Men va blir de

Åren sticker ju iväg så de inte är klokt, för 10 år sen stod man hos morsan i Vikene å fixa Tacos till cirka 30 pers inför Milleniefesten på nyårsafton. Känns inte som 10 år sen helt enkelt.

Va ska man säga om 09 då?? Jo de ha ju hänt en del men inge yttterst revolutionerande mer än att man blev arbetslös samtidigt som man blev tränare för såväl fotbollens som innebandyns A-lag, inge man hade planerat men i brist på annat.

Mitt måtto är att se framåt å inte bakåt även on de givetvis inte är lätt alla ggr, den som grubblar över gårdagen mister ofta morgondagen, så lev livet, gör sånt ni känner för kära readers!

En lätt återblick:

Årets sämsta: Den totalt värdelösa sommarn, man fick ju va väderguru för å hinna klippa Mangvalla mellan skurarna.

Årets jaha är de så illa: Svenska fotbollslandslaget

Årets gulligaste: Julia "Julle" Nilsson, världens goaste tjej. Får helt enkelt försöka hinna va mer med syskonbarnen, erkänner att jag är kass på detta.

Årets piggaste: Johan Myrman, oppe 8 varje möra, alltid nåt på gång.

Årets skönaste: Lägga sig i farsans friggebod med en bok med regnet smattrandes mot taket.

Årets låt: Lady Gagas Bad Romance lämnar inte skallen, sen är ju Winnerbäcks ett sällsynt exemplar en höjdare.

Årets MSK match: Får bli en av varje, Årjäng hemma med fotbollen och Hultsberg hemma med innebandyn!

Årets trollgubbe: Linus Omark

Årets film för min del: Gran Torino tätt följt av Larssonfilmerna

Bye 09

Brrrr

Ishavskyla, men de går. Jobbat sista dagen på mitt vikariat idag, riktigt roliga veckor på tidningen, hoppas såklart på mer men den som lever får se.

Apropå lever så lämnade en jämngammal till mig in idag, Jonas Slorfelt gick vidare efter att cancern blev för svår. Vi spela hockey ihop en sväg i ungdomsåren men mestadels spelade man mot honom i fotboll. Jonas va en hockeyälskare som man ofta såg i hockeybussen eller i LLA, helt enkelt förjäkligt. Är nog många i Klässbol som har ett tungt nyårsfirande.

Å apropå hockey så tog Lule 3 viktiga pinnar ikväll, inte en dag för tidigt. FBK har de blytungt.

Vi laddade inför lördagens julcup med träningsspel mot Ämtervik ikväll, tyckte de såg ganska bra ut.

Ser fram emot morgondagen, sovmorgon, Hamam, fest i Jössefors med folk man gillar, kan de bli bättre?

Ha en bra avslutning på året!

Vette fasen va ja tryckte på men de får bli fet stil deluxe


Anja Pärson

Skulle slå till med ett häpnadsväckande resultat idag, jaha okay. Kan hon inte eínse att storhetstiden är långt borta! Hon är ju tröttare än någon annan efter målgång. Sen är de jäkligt tröttsamt att oavsett vem som är bästa svenska i mål så intervjuar dom bara henne, trött på sälen måste jag säga.

Falukorv å makaroner, riktig måndagsmat de!! Inte fel.

Annars är de mest fokus på kvällens hockey, Lule ska ta 3 pinnar och utematchen mellan VF-FBK är ju givetvis intressant. Trodde faktiskt inte dom skulle sälja ut den, bra marknadsföring!

Nej back to work! Innebandy, inte fel helt enkelt!

Bengan

Du är magisk!! FREDRIK MODIN?? Skadeproblem förra säsongen å 50 spelade matcher, i år än värre och 8 spelade matcher med den fina utdelningen 0+1 och - 3, vilken tillgång. Micke Samuelsson, Omark hade man ju inte velat sett istället liksom.
Magnus Johansson hade jag bytt bort mot Victor Hedman eller Alexander Edler 8 dagar i veckan. Tredje målis är ju skitsamma men Markström är såklart bättre än Liv.

