De börjar dra ihop sig

I VM, kvartsfinallagen klara. Känns som rätt lag gått vidare, väntade åttondelsresultat, 7 av 8 gruppsegrare klev vidare men kvartsfinalerna känns ovissa.

Holland-Brasilien, kan de oranga ta en riktig skalp?? De brukar ju lämna VM i typ kvarten, skulle tro på 1-2.

Uruguay-Ghana, tror hårt på att Uruguay tar sig vidare via en 2-0 seger, de kommer inte göra om misstaget från åttondel då de la sig på försvar på tok för tidigt efter tidig ledning, Forlan pytsar minst ett.

Argentina-Tyskland, ruggigt svårt, fördel Argentina men jag hoppas ju såklart att mitt Tyskland tar hem de

Paraguay-Spanien, kvartens säkraste, en stabil 0-2 seger

Bara att gratulera Mats Alm som till 99 % säkerhet mördade sin flickvän en vecka innan bröllopet men klarar sig undan fällande dom, döms däremot för att ha eldat upp henne men de straffet avräknas efter häktningen så nu kliver han snart ut fri och får 1 mille i livränta efter sambons död plus att han ärver henne enligt hennes testamente. För jävligt att inte rättsväsendet kan få dit han!

Varmt å skönt här i Västerås, ska dra mig bort till Rocklunda å ta 5 km slingan.

Hultsfred lägger ned, en epok som går i graven men bara att bita i de sura äpplet när andra arrangörer kommit fram de senaste åren och gjort de bättre!

Dagens kvartar i Wimbledon: Djokovic-Yen Hsun Lu, detta fixar Djokovic till slut

Federer-Berdych, tror Berdych kan streta emot men Fedex blir för tuff

Söderling-Nadal, Jag sticker ut hakan å säger att Soda slår världsettan som i mitt tycke ser sliten ut!

Tsonga-Murray, Murray som haft ett tungt halvår är den som imponerat mest i turneringen, inte en setförlust och inte ett enda set till tiebreak, grymt. Kan Murray äntligen frälsa hemmafansen och ta hem hela skiten, NEJ men han tar Tsonga iaf!


Heeeeeyyyyy

Verkar lovande!

Snackar då om Kents nya album en plats i solen, gillade inte riktigt de förra men nu är de tebax på rätt spår igen är känslan.

Väntade resultat i gårdagens åttondeler, känns lite tufft att jobba fredag kväll när Holland-Brasilien ska avgöras men på lördan ska jag ICKE missa nå fotboll iaf!

MSK tog en skön 9-0 seger hemma mot Åmot igårkväll och klev upp i serieledning, 4 hemmamatcher 4 segrar och 20-4 i målskillnad, godkänt hemmafacit men borta är de trögare.

Skulle gilla ett tennisens hawkeye fast på fotbollsplanen, tänk dig de sekunderna innan bollnedslaget visas, skaplig spänning.

Årets wimbledon kommer i skymundan men Söderling är kvar trots en svag insats igår, nu väntar Nadal i kvarten. Federer kör på även om han inte imponerar jättemycke, men visst har man spelat 81 gräsmatcher sedan 2003 och vunnit 79 så är man väl med i snacket om segerbucklan så att säga.

27 grader å sol utlovas här i Västerås på lördag, inte helt fel, undrar om kusin Roy ställer upp i en tennismatch, tveksam till att han vågvar faktiskt. Skulle vara mycke prestige i den.

Nej nu blir de en cykeltur!

Deutschland

Fan va gött, tycker de va rättvist även om domarparet missade

Ja vad ska man säga den studsade ju metern innanför och man såg dirakt när bollen lämnade ribban att fan satans å sen blåser han aldrig hahaha vilket skämt.

VMs största minus hittills:
* domarna
* VM bollen
* första omgångens dödgrävarfotboll när lagen är livrädda att förlora

på plussidan:
* bra planer å bra klimat å spela i
* inga supporterbråk
* mina lag är kvar


Nog om detta just nu, helgen ha varit spik nykter. hur många svenskar delar detta med mig tro?? Not so many!

MSK är jäkligt nöjda med midsommararrangemanget, över 1000 pers på plats totalt

Kvällsjobb imorgon, både plus å minus där

En riktigt skön midsommardag, high five på den! Ej bakis, nice väder, löptur, grill typ!

