Time for party

Buss till restaurangen i LLA, FBK-LHC, mm känns som de kan gå precis hur som helst.

Tung 10-7 förlust igår, tung på de viset att vi var riktigt bra med långt in i tillställningen. 6-6 fram till 8 minuter kvar, vi hade en boll i insidan stolpen ett par minuter innan oxå, men måste ändå va nöjd när vi stör topplaget Skattkärr så rejält, vi kommer till 37 skott på mål i en intsiv match, nu är de speluppehåll nästa helg, skönt för oss att ladda batterierna inför några riktgigt viktiga fighter. Fy fasen va kul de är att coacha i innebandy!!!

Nej nu ska jag plocka lite här, bye!

Helgens matcher med västintresse!!

Div 3:
Nordmarken-Arvika  Kan faktiskt inte se hur Nordmarken trots hemmaplan ska kunna rubba Arvika i derbyt, mitt tips 4-10.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSK-Skattkärr  Tufft för oss, vi har dessutom ett stor frågetecken i form av Myrman, inte bra. Vi har oddsen emot oss men de är bara å gilla läget.

Div 5:
Sunnanå U-Guldkusten  Ytterst svårt å veta va lagen kommer med för folk men de blir tufft för Kusten... 8-5
-----------------------------------------------------------------------
Gunnarskog-Nordmarken U  GIK ha börjat få ihop laget aningens och kanske kan streta emot lite här...4-7
---------------------------------------------------------------------------------------------
Lekvattnet-Arvika U   Behändig tvåa, eller kanske Lekvattnet via stenhårt fysiskt spel kan störa Arvika??? Vilka A spelare är sugna på å åka till Torsby söndagkväll hmmmmm. Okay de kan bli hårt ändå.. 6-8
------------------------------------------------------------------------------
MSK U-Grums U  Denna ska vi bara vinna... 6-3

Div 6:
Åmotfors-Dottevik  Derby med mycke känslor, tror Åmot är snäppet bättre men det känns som precis allt kan hända här, håll i hatten...9-7

 

De va de hele


Lavander!!!!!!!

Tre kassar på 12 minuter avgjorde dagens bortamatch mot Timrå, fan va skönt att just Mats gjorde detta. En lagspelare utan dess like, Lule gick på fyra hela femmor ikväll, starkt!

Hemmamatch imöra mot Skattkärr, tufft. Men allt å vinna inget å förlora mot de tippade seriefavoriterna ihop med Arvika.

Fredag å kvällsmatch innebär ju mest en lååååång väntan men man får väl försöka döda dagen, lite hälsokompaniet å Sunday.

Vi hade möte med fotbollstruppen tidigare i veckan och de känns ljust inför nästa säsong, tror de kan bli kul.

Sportnytt på g, Ciao

Guldet är nära

För gnaget, gött väl, räcker med en pinne på söndag, klart dom fixar de. Måste va ärlig å säga att jag icke trodde på detta i våras, för svagt innermittfält va mina tankar, gött att man har fel.

Lule va bleka hemma mot Brynäs, dock en poäng, inte att förakta.

Ha tillbringat dagarna ute hos fadern, skogsröjning, i like it, inga monsterdagar direkt hehe men nåra timmar per dag iaf.

Dagens på Jennys imöra, hoppas rätt personal jobbar hehe, hmm.

Hjalmar i Brötera, saknar dina kommentarer i min blogg, kom igen nu!! Jag vet att du är här!!

Fasen va fort veckorna går fast man inte gör nåt hehe.

Nu blir de thé å äggsmörgås å måndagens avsnitt av Färjan, jora jora

Hjalmar i Brötera

Var ju inne å förgyllde min blogg med kommentarer long time ago men försvann till min stora förtvivelse. Men nu är Hjalmar back on track...fast på facebook.

Så jag tycker alla ska bli vän med Hjalmar Brötera på face, dagens lunchtips han la upp va inte lite smarrigt Hehe.

När någon lista ut vem Hjalmar ä så kan ni väl lägge en kommentar i min blogg så slipper man grubbla livet ur sig på de.

Undrar om födelsedatumet han lagt ut på face stämmer??

Så kom igen å gissa här ny vem mannen är eller om de är en förklädd kvinna!

Dubbel surt

2 matcher 2 förluster där givetvis den med A-laget svider hårdast, 9-6 borta mot Sunnanå som iofs är ruggigt bra men tycker att vi till stora delar spelade efter den plan vi hade och att den van funkade men tyvärr hade vi tio dåliga minuter i slutet på första.