Julhelgen ha varit bra, kul kalas på juldagen då vi först körde juldagsinnebandy.
Har jobbat en del oxå så hoppas ni får nå läsbart imorgon.
Dax för J-VM match mot Österrike nu, lätt seger såklart och Lules ANders Nilsson håller nollan.
Lule har de tufft nu och får ingen utdelning på chanserna, dax för vändning hemma mot SSK imorgon.
Favvospelare i J VM laget är Kruger och Tedenby.
Såg på väderprognosen att de är dax å dra fram långkallingarna!

Skön han är Wikegård!!

Hockeyturneringen i OS, så satans kul de ska bli å se!!

Nej nu börjar håkkyn, ciao!

Lång dag

Nu va julaftan över, ha både varit tomte och fått besök av tomten, alltså ha dagen varit fantastisk. Nej men klart bra, hunnit med en sväng till farsan och sedan helkväll hos morsan.
Min rygg är inte helt bra om man uttrycker sig lindrigt.
Såklart en hel del mat men ändå på lämplig nivå.
Frågesportsspelet Sverigespelet avgjordes under sena kvällen, lag Roggan å mästerskytten Stefan Ahle avgick med väntad seger efter en iofs tuff drabbning. Knäckte vilken som var den förste icke muslim som det hölls en förbön för i en svensk moské november 2003 och segern va klar.
Nilsson den äldre å tyngre svarade Harr på frågan om vilken fisk som Mörrumsån är känd för så man kanske inte kan skryta alltför mycke över segern men Ahlesved d.ä i form av Christer är ju skarp i hjärnan så ändå en fjäder i hatten.
Juldagsinnebandy imorgon å tomtefest på Annandan, ja vad ska man säga.
Får passa på å skicka ett tack till kära mor för eminent matlagning och iordningsställande av allt.
Dagens höjdpunkt tycker jag ändå var kvällens invägning som rönte stort intresse, behöver vi säga att de bör stå mindre på vågen hos två bröder kommande julafton!
Nu hoppas jag alla kära läsare får en underbar fortsättning på julen!
Mm undrar vilket år vi drog igång juldagsinnebandyn, kanske 95?
Hey hey

Ståpäls

Va iväg å bevakade Wingskog åt tidningen på kvällens div 1 derby, hade styrt upp så han skulle göra målgest mot mig om han hängde en kasse. Fick rysningar efter att han hängt 6-5 till Skoghall en bit in i sista periode, tyvärr vände Karlstad till 7-6, inte alls rättvist. SKoghall var värda minst en pinne men sådan är idrotten.
Ha väl mest jobbat annars och tränat. Fick äran att göra reportaget med årets AN medaljör, lite nervös för hur slutresultatet blir när tidningen dimper ned imorgon. Jag drog ifrån tidningen innan Tholén så satt säga satte ihop de.

Nej nu blir de att dra täcket över skallen å hoppas man vaknar imorgon hehe, CIAO

Hot list!!

