Sunday

I lugnets tecken, sov i Brunskog eftersom farsan å Viveka va i Filipstad, så lite hundvakt får man va.

Så de som hänt idag är i princip att jag gått en tur med hunden åkt till stan via morsan och i eftermiddag kollat finalen i Stockholm open tennisen och stuvat makaroner med köttbullar till. Börjar jobba om 3 timmar men tänker gå å kolla Rallybrudar på bio innan dess.

Sverige gjorde en klart godkänd match igår, Sebastian Larsson visade ju att han ska ha en startplats i laget sen att Lagerbäck inte kan byta ut spelare som är helt slut när de är 20 min kvar är totalt pinsamt. Va hos Fredriksson å kollade in matchen Jonsson å Mankan va där och förgyllde stämningen.

Blir väl lite intressant å se hur finans krisen fortlöper när världen vaknar till liv imorgon, kan nog va så att de är snäppet värre än många tror. Verkar inte va någon direkt nedgång med order där jag jobbar iaf, än så länge vill säga.

Nästan så Söndagarna är lättare nu när man börjar jobba halv tio än de va förr när man skulle börja tidigt Söndag morgon, strange.

Älgjakten börjar imorgon, intresseflagg, not. Men säkert kul för er som vill offra en veckas semester för att sitta i skogen å frysa, ha de så roligt, hoppas ni får se nån Älg oxå, haha.

Ha inte för mycket ångest inför Måndag morgon, folks!!

Kommentarer
Postat av: Rog

Hehe tidigt Söndag morgon skulle de stå

2008-10-12 @ 21:27:29
Postat av: Rog

Hehe tidigt Måndag morgon skulle de ju stå

2008-10-12 @ 21:28:46
Postat av: Anonym

Pinsamt är precis det rätta ordet ang. gråskallens matchning i lördags! Förstår inte varför det inte har blivit mer reaktioner om detta. Att han var rädd att släppa in ett mål förstår man ju, men en ny och fräsch anfallare istället för en utsliten kan ju inte vara negativt oavsett hur många landskamper man har spelat

2008-10-13 @ 18:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0