Stack trots allt till LLA när Lule kom på besök, va lite tight med tid eftersom jag jobbade på eftermiddagen men det hanns med. Lule gjorde en perfekt bortamatch och tog sånär 3 poäng men fick nöja sig med 2, jag tror Anders Nilsson kommer bli en stormålvakt, 19 år för tillfället men redan väldigt mogen i sitt spel, det ser allt som oftast enkelt ut och han bara är på rätt ställe. Tror Islanders plockar över honom inom ... säg 3 år.

Skapligt dystert höstväder men de va ju fint en lång tid innan så de va väl förväntat.

AIKs fantastiska höst håller i sig å nu är guldet nära!!!!!!!!

Va väl ganska rätt ute i mina innebandytips inför helgen, Åmots damer har de dock tungt värre, ingenting funkar för dem.

Till helgen är de dax för lite kalas, eller kanske inte så lite heller.

United förlust mot Pool, kunde ju inte kolla in matchen men det sved, men det kommer nya helger och nya matcher.

Ska ta mig ut till farsan och starta röjsågen idag är de tänkt.

Hej!

Helgens floorball

Div 3:

Arvika-Ulvsby  Arvika har lite skador i truppen och de är inte helt klart att Berntsson spelar, baksidan låret, igen. Hade jag varit Henrysson hade jag vilat Tompa eftersom jag tror de blir bekväm seger ändå.  9-3
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sjöstad-Nordmarken  Sjöstad varierar väldigt i slagstyrka beroende på vilket lag dom kommer med men detta blir hursomhelst tufft för Nordmarken som måste få ordning på försvarsspelet, jag tippar återigen ganska målsnålt 6-3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunnanå-MSK  Sunnanå leder serien med 31-12 i målskillnad vilket säger det mesta, ska vi va med å kriga om poäng måste vi få till alla pusselbitarna i vårat spel, en del sjukdom i laget under veckan så uppladdningen har inte varit den bästa. Ska bli intressant å se hur vi kan stå emot.

Div 5:

Guldkusten-Lekvattnet   Har inte mycke koll på Lekvattnet men Tomas Haraldsson har dammat av klubban men inte gjort något värre väsen av sig. Ha inte sett Kustens laguppställning än men tycker man ska vinna denna, säger 8-6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nordmarken U-Säffle  Svårt, men tror Säffle blir för svåra,  4-7
---------------------------------------------------------------------------------------
Nilsby-MSK U  Nilsby med Hagberg i spetsen är inte lättspelade, blir nog svårt för oss å behålla segerraden men vi prövar, Själv tar jag på mig Mv utrustningen vilket talar än mer för Nilsby eller??    5-3 men jag hoppas givetvis på något annat!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------
Arvika U-Gunnarskog  Oj här kan de dra iväg om Arvika är på tå.    16-1 lite kontroversiellt tippat men tror GIK kommer dra på sig en hel del utvisningar i taggat möte.

Div 2 dam:

Sjöstad-Åmot  Viktigt men tufft för Åmot, har inte sett dom i serien än men nåt som inte stämmer, Sjöstad är bra, tror på sudden.  4-4

De va allt för denna helg, kom igen å ta er ut till en sporthall gott folk


Jaha

Då var den här då, helgen, och den består av innebandy och AN jobb. Tuffa bortamatcher för oss med både u och a lag, hade tänkt gå å kolla Arvika ikväll men de blir som sagt AN jobb istället, får ju tyvärr inte jobba på Arvika innebandys matcher, precis som man skulle göra sämre jobb än vissa andra som blir ditskickade, skulle inte tro det.

Luleseger i sudden igår, va ett tag sen, vann INTE en match i sudden förra säsongen så de va på tiden, halvknackigt spel och en del skador i truppen, ständiga ommöbleringar i femmorna men helt okay säsong så här långt, imorgon väljer jag å se matchen på tv trots att dom är i karlstad, tror jag iaf, om inte jag sticker efter AN jobbet, får se.

Riktigt boring höstväder för tillfället oxå, vissa dagar är man ju knappt vaken, typ.

Dax å ställa klockan natt till söndag oxå, en extra timme sömn, tror inte jag behöver de men hehe.

Hade gärna sett Pool-United på söndag men de blir de inget med, Bajen-AIK hade ju heller inte varit fel trots att alla vet att gnaget vinner den med ett par mål.

Trevli helg

Ända in i kaklet

De är något som gillas, lag som aldrig ger sig, ser möjligheterna å kör hela vägen in men då gäller de att man har en coach som inte gett upp utan vågar gambla för ibland händer allt.

