Mangvalla

Ja där har denna helg tillbringats till stora delar efter en träningsmatch och en arbetsdag, inte alltför många plusgrader om man säger så.

1-0 seger mot Töcksfors igår, inte helt fel. Nya spelsystemet såg oförskämt bra ut, nyförvärvet Marcus Lindh såg oförskämt bra ut, bra överlag helt enkelt! Klart att Töcksfors va lite slitna 2 dygn efter matchen mot AF och de hade 2 av torsdagens startspelare borta men vi saknade ju förra årets skyttekung Micke K så jag tycker vi kan sträcka på oss, nu väntar AF J på onsdag och sedan Ämtervik i genrepet.

Såg att AF A spelade genrep idag och de har premiär den 8/5, hur tänkte man där? Dessutom har man bara lyckats skrapa ihop 1 match på naturgräs, hur tänkte man där? De är ju inte så att de hört av sig å tjata om å få hyra våran B plan för å spela gräsmatch direkt, Ämtervik-Forshaga i DM kommer gå av stapeln på Mangvalla på torsdag för den som vill ta en tur å kika på lite div 5 lag.

Söderling har visat fin grusform under veckan men underbara grusvirtuosen Verdasco rådde han inte på. Verdasco är världens just nu näst bäste grusspelare efter NADAL!

HV svenska mästare, inte mycket att säga om, de hade bästa laget helt enkelt visade det sig! Men bra stretat DIF!

Cykelpremiär igår, inte varmt direkt men ändå skönt med en tur, ska bli fler kan jag lova!

Blir en intressant slutspurt på Premier league! Go united!!

Tror Barca piskar Inter rejält i returen!!

Tjipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0