15. Gustav Arvidsson  Viktig kugge i Arvika  som haft fotproblem några veckor efter att ha klivit ut från Tiki i bästa form med blicken stadigt fäst vid något lämpligt objekt men missbedömde helt enkelt trottoarkanten, va ska man säga. Waldner bröt en gång foten på krogen, frågan är om Lill Arvid kan bli en lika stor legend som herr Waldner, den som lever får helt enkelt se men ett tips, be morsan tejpa upp foten innan nästa Tikibesök, väljer du farsan så blir du inlåst på pojkrummet och du får inte se hur filmen slutar...ve halv två.
Nej men lite seriöst så gjorde han 1+1 i helgen å tar den yttersta platsen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
14. Daniel Persson, tillbaks i gammal god form, först på allt å helt enkelt en jobbig jävel att möta.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
13. Marcus Lindh, alla tycker han är SNYGG, okay de räcker till en plats.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12. Robin Andersson, ryggproblem efter oändliga timmar i soffan med Kicken, Tompa, Nelson å Richard P. Såna smällar man får ta, frågan är om timantalet kommer minska under jul/nyår. Tveksamt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11. Patrik Kjemperud, alltid på plats, varje kväll de är match, min högra hand eftersom Emma lagledare har FULLT upp med vattenflaskorna. Frågan är om det någonsin funnits vattenflaskor som fått denna omsorg?? Emma äger å fick nu återigen vitsord, denna gången ihop med Putte.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10. Tobba Henrysson, är enbart med för att han är kusinbarn till mig å fått allt sitt bollkunnande från Färgaråsens ursprung. Allt är rätt utom matchtröjan på nåt vis. Nej men återigen lite seriositet, han producerar de mål han förväntas göra.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9.Anders Lundberg, kvick, avig, ett 7jäkla skott, har påbrå från Mangskog om inte min hjärna drömt konstiga drömmar. Helt enkelt värd sin plats på listan.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8. Calle Nilsson, tappat lite i flytet, kan bero på den enorma arbetsbördan som kommunanställd, eller så har han helt enkelt nyktrat till efter fotbollsavslutningen å insett att de går inte å snitta fyra poäng per game.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7. Johan "Dynamit Harry"" Myrman, tycker de är lika kul att hänga en kasse som att åka till Göteborg å handla klappar, helt enkelt livet leker för den faaaardige grabben med ett hår som hade gjort alla sockervaddsförsäljare gröna av avund. Har dessutom inlett en märklig karriär genom att göra mål från sarghörnet i PP, jag jag tackar, han har haft mycke roligt med sin klubba i sina dar helt enkelt den grabben.
Har ikväll dessutom varit på sitt livs första spinningpass så förväntningarna inför våren är ungefär lika högt ställda som antalet körlektioner man var tvungen att ta hos fadern Ove.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6. Thomas Fredriksson, mister varannan match numera så här när karriären går mot slutet eftersom Annie å han längtar efter en utökning i familjen, sen om de blir i form av en kommande spinkig innebandyspelare med knäskydd eller en BMW utan upptejpad bakruta de återstår att se. De mest troliga är väl att han tvingas avbryta innebandysatsningen eftersom han alskar sitt jobb på Lundins överallt annat, varje ny påsdesign är som ett nyfött barn för denna helyllegrabb som aldrig ens vänt på skallen efter en läcker tjej på Tiki. Just de 3 kassar gjorde han oxå borta i K-hamn
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Victor Åslund, Här snackar vi om grabben med koll, aldrig har fadern Kjella ens behövt oroa sig över ett kvarglömt plagg, de är lika troligt att Victor klarar sig ett halvår utan borttappat Visa kort som att Humle å Dumle dömer VM finalen för herrarna frampå, Allt Victor gör går helt enkelt i full fart, såväl på planen som på krogen, ett läge från första stund, men jag gillar hans lågmälda avslappnade stil i krogvimlet, han liksom smyger obemärkt förbi på nå vis....eller hur var de. Dessutom kommande VD på Edane Såga, de gillas. Just nu smeker han iväg dragskotten med samma precision som han blandar en rekti bonnagrogg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Tompa Berntsson, livsnjutaren, målskytten, arbetsnarkomanen. Krigar om mysbrallans konung titeln med Johan Nelson, men Nelson har en farsa som inte ens kan stava till mysbralla å Tompa tar givetvis titeln så lätt. Just nu arbetslös men det kommer förmodligen drösa jobberbjudande över honom inom de snaraste, för enligt säkra källor har han legat i hårt och sökt jobb våldsamt sist veckorna, t o m via Arvikas gästbok. Som om inte detta vore nog smällde han till med typ 5 pinnar i helga.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Robert Rosenqvist, Fångar vita plastbollar lika skickligt som han fångar galanta damer på Tikigolvet, den kvällen Robocop inte får hångla de är helt enkelt de kvällarna dumma Paul stått i dörren med sin tuffaste blick, då brukar broder Fredrik få ett samtal, du bror din är här nu igen....Sen gillar ju Rob detta med målvaktsspel, han är ungefär lika sugen å stå i mål på träning som jag är att ikläda mig en FBK tröja på en torsdagkväll.
Om vi säger såhär, sämsta matchen Rob har gjort de sista 2 månaderna är derbyt. Då vet ni folks.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Johan Nelson, Gör allt för att höja sitt taktiska tänk, t o m pusselläggning på lördagar, ja man slutar helt enkelt aldrig förvånas över denna man som har ett spelsinne som skulle fått Fetisov att gråta av avund. Skjuter, passar, dribblar, tacklar, stänger vägen. Förlora mysbrallans konung titeln men peoples beer titeln tar han iaf.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Kicken Nilsson, ser banne mig inte mycke ut för världen, som e urlaka hon gädde. Men snacka om att veta vart krysset är, nåt överjävligt över denna man. Sen att han garanterat gör sista säsongen och inom snar framtid dyker upp i ett lag som börjar på M och slutar på något dom älskar nere vid Edanesågen är ju en annan femma.
Men Lell gädda får se upp för enligt sista fiskerapporten är storgäddera som lurar bakom i vassen riktigt på hugget inför våren. De enda jag kan säga Kicken är LYCKA TILL.