Typ Bofors ikväll som vände 1-2 till 4-2 hemma ikväll, 2-2 i spel 6 mot 5 tid 58.42, 3-2 spel 5 mot 5 tid 59.09, 4-2 spel 5 mot 6 tid 59.41, såja! Halvtung hemresa för Troja.

Eller GS/86 i helgen, ställning 9-9 med ett par minuter kvar och spel 4 mot 5 men vilka avgör då om inte Forshagalaget när klockan stod på 59.59, tack för kaffet.

Så de gäller å köra hela jäkla vägen, that´s it!!

Alltså nu är veckorna en enda lång transportsträcka till helgen kan jag meddela, värre än vanligt. Promenad, träning, Sunday och innebandy, roligare än så är de inte.

Äppeljuice å smörgås å mord i sinnet på dvd, där har vi kvällens kommande sysselsättning känner jag.

Ryktas att dom ska ta in rensare på gjuteriet, fan vilket sug jag känner eller inte.

Hey hey

Skräll väl

Barca stryk hemma, Pool stryk hemma, va händer i champinjon ligan, sjukt.

Veckans innebandyfria dag idag eftersom vi tränar månd,onsd å torsdag men istället blev de en tur till Kil för å kolla Sunnanå-Kristinehamn, vi möter Sunnanå borta på söndag + att K-hamn är ett av lagen vi bör ha bakom oss om vi ska fixa detta i år, alltså å hänga kvar. Sunnanå är giftiga framåt, blir tufft å försöka stänga till bakåt.

Äntligen bättre i ryggen å ha dragit igång löpningen, ni som tycker att de är tungt å träna!! Testa då å dra igång med löpning efter 1 månads ischias, hur tungt kan de gå?? Hade för mig Prästängsbanan va lagom hehe, 6 km pina blev de idag mm. Hoppas på bättre tider i dubbel bemärkelse.

Håller på å fixar ihop alla papper som behövs för å bli berättigad till A kassa, inte bara de. Ska t o m ha arbetsgivarintyg från Länsstyrelsen på att jag inte gjort nåt på ett halvår, typ. Sverige är fantastiskt!!!!

Gårdagskvällens Färjan va bland de sjukaste jag sett på tv, ever, haha ja jävlar.

Bowling på dagen imöra, nån som vill ha stryk??? Hör av er i så fall, bye


Bara att lyfta på hatten

En idrottsikon väljer att avsluta karriären om en och en halv vecka, Henke Larsson har en enastående karriär bakom sig där endast tiden i Feyenoord varit mindre lyckosam. Åren i Celtic va ju helt grymma. Han har ju visat att det går att va toppforward på elitnivå till 38 års ålder!! Va lite svårt att förutspå när man låg i lumpen och följde VM 94 att han skulle lägga skorna på hyllan först 15 år senare via spel i Barcelona och Man United.

Han har gjort många snygga mål men jag kommer minnas honom för sitt eviga springande men alltid med en tanke bakom löpningarna och som en pådrivare av laget.

Skulle tro att det blir Högaborg för honom till sommaren på lite lägre nivå.

Då var de dax

Att traska ned till arbetsförmedlingen sen, har ju haft de ganska bra ett tag och idag är de första dagen man är officiellt arbetslös.

Måndag betyder, veckohandling och tvättning numer när man har gått om tid, så även idag.

Helgen har varit bra med två vinster i innebandyn varav A lagets var ytterst betydelsefull, nu har vi två stentuffa matcher framför oss där vi måste få alla pusselbitarna på plats för att kunna va med och kriga om poäng.

Förutom innebandy och AN jobb på söndagen har det kollats en del film där jag gillade Max Manus bäst, norsk film om motståndsmannen med samma namn, verklighetsbaserad och sevärd, tycker jag iaf som andra världskrigsnörd eller vad man ska säga.

På tal om de så var Adolf Hitler med som kandidat till Nobels fredspris någon gång på 30-talet, känn på den.

Bättre i ryggen och ha kommit igång med löpningen eller va fan man ska kalla de, man har några tuffa veckor framför sig hehe, men det finns ju inga genvägar.

Degerfors klev upp i Superettan efter ett år i ettan, trodde jag aldrig i våras, IMPONERANDE.

Luleå hade 15 blytunga minuter mitt i matchen och räckte inte riktigt till borta mot seriesuveränerna HV.

Ha en bra start på veckan!

Helgens tips

Återkommer med förra säsongens sysselsättning, tankar runt de västvärmländska innebandylagens matcher under helgen: Dock kommer jag inte tippa våra egna a lagsmatcher.

