Hot list!!

15. Gustav Arvidsson  Viktig kugge i Arvika  som haft fotproblem några veckor efter att ha klivit ut från Tiki i bästa form med blicken stadigt fäst vid något lämpligt objekt men missbedömde helt enkelt trottoarkanten, va ska man säga. Waldner bröt en gång foten på krogen, frågan är om Lill Arvid kan bli en lika stor legend som herr Waldner, den som lever får helt enkelt se men ett tips, be morsan tejpa upp foten innan nästa Tikibesök, väljer du farsan så blir du inlåst på pojkrummet och du får inte se hur filmen slutar...ve halv två.
Nej men lite seriöst så gjorde han 1+1 i helgen å tar den yttersta platsen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
14. Daniel Persson, tillbaks i gammal god form, först på allt å helt enkelt en jobbig jävel att möta.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
13. Marcus Lindh, alla tycker han är SNYGG, okay de räcker till en plats.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12. Robin Andersson, ryggproblem efter oändliga timmar i soffan med Kicken, Tompa, Nelson å Richard P. Såna smällar man får ta, frågan är om timantalet kommer minska under jul/nyår. Tveksamt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11. Patrik Kjemperud, alltid på plats, varje kväll de är match, min högra hand eftersom Emma lagledare har FULLT upp med vattenflaskorna. Frågan är om det någonsin funnits vattenflaskor som fått denna omsorg?? Emma äger å fick nu återigen vitsord, denna gången ihop med Putte.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10. Tobba Henrysson, är enbart med för att han är kusinbarn till mig å fått allt sitt bollkunnande från Färgaråsens ursprung. Allt är rätt utom matchtröjan på nåt vis. Nej men återigen lite seriositet, han producerar de mål han förväntas göra.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9.Anders Lundberg, kvick, avig, ett 7jäkla skott, har påbrå från Mangskog om inte min hjärna drömt konstiga drömmar. Helt enkelt värd sin plats på listan.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8. Calle Nilsson, tappat lite i flytet, kan bero på den enorma arbetsbördan som kommunanställd, eller så har han helt enkelt nyktrat till efter fotbollsavslutningen å insett att de går inte å snitta fyra poäng per game.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7. Johan "Dynamit Harry"" Myrman, tycker de är lika kul att hänga en kasse som att åka till Göteborg å handla klappar, helt enkelt livet leker för den faaaardige grabben med ett hår som hade gjort alla sockervaddsförsäljare gröna av avund. Har dessutom inlett en märklig karriär genom att göra mål från sarghörnet i PP, jag jag tackar, han har haft mycke roligt med sin klubba i sina dar helt enkelt den grabben.
Har ikväll dessutom varit på sitt livs första spinningpass så förväntningarna inför våren är ungefär lika högt ställda som antalet körlektioner man var tvungen att ta hos fadern Ove.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6. Thomas Fredriksson, mister varannan match numera så här när karriären går mot slutet eftersom Annie å han längtar efter en utökning i familjen, sen om de blir i form av en kommande spinkig innebandyspelare med knäskydd eller en BMW utan upptejpad bakruta de återstår att se. De mest troliga är väl att han tvingas avbryta innebandysatsningen eftersom han alskar sitt jobb på Lundins överallt annat, varje ny påsdesign är som ett nyfött barn för denna helyllegrabb som aldrig ens vänt på skallen efter en läcker tjej på Tiki. Just de 3 kassar gjorde han oxå borta i K-hamn
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Victor Åslund, Här snackar vi om grabben med koll, aldrig har fadern Kjella ens behövt oroa sig över ett kvarglömt plagg, de är lika troligt att Victor klarar sig ett halvår utan borttappat Visa kort som att Humle å Dumle dömer VM finalen för herrarna frampå, Allt Victor gör går helt enkelt i full fart, såväl på planen som på krogen, ett läge från första stund, men jag gillar hans lågmälda avslappnade stil i krogvimlet, han liksom smyger obemärkt förbi på nå vis....eller hur var de. Dessutom kommande VD på Edane Såga, de gillas. Just nu smeker han iväg dragskotten med samma precision som han blandar en rekti bonnagrogg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Tompa Berntsson, livsnjutaren, målskytten, arbetsnarkomanen. Krigar om mysbrallans konung titeln med Johan Nelson, men Nelson har en farsa som inte ens kan stava till mysbralla å Tompa tar givetvis titeln så lätt. Just nu arbetslös men det kommer förmodligen drösa jobberbjudande över honom inom de snaraste, för enligt säkra källor har han legat i hårt och sökt jobb våldsamt sist veckorna, t o m via Arvikas gästbok. Som om inte detta vore nog smällde han till med typ 5 pinnar i helga.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Robert Rosenqvist, Fångar vita plastbollar lika skickligt som han fångar galanta damer på Tikigolvet, den kvällen Robocop inte får hångla de är helt enkelt de kvällarna dumma Paul stått i dörren med sin tuffaste blick, då brukar broder Fredrik få ett samtal, du bror din är här nu igen....Sen gillar ju Rob detta med målvaktsspel, han är ungefär lika sugen å stå i mål på träning som jag är att ikläda mig en FBK tröja på en torsdagkväll.
Om vi säger såhär, sämsta matchen Rob har gjort de sista 2 månaderna är derbyt. Då vet ni folks.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Johan Nelson, Gör allt för att höja sitt taktiska tänk, t o m pusselläggning på lördagar, ja man slutar helt enkelt aldrig förvånas över denna man som har ett spelsinne som skulle fått Fetisov att gråta av avund. Skjuter, passar, dribblar, tacklar, stänger vägen. Förlora mysbrallans konung titeln men peoples beer titeln tar han iaf.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Kicken Nilsson, ser banne mig inte mycke ut för världen, som e urlaka hon gädde. Men snacka om att veta vart krysset är, nåt överjävligt över denna man. Sen att han garanterat gör sista säsongen och inom snar framtid dyker upp i ett lag som börjar på M och slutar på något dom älskar nere vid Edanesågen är ju en annan femma.
Men Lell gädda får se upp för enligt sista fiskerapporten är storgäddera som lurar bakom i vassen riktigt på hugget inför våren. De enda jag kan säga Kicken är LYCKA TILL.