Höstens special 1: Jag kom jag sågs jag pallade inte hela kvällen: Thomas Fredriksson

  -  "   -             2: Nu börjar vi dra ifrån, vi ger motståndarna ett mål: Mikael "MK" Karlsson

  -  "   -             3. Måltorka deluxe: Victor Åslund hade inget annat än ÄLGJAKT i skallen i oktober, eller va de Martensfesten??
 -   "  -              4: vi drecker som sju men betalar för typ hälften: Törstigaste bordet i LLA restaurangen när vi hade trivsel lördag, med spelare från samtliga div 3 väst lag med Kung Allan i spetsen, mannen som tänner oftare i kamin än jag håller tummarna för Lule Hockey

Nu önskar jag er alla en GOD JUL florball lövers! Stans hetaste sport

Fjärde advent

Måste väl säga att mina innebandytips va ganska klockrena bortsett från att jag trodde Arvika U skulle få stryk, fel fel. Sen att Nisse va snäppet bättre är en annan sak.

Bra start på helgen med skrällseger hemma mot Hultsbrg, så fruktansvärt skönt. Vilken känsla att få va ansvarig för ett sånt gäng som visade upp sig i Sporthallen i fredags, ståpäls!

Jobbat en hel del i helgen, tror jag sydde ihop de på ett okay sätt.

Brrrr, kallt.

90 min spinning idag, jo jag tackar.

3 tuffa arbetsdar på tidningen innan de bär av till mor i Edane för sedvanligt julfirande.

Nej nu blir de på spåret, men som helhet får man sammanfatta helgen som bra helt enkelt!

Sista helgen floorball innan uppehållet

Div 3 herr: Kristinehamn-Arvika, svår match för Arvika, formen är inte helt på topp, gäller å inte underskatta motståndarna, lättare sagt än gjort. Är så lätt att man känner i bakhuvudet att detta löser sig. Vi i MSK krigar ju i botten å håller båda tummarna för att Arvika krossar K-hamn men jag tror det blir tufft. 5-8
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSK-Hultsberg  Seriens tätaste försvar kommer till sporthallen på besök, 36 insläppta på 9 matcher är inget annat än imponerande med tanke på att det är effektiv speltid som gäller. Vi har allt att vinna och inget att förlora och går ut å kör ikväll!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nordmarken-I2 Jäkligt viktig match, Nordmarken vann med 5-4 i premiären. Tror på mer mål ikväll, frågan är vilka mannar I2 dyker upp med så här 6 dagar innan jul, mmm. Tror Nordmarken tar revansch på sin dåliga match förra helgen 9-6

Div 5: MSK U-Säffle  Vi kommer med rent U lag men har tre kedjor mot Säffle som kommer med två femmor, tror vi kan stå emot men frågan är om det räcker, kanske inte ändå. 4-6
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunnanå U-Arvika U Sticker ut hakan å säger att här kommer Arvikas första riktiga förlust i serien, 7-4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gunnarskog-Nilsby  Nilsby är tighta bakåt och blir för svåra för GIK, 3-6
---------------------------------------------------------------------------------------
Grums U-Guldkusten  Söndagsmatch för Kusten, lockar nog inte nå värst!.Men det blir 3 pinnar 6-8

