Tja

I vårvädret, sitter här med musli tallriken i högsta hugg å laddar för en heldag. Startar med en tennismatch mot Fredriksson sen bär det av till Karlstad för en semi och så avslutar vi med just en avslutning för de gångna innebandyåret, vi har i år förlagt den till Tiki.

Veckan som gått har varit, snorig.

Ser inte vad som ska stoppa FBK  faktiskt, när inte Skellefte kan sätta pucken i öppen kasse från 3 meter då verkar de som dom har allt flyt som behövs, segermålet va väl inte heller helt oturligt.

Nej nu måste jag kolla strängningen på racketen så den är okay, å leta fram Björn Borg pannbandet, ciao

Hej folks

Nu kommer de ett snuvigt inlägg, lite typiskt, en lugn helg åsså blir man förkyld så in i helsicke, inte helt överraskande med tanke på hur många på jobbet som varit kassa men ändå surt.

Tänte ju bena ut lite om min framtid, där ingick bl a att jag skulle dra ned rejält på mitt innebandy engagemang, nu ställde de ju till sig en del då silly season inte var till vår fördel, lindrigt sagt. Men eftersom jag är tränare för herrlaget så fortsätter jag icke som ordförande vilket jag inte gjort ändå då tidningsjobbet tar mycke tid på helgerna och är såpass kul att de går före. Känns kanon då nya styrelsen verkar kunna bli helt perry.

Just de ja, innebandy. Fredda Rosenqvist gick till Arvika igår, populärt, svar nej.

Arvika Innebandy ja, här kommer lite tankar. Dom ska ju givetvis skoja sig upp i tvåan, sen kan jag väl säga som såhär att hade jag blivit sportchef i Arvika för 3 veckor sedan och fått i uppdrag att värva 4 st från MSK hade jag inte tagit de 4 som dom tagit hittills, mer än så säger jag inte.     Just nu.

Arvika har tagit sig dit dom är via rätt beslut vid rätt tillfälle, bytte namn och gick tillbaka till Arvika, bytte bort Lars Jonsson i rätt läge, Perra hoppade av från tränarbänken vid rätt tillfälle. Största problemet är att dom enbart har ledare som har sina kidz med å spelar i laget, ingen lyckad kombination. Går väl ett år till kanske två men icke längre. Annars gillar jag ju Arvid mest i Arvika, kan ju bli heligt vansinnig i båset stundtals men med glimten i ögat ändå, och jäkligt bra coach. Nog om Arvika för tillfället.

Apropå tidningsjobbet så ser de nog ganska mycket annorlunda ut på AN en söndagskväll än vad folk tror, ganska många bitar som ska på plats och inte alltid lätt att få tag på folk och efter 20 så börjar de dra ihop sig då ska allt va klart. För egen del så gillar jag utmaningen att få till hyfsade kort mest av allt, inte helt lätt alla gånger, men jag har väl iaf inte misslyckats helt än så länge. Är lugnt på sportfronten i väst en månad framöver så de blir väl ganska lite jobb ett tag kan jag tänka mig.

Nej nu ska jag fortsätta ligga här i soffan med sprängande bihålor och vänta på sjunde avgörande

Hej

Uuuuuuuuuh

Inte min vecka, Lule ute ur slutspelet ikväll, hur svårt kan de va å få in pucken, väldigt svårt verkade de som. Lite tungt, hade ju biljetter till Lule imorgon, mmm va surt. Nu ska jag ta en kraftigt lugn helg, ha varit löjligt stressigt sista 2-3 veckorna. Men de är ju riktigt kul å jobba på tidningen, men med tanke på allt annat man har för sig så hinner man ju inte va hemma mycke.

Ska göra minst 3 pass på hälsokompaniet i helgen, ska bli några inlägg oxå under helgen, lite innebandy, lite om mina framtida MSK insatser.

Kanske flyttar festen så du kan va med Allan från Årjäng.

Hörs

Kanal 9 ikväll

Missa inte chansen å kolla in linus omark ikväll, vilken form han är i! Blir en tuff matchserie detta. Annars kan man lugnt säga att de varit en turbulent helg efter att nelson, tompa å fredriksson skrev på för arvika i fredags, lite kärvt för oss kan man säga. Fredrikssons påskrift smärtar ju mer än dom andra, vi är ju hyggligt bra kompisar vid sidan om innebandyn å min besvikelse va stor men dom som känner mig väl vet att jag inte är långsint så no hard feelings. Hursom helst dras nya riktlinjer ikväll, vakna halv fyra imorse med innebandyfunderingar i skallen sen blev de inge mer sömn. Jag återkommer i ämnet under veckan som blir grymt hektisk. I fredags firade vi 25 åringarna myrman å mankan, kul tillställning! Sen ha jag jobbat på tidningen i princip hela helgen. Ciao

Då så

Kan slutspelet börja, mina egna resplaner till lule är spikade. Elitserietävlingen avgjord, calle, myrman, fredriksson å allansson är välkomna te mig den 28 e på mat å öl! Fredriksson hade flest poäng, själv tog jag poäng i 9 av 10 frågor men fick inte in nån fulllpoängare. Bye

Full

Fart, jobbat myckd sista dagarna och i helgen avslutade vi innebandyn. Trea i serien, godkänt men surt. Karlskoga tog hem de som väntat. Äntligen slutspel, frölunda på menyn mums. Hjärnan säger 4-2 till indianerna hjärtat 4-2 till lule. Va på män som hatar kvinnor härom dagen, klart sevärd. Ryggont efter lördagens u match jo de. Ciao

RSS 2.0