt.

Premiärförlust i lördags, 2-4 mot Årjäng, kändes som vi kunde tagit dom men men nya tag till fredag, hemmamatch, ska bli kul.

Kollar på tonårsliv, måste säga att serien berör.

Va helt färdig efter gårdagens redaktions jobb, halvfärdig idag med fasen i mig.

20 pers på dagens träning, sjukt kul.

Va hos farsan en del i helgen, lite lätt upprörda känslor efter en vargattack i fårhagen på fredag eftermiddag typ 150 m från huset, ett får blev avrättat kan man säga, ett saftigt hugg i halsen. Är väl ganska neutral i vargdebatten, förstår ju båda sidors argument men det klart att det är ju inte världens trevligaste djur.

Apropå fotboll, stor eloge till Allan A som ställer upp som lagledare på matcherna.

Ser fram emot helgen, roligheter på gång.

Barca Barca Barca!!! Så in i helvete sjukt bra, blir inte förvånad om jag å morsan sitter på ett flyg till Spanien inom ett år, man lever ju bara en gång liksom, klart man ska åka å njuta. Old Trafford lockar ju givetvis men morsans glädje över å få se Barca är ju en bidragande orsak. Just de blir snart arbetslös, kanske inte blir helt lätt att åka hehe. Men vänta jag är ju grym på svartjobb, någon som behöver lite hjälp??
Jag kan..... få se a just de, typ statistik är jag bra på. Kanske inte alla som behöver hjälp med de hehe. Är ju totalt opraktisk, eller inte totalt men mitt tålamod är lika med noll när de gäller sånt. Kan ju tala om att jag å kusin min är rätt lika på de planet, eller iofs vi är rätt lika på alla plan.

Nej nu kanske man skulle deklarera, gäller å va ute i go tid.

Ciao ciao

RSS 2.0