Sicken träff

Han fick på igår, Ivan Obolo. Skön derbyseger mot DIF. Gött å hänga på i toppen, funderade på å dra till råsunda på torsdag men bytte de till trollingtävling.

23 st på gårdagen träning, skapligt!!

Väntar på lite sol för jag har hand om klippningen å kritning på Mangvalla för tillfället, tänkte ta A plan i eftermiddag efter en mountainbiketur med mr Forsberg.

Å nu fick jag reda på att de ska jobbas lite ikväll, cykeltävling, tempolopp som ska avgöras upp mot Gunnarskog tydligen, visst de får vi fixa.

Annars är de väl mest en väntan på helg, är ju bra skönt å va ledig på dagarna får jag lov å säga, starta dagen med långfrukost å risgrynsgröt, inte illa. Hade tänkt gå på Änglar å Demoner ikväll men får skjuta på de.

Drar ihop sig till Stanley Cup final frampå, Detroit-Pittsburgh vore nåt, skapliga lag!!

EU val till helgen, intresse?? Nja skapligt iskallt liksom. Val ska va på hösten/vintern då kanske man eventuellt orkar följa lite debatter å intressera sig men i maj, not.

Lite fotboll, måste nog säga att AF´s satsning mot högre divisioner är bra misslyckad, dom kommer å ska möta oss i div 6 med ett lag som består av bänkspelare plus lovande juniorer=de spalre som knackar på dörren till A truppen, till saken hör att dom tränar 4-5 ggr i veckan året om. Resultat 6-2 till oss efter att deras backlinje inte räcker till. Nej något stabilt div 3 lag finns de definitivt inte i sikte. De saknas pådrivare i AF, inte lätta å hitta. Jämför med vad som fanns förr, Micke Wikman, Håkan Wennberg t ex, spelare som inte va några tekniska under men satan vilken vilja och inställning och kondition. Vinnarskallar som tog AFK till trean samtidigt som Koppom hade lag i toppen av trean, snacka om att fotbollen i väst ha tagit några rejäla kliv bakåt.


Nej nu väntar disken


Kommentarer
Postat av: Anonym

klart du ska rösta!!!

2009-05-19 @ 23:22:12
Postat av: innebandy

E inte mangskog anmälda till seriespel Roger?

2009-05-20 @ 06:09:27
Postat av: Rog

Jodå fast mitt fax försvann nog i cyberrymden, men vi kör vettu

2009-05-20 @ 11:18:02
Postat av: Bobo

Det är banne mig skandal att inte Arvika har ett stabilt div 3 lag. Hur svårt kan det vara. Upp med bolltempot bara :-p

Du får fixa till så att MSK tar sig upp istället :-p

2009-05-21 @ 12:38:27
Postat av: Rog

Finns inte spelare som klarar av högt tempo tyvärr haha, dom försvann vid årgång 74 typ haha

2009-05-22 @ 16:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0