Nu ska jag lägga mig jämnt totalt jäkla hungrig, behöver dra till affärn te möran, empty kyyyyyl.

Ja de är varmt i lägenheten men jag tänker ICKE klaga efter den gångna vintern, har ett starkt minne av min promenad ned till hälsokompaniet på min födelsedag i 31 fucking minus. Mera värme please.

Lyckades va helt säker på 8 av 12 frågor på midsommarns tipspromenad men stannade likväl på 8 rätt, jaja.

Fick en åktur med Stefan Ahlesved i nya bilen, 5 plus på den, subaru impreza wrx sti typ nåt sånt, bra drag svar ja!

Natti!

Uuuh vilket VM

Bye bye Italien, underbart! Tyskland spela krampaktigt igår men vann gruppen men åttondelen blir ju definitivt en rysare, England-Tysklan, bänka er kl 16 på söndan!!

Danmark-Japan väntar nu, mmm vette fasen va jag tror men visst håller man på danskarna trots allt.

Gött med några dagars ledigt, perry väder dessutom!!

Milen igårkväll mellan matcherna, rätt nöjd med tiden trots allt i värmen på Björnön.

5 imorse va jag seeeeeeeeeeg

Grillade hamburgare hos morsan innan next game. Hey




Torka

På bloggen, sorry för detta! Jag va förbannat sliten i slutet på förra veckan, men den här veckan känns de betydligt bättre å man börjar komma in i jobbet riktigt bra!

VM rullar på å mitt favvo lag nr 2 spelr för tillfället och gör det riktigt bra, kan bli intressant detta Uruguay! Mexiko ligger lite risigt till då Frankrike har rasat ihop fullständigt föga överraskande. Om jag säger såhär, ZIDANE! När Frankrike va riktigt bra så stos han på toppen av sin karriär, say no more.

Lite seg idag eftersom man drog hem till Arvika på fotboll efter jobbet igår, 60 mil på en kväll, idiotiskt, jo säkert men så jäkla kul även om de givetvis va ultrasurt att vi spelade dåligt och loosade men men, nya tag!

Sommarvärme å midsommarhelg!! Ä de sant?? Verkar så iaf, va inte igår.

Själv ska jag va nykter men hoppas på fullt upp i ölförsäljningen på nera gata.

Innebandy ser tung ut, va positiv tills förra veckans händelser då liksom luften gick ur på nå vis, dock inte helt utan anledning och mina tankar om Arvika Innebandy är inte skyhöga för tillfället.

Va lite sugen å gå å kolla Carlstad United när de var här i söndags men riktigt ruskväder höll mig kvar i soffan, 3-0 till VSK och jag tror att KBK är bästi solstan inom, ja säg 2 år.

Hörs friends och kom ihåg vart man definitivt har roligast på midsommar!!

Årets

Kalldusch åkte Spanien på iaf, blir inte helt lätt för dom, Chile är inget lag man går ut å avspisar utan vidare. Jag säger bara tänk om Spanien inte går vidare, skaplig skräll.

Mitt andralag Uruguay går finfint, stabila och Forlan framåt!

23 grader å sol, sommarvärmen kom som jag beställde men tydligen ska den givetvis försvinna lagom till helgen.

Skulle inte vilja byta jobb med Carl-Henric Svanberg däremot lönebesked kan jag tänka mig.

Fotbolls VM 2014 i Brasilien, Macaranastadion i Rio de janeiro i juni, ja varför inte. Nu ha ni redan fått förslag på en 40 års present till mig haha!!

Känns som gråhårigheten kommer tillta under kommande elitseriesäsong, Lule har tappat några som man inte ville skulle försvinna. Återkommer med analys.

Blir en helg i Västerås, de är spikat även om de hade varit kul å sett Siomon å Amanda på Arvika Cup, Simon visar tydliga spår på Ormåsblod i sig and shooting like a horse, föga oväntat kanske med tanke på Thomas bedrifter på planen för 20 år sen.

Nej en tur till affärn å sen en rejäl cykeltur!

Mmmm

Alldeles för fint väder för å sticka å jobba men bara å gilla läget helt enkelt, missar ju all fotboll som vanligt denna veckan, inte världens mest intressanta matcher idag. Spanien kliver in i turneringen mot värdelösa Schweiz, såg en träningsmatch med dom för 2 veckor sen, jösses. Sen dess har Frei skadat sig, nej allt under 3-0 är en jätteskräll!