Höstens special 1: Jag kom jag sågs jag pallade inte hela kvällen: Thomas Fredriksson

  -  "   -             2: Nu börjar vi dra ifrån, vi ger motståndarna ett mål: Mikael "MK" Karlsson

  -  "   -             3. Måltorka deluxe: Victor Åslund hade inget annat än ÄLGJAKT i skallen i oktober, eller va de Martensfesten??
 -   "  -              4: vi drecker som sju men betalar för typ hälften: Törstigaste bordet i LLA restaurangen när vi hade trivsel lördag, med spelare från samtliga div 3 väst lag med Kung Allan i spetsen, mannen som tänner oftare i kamin än jag håller tummarna för Lule Hockey

Nu önskar jag er alla en GOD JUL florball lövers! Stans hetaste sport

Kommentarer
Postat av: Fält

Magisk lista Roger och en god jul samt gott nytt år till dig. Vet ju att Arvika har kört hårt i Rackstabacken under barmarken men vad har ni i MSK gjort för häpnadsväckande för att klara av alla Tikibesök, plus spela bra innebandy? Det har väl inget att göra med att innebandy från början var en Korpsport? Hehe;)

2009-12-22 @ 10:19:43
Postat av: Helge

ha ha fy fan vad säker du är ragge!!

2009-12-22 @ 10:21:51
Postat av: Rog

Nej tyvärr Fält så skulle vi pissa på er i ett löptest på vik, Victor, Ezra, Pär T, Danne skulle springa brallorna av AHC på löparbanorna, vi förenar helt enkelt nytta med nöje.

Vi gör som Benny Kohlberg gjorde och blåser ur oss dagen efter en blöt kväll.

Men vi kan gärna så oss som korpsport så länge det är vintersäsongens i särklass största lagidrott, sett till deltagare.

Skämt åsido, jag älskar hockey över allt annat. E rektit go jul Fält

2009-12-22 @ 10:57:25
Postat av: Mike

Go lista igen di gört bra spelarna i div 3 gängen.

2009-12-22 @ 12:11:16
Postat av: Robban

halv skön lista faktiskt=)

2009-12-22 @ 13:22:13
Postat av: Nja fäldt

Tror fäldt har rätt att AHC har en starkare löpare än till och med Ezra.

Partik Eriksson

2009-12-22 @ 14:05:05
Postat av: Rog

Om Patrik Eriksson slår alla fyra jag räkna upp på ett 2 km pass på vik, så är du bjuden på en helkväll hos mig, då ska jag lyfta på kepsen.



Nog för att Ezra inte tränat speciellt på slutet så blev han typ 160 man på Midnatssloppet när vi var i Stockholm men de klart de va bara sisådär 20 tusen på startlinjen

2009-12-22 @ 14:37:08
Postat av: jochen behle

Dä va en skön lista roger.men victor som vd på såga?han får nog nöje sig mä å va springpöjk.men helst vill han ha egen tid =(skitnödig)

2009-12-22 @ 19:01:15
Postat av: Andreas

Helt underbar lista!

2009-12-22 @ 20:24:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0