Div 6: Säffle U-Åmot  Säffle har dubbelmatch ikväll och det ska inte vara några problem för Åmot att hämta 3 pinnar, 3-7
--------------------------------------------------------------------------------------------
DIF-Sommarro  DIF:s form är verkligen inte bra, 3 raka förluster med enbart 6 gjorda mål, måste få fart på målskyttet nu, fruktansvärt svårtippat. Men jag tror DIF krigar till sig en 4-3 seger

Div 2 dam: Åmotfors-Hagfors  Åmot tar sig an seriesuveränerna Hagfors, blir helt enkelt för tufft detta. 4-8

Nu kör vi

Veckans höjdpunkt

Är förutom programmet Robins när man får läsa inför reportagen på Kristinehamns hemsida, han som skriver är så jäkla rolig och inför morgondagens match mot Arvika är givetvis inget undantag, så klockren. Finns länk från Arvikas hemsida. 5 plus till han som skriver på deras sida, snacka om att alltid ha glimten i ögat

Va trött jag blir

Debattprogram på tv, ofta är det givetvis intressanta ämnen men varför måste dom alltid plocka in ytterligheter i studion som skall debattera. Ikväll debatteras otrohet å de är några riktiga spån på plats, t ex Meral Tasbas, hon va ju med i dokusåpor å skämde ut sig. Anna Anka är Einstein jämfört med henne. Otrohet är ju intressant värre å debattera, de har alltid funnits å kommer alltid å finnas, tyvärr. Gräset är alltid grönare på andra sidan på något jäkla vis. De komiska är att ganska många sitter i studion å tycker att otrohet är okay mm, det säger sig ju själv att de inte är moraliskt rätt!

Jobba på tidningen=gilla!

Kyla=ogilla, fast efter nåra dagar är man lite mer van hoppas jag.

Ledigt imorgon och match, perry glen berry!! Hultsberg hemma, tufft men jag tror chansen finns!!

Ser att de behövs städning imorgon.

Fick årets första julkort idag, från Elsie å Lasse, som vanligt! Tyvärr gick ju farmor vidare för ett par år sedan annars var hon alltid först ihop med faster Elsie då såklart. Eller tyvärr, farmor va en bit över 90 och hade gjort sitt å va värd å kliva vidare! Gillade min farmor, very much! Vilken mat hon lagade, tänker faktiskt rätt ofta på dig Alma!

Nej nu är de dax å fixa lite med hemsidan å lägga in lite laguppställningar i IDA, helt enkelt sånt som måste göras!

Ciao

Jaha

Ny vecka å de lackar mot jul med stormsteg, tror jag fått sömnsjukan, så himla trött några dagar på slutet.

Denna veckan kommer gå undan, å match på fredagkväll, återigen i Sporthallen, nice!

Samkväm i Gunnarskog imorgonkväll, såja!!

Nästa heta lista kommer nästa måndag!!

Fy fan vilken tabbe jag hade i tidningen idag, skäms. Va helt färdig när jag jobba igår eftermiddag så är inte förvånad.

Tufft julhelg blir det, inte lätt å banta under en julhelg, eller ja banta va å ta i men va tvungen å tvärt sluta med godis, dricka, pizza å hamburgare iaf förstod jag när jag vägde mig för typ 5 veckor sedan, jesus. Gissa vikten ni. 185cm är längden.

Har ju gått bra hittills får jag lov å säga men de är tufft när polarna trycker i sig både de ena å de andra! Lite får man väl unna sig till jul iaf.

Skidskytte är ju tv sporten deluxe, vilket OS de kan bli!! Helena Jonsson, vilken idrottstjej!!

Vad händer i AHC, som ett korthus. Ska dit å jobba när dom möter jumbon på onsdagkväll, intressant.

Nej nåt å äta följt av the bed!

