Ofattbart

Läser dom 2 norrbottens tidningarna flitigt, anledningen vet ni som följer bloggen. Måste bara ta upp en sak som jag helt snöat in på, mordet på Carolin Stenvall. vad fick 50-årige Toni Alldén att ta livet av 29-åringen. Oftast är de ju ganska lätt att hitta motivet när gärningsmannen är inringad, svartsjuka, fylledilerium, sexuella motiv etc. Men här verkar ingen fatta något även om han hade haft alkoholproblem på slutet, men karln va ju å jaga älg under dagen.
Nu börjar man ju iofs kolla upp ifall de kan va så att han har en hel del annat på sitt samvete, kan ju va så.

By the way är jag mäktigt imponerad av polisens jobb, dom får ju mycke skit när dom klantar till sig men här har dom gjort ett kanon jobb. Han hade ju ingenting på sitt samvete tidigare " i registret vill säga" så helt enkelt kan de inte varit, nu gjorde han väl en del halvklantiga saker som tur va men ändå. Beteendet efteråt när han har flyttat runt kroppen o dyl. är ju oxå helknäppt.

Ha en bra dag i höstvädret!

Kommentarer
Postat av: fredriksson

undrar vad han får för straff? 2år på psyket?

nej inför dödsstraff i sverige, och våldtäktsmän ska ska ha kuken av klippt! jora jora

2008-10-28 @ 16:58:09
Postat av: Hoffa

Nu var det faktiskt en privatperson som löste detta mordet. Utan gummimattan hade de aldrig fått tag på honom. Det är va jag tror. Ha dä gött!!!

2008-10-28 @ 23:30:30
Postat av: Rog

Är ju i princip vittnesuppgifter som ligger bakom men de är ju ändå polisen som ringat in han och knäckt han så dom har ett erkännade och kan få en fällande dom

2008-10-29 @ 13:06:21
Postat av: Hoffa

Japp. Hade inte mannen funnit gummimattan, som Carolins blod fanns på, så hade de letat än.

Fällande dom tror jag det blivit i vilket fall då DNA matchade.

Hade de tagit mannen på allvar från början hade de dessutom kunnat gripa mördaren långt tidigare.



Håller inte med riktigt om deras utförda jobb som du kanske märker ;). Lite Palme, Engla och Schymanvarning över det hela tycker jag, men det är väl tur att inte alla tycker lika.



Ha dä gött !

2008-10-29 @ 20:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0