Verkar lovande!

Snackar då om Kents nya album en plats i solen, gillade inte riktigt de förra men nu är de tebax på rätt spår igen är känslan.

Väntade resultat i gårdagens åttondeler, känns lite tufft att jobba fredag kväll när Holland-Brasilien ska avgöras men på lördan ska jag ICKE missa nå fotboll iaf!

MSK tog en skön 9-0 seger hemma mot Åmot igårkväll och klev upp i serieledning, 4 hemmamatcher 4 segrar och 20-4 i målskillnad, godkänt hemmafacit men borta är de trögare.

Skulle gilla ett tennisens hawkeye fast på fotbollsplanen, tänk dig de sekunderna innan bollnedslaget visas, skaplig spänning.

Årets wimbledon kommer i skymundan men Söderling är kvar trots en svag insats igår, nu väntar Nadal i kvarten. Federer kör på även om han inte imponerar jättemycke, men visst har man spelat 81 gräsmatcher sedan 2003 och vunnit 79 så är man väl med i snacket om segerbucklan så att säga.

27 grader å sol utlovas här i Västerås på lördag, inte helt fel, undrar om kusin Roy ställer upp i en tennismatch, tveksam till att han vågvar faktiskt. Skulle vara mycke prestige i den.

Nej nu blir de en cykeltur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0