Div 3 Herr:
Sjöstad-Arvika, Sjöstad har inte släppt sin laguppställning än men det ryktas om betydligt svagar lag än förra helgen, ändå svår match för Arvika som bara måste vinna en sån här match.  3-6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hultsberg-Nordmarken  Hultsberg blir för svåra för ett Nordmarken där Ådefors, Lindeberg å Allansson har en fotbollsmatch i benen från lördagen.  5-2
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSK-Ulvsby   Viktig match, vi skanar PA och Isaksson, vi testar Calle ikväll å ser hur mycket han kan tillföra.

Div 5 Herr:
MSK U-Gunnarskog  Vi kommer med ett bra lag och siktar på tredje raka segern, tycker vi ska vinna med sex mål trots att GIK säkert ändrar taktik och backar hem efter förra helgens stjärnsmäll.  9-3
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Guldkusten-Arvika U  Har noll koll på va Arvika kommer med för gäng men dom springer ifrån Kusten.  5-10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nordmarken U-Grums U   Här blir de stabil hemmaseger.  11-3

Div 6 Herr:
Dottevik-Säffle U  Beror ju lite på vad Säffle tar med för a spelare men DIF bör ju ta denna.  8-6
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Åmotfors-Sunne U  Åmotfors måste hämta sig från premiärfiaskot då man blev bortkontrade av Säffle U och de gör dom.  6-3
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Div 2 Dam:
GS/86-Åmotfors  Nu är det dax för Åmot brudarna att trampa igång, seriestarten har inte varit bra, blir tufft ikväll men Lisa å gänget fixar det.  3-5

Juniorallsvenskan:
Arvika-Karlskoga  Ett stukat Arvika kommer från 3-14 mot urstarka Sjöstad, mot Karlskoga ska man definitivt ha chansen men hur är de med självförtroendet??  5-7

Kom gärna med kommentarer floorball lovers! Helst innan matcherna då hehe, är ju lätt att va efterklok
 

Dax igen

Match imorgon hemma mot Ulvsby, dax för victory imorgon, hoppas de lossnar framåt.

3-1 seger för Lule ikväll, trodde ju på 5-0 men man gjorde en halvsvag match och hade ett par borta så skönt å vinna ändå. Anders N imponerar i kassen.

Ryggen bättre men ropar inte hej än.

Ha blivit lite bowling under veckan, riktigt kul.

Söderling innehar toppform i mastersturneringen i Shanghai, jo jag tackar.

Morsan va här å putsa fönstren idag, välbehövligt, jo jag tackar.

Blir en nykter helg med innebandy, film å AN jobb på söndag, alltså en helt vanlig helg.

Nu ska jag se klart Johan Falk film nummer två.

Ciao

Wolfattack


Vikshomen


Harry



Nöjd eller?? En av sommarns typ 5 fina dagar

Kalas i Glava med goa gubbar





Walle och Stiggan in action

Kallt men fint

Brr va de ha kylt av sista veckan men klart å fint på dagarna. Hinner ju med någon promenad mellan varven om man säger så.

Förlust mot Sjöstad i helgen, 1-4 på hemmaplan, tungt men Sjöstad va in i helsicke bra, grymt snabba och passningssäkra + 3 inlånade från Karlstad varav Jens Nilsson va grym. Viktig match på fredag, bara å spotta i nävarna.

Vill ha Glenn Strömberg som förbundskapten men de är ju bara en dröm, annars har jag nog ingen favorit men jag tycker inte Hasse Backe känns rätt men vi får se.

Lule åkte på en stjärnsmäll i lördags borta mot Brynäs men dom kom helt fel in i matchen å de är bara å glömma, Lule kommer piska skiten ur ett skadedrabbat Modo hemma imorgon, promise!!!!! Säger 5-0 till Lule!

Ha blivit väl sena kvällar på sistone, måste skärpa mig där!!

Äntligen bättre i ryggen, nu gäller de å jogga igång å börja stretcha, lagomt till en början.

Finns inte på kartan att Malta kan göra något mot Portugal ikväll, tyvärr.

Blir en lugn å städad oktober fram till 31e då de vankas kalas, mer om detta senare.

Såg Frölunda-SSK igår, hur kan ett så namnstarkt lag som VF spela så svagt, ofattbart. Som att Arvika Innebandy skulle bli ett bottenlag i trean, sanslöst.