2 veckors ledigt å sen in i måndags å köra första gången på ackord, herregud va halvt nervös men gick ju skapligt visade de sig i efterhand trots att jag tyckte de kändes värdelöst, dock inte riktigt samma arbetsrytm som på gjuteriet haha. Man får ta varje dag som ett träningspass helt enkelt, går jag inte ner i vikt fram tills sista augusti är de svagt värre!

Nej nu är de läge å göra some food innan de är dax att cykla de 8 kilometerna bort till Hacksta, stuvade makaroner å bacon funkar hoppas jag!

Bröllop till helgen, säger som brorssonen Simon klassisk uttryckte sig till en släkting för ett par år sen, MEN GUD VEM BRYR SIG

Hello again

De ha varit nåra hektiska dygn kan man lugnt säga men nu är jag tebax i Västerås ochär igång å jobbar för fullt, möcke sleten efter denna kvällen må jag säga.

Kvällsjobb gör att jag missar i princip all fotboll fram tills lördag, känns ju lite halvjobbigt må jag erkänna men men.

Mitt favvolag äntrade scenen igår och tack så mycket för showen Tyskland! Känns som landslagströjan kommer till nytta detta VM!

Nu vill vi ha lite sommarväder igen oxå!

Känner att jag inte är helt i fas än efter lördans kalajs, 9 timmars sömn å ett tränigspass imöra förmiddag borde göra susen.

Nej nu blire å kolla in dagens mål, surt att Italien orkade kvittera, hade gillat en torsk för dom!

Ciao!

Ciao Ciao

Tiden rusar iväg! Efter en perry helg med underbart väder ha de gått i 120!
Va upp till Elsie å Lasse till deras sommarstuga i Allstakan över helgen, så nice!

Nadal höjde sig i finalen å Söderling tog inte tillvara på chanserna, Nadals andra hält av andra set va löjligt bra!!

Skön 6-1 seger hemma mot Koppom ikväll, Fagerås härnäst!

Grillning å grogg i Gönnerske imöra kväll!!

Tennisgame torsdag!!

Fiske torsdag kväll!!

Match fredag!!

Party å VM på lördag!!

Såja!!!



Gruvligt

Laddad för helg på hemmaplan, Ås borta ikväll men först Söderling kl 13, Berdych ha liksom Söder imponerat storligen, Berdych har inte tappat ett set än. Tror på liten fördel Berdych men en sevärd match lär de bli!

I övrigt är de en helg helt utan planer, tänker göra precis de jag känner för när jag vaknar bortsett från brorsans kalas imöra där jag kommer infinna mig.

Ha en härlig sommarhelg!!

Söderling va namnet

Herregud vilken match han gör samtidigt som Federer visar att han förmodligen gått över krönet å hans magiska dagar kanske är räknade, första gången han missar en grand slam semi sen 04.

Jag tror semin mot Berdych blir ruggigt sevärd, känns som 50-50 på förhand!

Blir givetvis ruggigt svårt att störa Nadal men både berdych å söder slår grymt hårt och jag tror den som får möta han i finalen kan piska honom.

Bilbesiktning imorgon, alltid lika spännade!

Nu ska jag försöka komma i säng i tid för en gångs skull!!


Snart i väst

Efter 2 veckors upplärning är de ledigt i 2 veckor innan man börjar på allvar så att säga, drar västerut imöra tänkte jag. Ser fram emot en fin helg, lovas helt okay svenskt sommarväder, kan nog bli ett par mountainbiketurer, kanske våldgästa nån som har båt så man kan försöka fånga något grönt monster!

Ås borta på fredag ser vi såklart fram emot, 2 förluster på 3 första är ju ej godkänt så nu gäller de!

Söderling-Fedex om några timmar, blir tyvärr 1-3.

Chicago va helt utspelade inatt men Niemi fixade segern åt dom!

Tycker Sverige med Hamrén vid rodret ser intressant ut! Tror de kan bli något, dröjer nog ett tag men han kan nog ge de unga de självförtroende som behövs för att lyckas!

Bryggapremiär till helgen, ska man eller ska man inte, får se helt enkelt.

Israel i blåsväder kan man helt lugnt säga, känns oroligt runt om på planeten överhuvudtaget, nord å sydkorea är ju i ett jobbigt läge. Ekonomin i Europa är rutten i ett gäng länder.

Nej nu blire inlines, vi hörs inom en kort tid!


RSS 2.0