Nu kom Fredriksson förbi haha. Han tutar bra ofta när han åker förbi, säker han!!

Hoppas de blir en omgång plump imörakväll mellan all julsnaps å glögg, själv är man såklart chaufför, fan jag känner att de kan bli ett par glas julmust. Jaja vi får se!

Ska bli kallt framöver=is=eventuell match på mangen=något att längta efter

Hej!


Satan

Vilken skön 8-6 seger mot Nordmarken ikväll, vi har verkligen ingen höjdarkväll sett över 60 min men tack vare 5-0 i andra så tar vi 3 viktiga pinnar!

Såga att jag var halvnära på GIK-Sunnanå U oxå, tippade 5-8 men sluta 4-8.

Sverige skidskytte damer är skaaaaaaaaaaaaaaapliga, damn alltså.

Ha en perry helg!!

Helgens bandy!!!

Div 3 herr:
MSK-Nordmarken  Viktig match, tror det blir en tight match med ganska många mål ändå, hoppas vi kan göra en bra insats.
-------------------------------------------------------------------------------------
I2-Arvika  Enkel seger blir de för Arvika, frågan är bara hur stor och detta beror på vilken trupp I2 kommer med. 6-14 blir mitt tips.
----------------------------------------------------------------------------------------
Div 5 västra:
Gunnarskog-Sunnanå  Svårtippat, GIK tog första segern sist, Sunnanå kan va bra beroende på vilket lag  5-8
------------------------------------------------------------------------------------------
Nordmarken U-Arvika U  Blir inte helt lätt för Arvika men dom fixar det  3-6
------------------------------------------------------------------------------------------
Nilsby-Kusten  Blir tight, men lördagsmatch följt av lagfest för Kustens del slutar med seger. 5-8
-------------------------------------------------------------------------------------------
MSK U-Lekvattnet  Vi har de lite tufft med U laget nu, någon skadad och en del sjuka men denna ska vi givetvis försöka vinna till varje pris.  6-4

Div 6 herr:
Åmot-Åsmyra  Åsmyra mer korp än serielag, busenkel hemmaseger, 14-4

Div 2 dam:
Åmot-Billingsfors  Billingsfors har gåt hopplöst dåligt tills förra helgen då man tog första segern, 7-6 hemma mot Grums, starkt. 7 mål och 39 skott på mål överraskar lite men Åmot tar givetvis tredje raka segern efter en bedrövlig säsongsinledning. 8-3

Nu kör vi!

Tröttsamt

Efter en totalt usel förstaperiod och 0-3 så gick Lule ut å totalt krossade Timrå med 31-5 i skott i period två och tre men 3-3 blev det tck vare Arlbrandts mål med 17 sek kvar. Alltid något, men självförtroendet finns inte där.

Micke J gjorde comeback inatt och stänkte dit 1-0 målet, snyggt var det oxå, fanns länk på Hamilton Bulldogs hemsida, gött för han att va igång!

Hur fan tänkte dom när dom gav Obama fredspriset, ungefär som att någon skulle få pris som världens bästa fotbollsspelare efter typ ETT snyggt mål!

Kul att mid skidinlägg berörde och Fogelberg hittade ett guldkorn åt mig, BHC, haha där finns de något att skriva om, kommer bli ett långt meddelande om detta inom det närmsate, promise.

Ser fram emot derbyt imorgon och hela helgen för den delen.

Verkar bli kyla snart, det var fan i mig på tiden!! Dax för skridskois tycker jag!!!!

Hemmaseger

Blir det ikväll, ett revanschsuget Lule med enbart Pierre Johnsson på skadelistan kör över Timrå med 5-2, hörs ikväll. Ps. tror fasen FBK får pisk ikväll hemma mot Skellefte

Bara måste

Nämna Tiger Woods, from heaven to hell, undrar om Nike är glada över vad som kommit fram senaste veckan. Nej men det är ju givetvis tragiskt om allt stämmer vilket allt tyder på att det gör.

Lule kämpade max å va nära å segra igår men de blev 1 poäng så det kommer Timrå få sota för imorgon.