Allsvenska ska göra uppehåll 15 maj till 15 juli nästa år pga Kim Christensen eventuellt blir tredje målvakt i Danmark, sjukt enligt mig. Kör på å låt Göteborg flytta dom matcher man vill, kan ju givetvis bli nån mer allsvensk spelare som blir uttagen i någon VM trupp men ändå, många lär dom inte va.

Måste säga att jag är ytterst nöjd med mina insaster på jobbet i söndags, va riktigt nöjd när tidningen damp ned i måndags, annars brukar man alltid hitta något man skulle gjort annorlunda.

Nej nu ska jag dra mig ut för första gången idag, vi hörs!


Bye bye äppelpaj

Fan va tråkigt, Sverige va ju så jäkla nära å göra 1-0 men i ärlighetens namn vad ska vi till VM å göra?? 9 mål har vi mäktat med att producera i kvalet, 5 mot Malta och 4 mot Ungern, sen ha vi gått mållösa i 5 matcher, värdelöst.
Säkert inge fel på Micke Nilsson men i landslaget har han inget å göra, håller knappt i allsvenska, lovar! Men han har blivit Lagerbäcks kelgris. Lagerbäck, väck väck väck.

Nu blev denna helgen värdelös, återkommer

Tre sköna

Lulepoäng igår, välbehövligt! Fabricius tog revansch på Frölunda och Abbotts va glödheta. Säsongsinledningen ha ju vart ganska upp å ned men de positiva är att man inte släppt in mer än tre mål i någon match, det som saknas är effektiviteten, de gäller å sätta chanserna.

Långfrukost och kolla in Livet i Fagervik, gillar serien, svenskt och vardagligt, serien småputtrar lite och allt är inte så himla dramatiskt, helgens Här är ditt liv med Stina Dabrowski va grymt ointressant.

Upplösningen i Allsvenskan verkar bli en rysare, fyra omgångar kvar, tänkte dra å kolla en match snart.

Annars är siktet just nu inställt på helgens innebandy, revanschsugen. Hoppas vi ska kunna höja oss ett snäpp sen i helgen.

Blir en tur på Sunday snart, bra tisdagsunderhållning.

Tisdag är den träningsfriadagen vilket gör att den är ganska nice, alltså träningsfri från innebandy, Hälsokomp är de väl tänkt de ska bli även om min rygg är sämre igen....

Ciao

Stryk

Blev de för oss i premiären, 7-3 borta mot Hultsberg som jag tycker va ett bra lag. Vi bjöd på ett par mål samtidigt som vi missade mycket framåt. Bara att ta nya tag.

Lule förlust hemma mot FBK, 2-3 trots 36-14 i skott, mm. Måste ju sätta chanserna och vinna en sån match.

Blev inge martens handling för mig i år, orka inte gå ned innan vi drog på innebandy.

Hade ett tiotal släktingar på kaffe på eftermiddagen, ha ju gjort tradition av de på martenslördan. Blev ju lite senare i år än vanligt så de blev kaffe och grogg. Jag och Henrysson hade ju en del att diskutera efter att par groggar, trevligt var de. Drog vidare med Forsberg och det blev en sen kväll.

AN jobb på söndagen, lite tungt sådär dagen efter men helt okay.

Måndag och en del och fixa, bara att trampa igång en ny vecka, ser redan fram emot innebandy och framförallt Danmark-Sverige på lördagkväll.

Nej nu väntar tvättmaskinen, Bye


Ischias

Nerven är ett sattyg som inte borde finnas, haft ont från och till men gårdagen va inte rolig, börjar kännas bättre nu iaf, hoppas de fortsätter så.

Premiärhelg för innebandyn, va till Säffle med u laget och tog en megaskön 2-1 seger i div 5, vi avgjorde med 21 sek kvar, såja, vilken inställning dagens MSK visade upp jösses.

Va ner på tivoliplatsen å köte en burgare förut, jäkel va dött, inte som när en annan va ung för 20 år sen. Blir inte mycke marten i år, lovas ju riktigt träskväder imöra.

Vi drar till Karlstad med A laget imorgonförmiddag, riktigt jäkla nervös måste jag erkänna. Sen blir de lite släktingar här på de traditionella martenskaffet som i år kan bli utvidgat med en grogg, ska ta de ganska coolt ha jag tänkt men man vet ju aldrig.

Fy fan va dåliga Lule va igårkväll men de är bara å bita ihop å straffa FBK imöra, come on.

Gillar Winnerbäcks nya album mycket!!!

Gillade förra helgens Här är ditt liv Mycket!!

Nu ska jag ta å sova hårt fram te möran.

Hej på Marten

RSS 2.0