Sommarn

Är över, den sköna värmen är borta, många klagar ju på värmen men icke jag, finns ju liksom skugga om man tycker de blir för mastigt.

Ögat snart helt bra, perry.

Stryk 4-1 igår mot starka Nordvärmland men vi hade 1-0 ledning till 60 min, då är de riktigt surt att loosa, va på 2 av målena rejält och fingerspetarna på 1-2 målet, surt.

Party ikväll, både Henrik å Helena ha fyllt 30 så ikväll beger vi oss till Mangvalla på stor kalas, blir mitt första rejäla alkohol intag sen början av Juni! 
 
1 vecka kvar av semestern men nästa vecka lär de bli fullt upp ändå då MSK har bra mycke att göra på Hamnfesten.

Sköna bilder från Jyväskylä rallyt igårkväll, att dom klarar hålla bilen kvar på vägen i den farten är ju makalöst, ser ut som Loeb ska ta hem rallyt men lång väg kvar, inte ofta utländska förare tar hem Finska Rallyt!!

De va stora tidningsrubriker under veckan över att Hanna Ljungberg va skadad, jo men surprise!! Hon ha ju inte vart hel på 2 år typ, tror inte Svenska damerna har nåt att hämta i OS, inte många andra heller för den delen, friidrotts gänget är ju tyvärr halvskadade och ur form, är höjdhoppsherrarna som har bra chans men höjdhoppet ar ju en ruskigt vansklig gren.

Är inte avundsjuk på Dennis F som deltar i cykeltävling idag, 85km mountainbike i spöregn, lycka till.

Stieg Larsson håller hög klass!! Läser för fullt.

Ha en bra helg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0