Förresten hur många superstjärnor är det som orkar leva ett helylle liv?? Då måste man faktiskt imponeras över Zlatan, han verkar ju faktiskt sköta sig perfekt, eller???

Kul att mitt skidinlägg berörde och väckte minnen! Längdskidåkningen va ruggigt stor på 80-talet, uppemot 400 deltagare på västalliansens tävlingar med ungdomar mellan 7 och 18 år, rätt avlägset numer.

Skön debatt på fyran nu, Carl-Jan Granqvist haha, vilken man. Behöver inte utveckla det mer.

Sista Larssonfilmen var givetvis klart sevärd även om böckerna var bättre.

Gillar serien morden!! Går dock samtidigt som vi tränar men imorgon ska jag kolla in sista avsnittet.

Fast bäst är ju Robins!!

Läser på face att folk äter julskinka, såklart får man ju inte göra det förrän kvällen innan julafton, punkt slut!!

Glögg är okay hela december däremot, punkt slut.

Hörs imorgon!!


För dåligt

Helt enkelt, Luleås form för tillfället, visst några skador men självförtroendet är som bortblåst, 2 raka hemmaförsluster och 4 mål gjorda på 70 skott, man pepprar motståndarmålvkterna å sen släpper man till kontringar, finns inte myycket som tyder på en vändning mot Frölunda borta ikväll.

Derby på fredag mot Nordmarken hemma, då gäller det å inte släppa till kontringar till bröderna Allan å Kim, 3 poäng vore lämpligt.

Helena Jonsson imponerar å det grövsta i skidkyttets säsongsinledning!!!

Söndagens höjdpunkt var ju givietvis vinterstudions nostalgitripp med Wassberg, vilken ren njutning det var att få se OS femmilen från Sarajevo när han spöa Svan. Det var på den tiden längdskidåkningen var som intressantast, Sverige ägde och hade någon IDIOT nämnt mass start hade Wassberg förmodligen kört en stav i halsen på denna sabotör. Nu är längdskidåkningssporten helt förstörd för oss i TV soffan, och då menar jag oss som satt med block och penna och antecknade samtliga mellantider och jämförde trender i loppen, helt enkelt sådant man ägnade helgerna åt i mitten på 80-talet mellan alla tävlingarna man var iväg på själv.

Kan ju nämna att min egen karriär gick i väggen 90 tror jag, var bättre tränad än någonsin på lägret i december minns jag, vi var i Idre och körde 2 rejäla pass om dagen och det kändes som man bara flöt fram hela veckan, obeskrivlig känsla! Sen gjorde jag det fatala misstaget att åka en tävling i Norge runt nyår med bihåleinflammation, resten av vintern kändes det som jag stod still på skidorna, blev frånåkt av allt och alla.
Skidåkningen var rolig även om det var hård press, föräldrar som var hyperintresserade och vi åkte över halva Sverige och Norge för att jaga snö och tävlingar. Med föräldrer menar jag samtliga inom Skogarnas verksamhet som stod sin absoluta höjdpunkt. Bröderna Fogelberg, Christian Nilsson, Pål Nilsson, bröderna Nytomt, bröderna Gustavsson, Rikard Karlsson, helt enkelt ett gäng duktiga skidåkare. Sen tränade vi faktiskt rejält måste jag säga, irritationen över att någon yngre gnäller när vi kör lite fys med laget nuförtiden med laget i typ fem minuter har man inte mycket förståelse för om man säger så. När vi skidåkare körde gick det inte att kliva åt sidan och skylla på nånting när man va mitt ute i skogen, det var bara att kriga sig vidare till slutdestinationen för löppasset anfört av Börje Nilsson eller Jan Fogelberg om vi inte körde själva.

Fan nu blev man nästan sugen på att leta fram längdskidorna IFALL det skulle komma snö som ligger kvar några dagar. Förmodligen skulle man med dagens form få ringa ambulanshelikopter, haha.

Ciao

Heta listan!!!!

15. Daniel Persson, Tuff å först på det mesta igår, tampades skönt med Lundberg. Helt enkelt kanon!
------------------------------------------------------------------------------
14. Pär Knutsson,  Gjorde de han behöver för i helgen för å hänga kvar på listan, 2 kassar + en utvisning, 11 mål nu på 7 matcher, det som gillas är att det mestadels är osnygga kämpamål där skiten ska in.
------------------------------------------------------------------------------
13. Gustav arvidsson, fotproblem och automatisk några kliv ned.
--------------------------------------------------------------------------------
12. Marcus Lindh, Ingen supermatch igår men 1+1 och klivet in igen.
------------------------------------------------------------------------------
11. Anders Lundberg, skadeproblem som det inte märktes mycket av när matchen började, nyttig men lyckades inte med det lilla sista igår, onödig utvisning som gav 5 mot 3 och dessvärre 6-1 hehe, jaja. Iofs 6-2 oxå
------------------------------------------------------------------------------
10. Patrik Kjemperud, tycker Putte gör en bra insats igår även om han blir poänglös, tanke bakom allt.
---------------------------------------------------------------------------------
9.  Robert Rosenqvist, Hade inget lätt afton igår men räddar mycke, surt med återkommande nackproblemet.
----------------------------------------------------------------------------------
8. Johan Myrman, sliter som vanligt och chockskjuter in ett PP mål på Helge i ett läge där Arvika inte trodde på avslut.
-----------------------------------------------------------------------------------
7. Tompa Berntsson, kom inte loss igår, vi hade bra koll på han helt enkelt, dock snyggt pass till SKutt i PP.
-------------------------------------------------------------------------------------
6. Kicken Nilsson, dödlig när han får läge.
-------------------------------------------------------------------------------
5. Tobba Henrysson, visade att han vet vart målet står.
-----------------------------------------------------------------------
4. Johan Nelson, tufft att bli nedpetat trots gårdagens insats, grymt förarbete innan målet i spel 3 mot 5, men en dag som denna krävs det en hel del för att kliva in på topp 3.
--------------------------------------------------------------------------
3. Calle Nilsson, 3+1, inga konstigheter, helt enkelt som vanligt.
------------------------------------------------------------------------------
2. Robin Andersson, dödade oss lite igår känns det som via 2-0 och 4-1 målen, dom var blytunga för oss.
----------------------------------------------------------------------------
1. Thomas Fredriksson, Ja vad ska man säga, det klart att stans enligt mig bästa innebandyspelare skall kliva ur svackan någon gång men varför just igår. Bara å gratulera pösvikern!

Det va inte helroligt att skriva listan idag men jobbet måste göras, ha en bra helg floorball lovers!

Besvikelse

Är ordet efter gårdagens derby, vi gör en bra första period och sen går precis allt emot oss i inledningen av andra perioden och det känns som vi tappar all geist, vi blir håglösa och besvikna på oss själva. Bara å ta nya tag.
Lite besviken på arrangemanget i övrigt, inget intro, ingen presentation inför, helt enkelt ingenting förutom en vanlig match, blir inte svårt för lilla MSK att överträffa detta arrangemang från stora Arvika!!!!!!!! Känns som hela derbygrejen kom av sig på nåt vis, kan inte riktigt förklara känslan. Nu behöver vi ju definitivt inte gräva ned oss ver detta, matchen nästa fredag är betydligt viktigare när Nordmarken kommer på besök för nästa derby.

Lule ska visa Linköping ikväll att hemmaformen hänger i, ska Nilsson nolla Linköping på hemmaplan igen??

Skaplig start på skidskyttet igår, hann inte se men det kan bli en kul vinter detta!


Då va det snart dax

Drygt tre timmar till tekning, i år är det inte riktigt som förr då två jämnbra lag fightas om vilka som är bäst för dagen utan nu är det lite mer frågan om David ska störa Goliat. Sen är det ju klart att det finns lite extra känslor i just denna matchen, behöver nog inte säga mer om de.

All press ligger givetvis på Arvika och det vore ju skämmigt för dom ifall vi skulle kunna ta poäng men förhoppningsvis kan vi stå emot lite iaf.

Hoppas på fullsatt!!


RSS 2.0