6-0

Jösses, Lule åker till Scandinavium å piskar Frölunda med 6-0,  defense och kontring, Gusten och Lubos suveräna. Ge Lubos lill fingret och ja ni ser hur det gick. Se till att göra en bra match mot Mora hemma på Lördag nu då.

Har varit till jobbarkompis i Gunnarskog ikväll, Bo Å och Ingemar J kom oxå, sköna gubbar. 

Imorgon ska vi delta i Brönske Night, B betonat lag, kommer  nog bli tufft för oss men bara att gå in och köra

Lite mer utförligt om föreläsningen igår. Mats pratade om träning,kost och dryck. Tror inte alla inser hur mycket det finns att hämta om man sköter sig, vila är ju oxå en viktig del, tycker Mats la det på en jäkligt bra nivå. Ska bli kul och se om folk orkar ta tag i sig själva och skärpa till sig. Mats va jäkligt imponerad av hur seriösa vi varit i sommar och höst med träningen. Kändes bra i MSK hjärtat tyckte han.

Lite irriterad på AN, dom hade ju ingen koll på att vi spelade herr match mot serieledarna i Fredags, lite svagt. Men ni får läsa om matchen imorgon iaf, tror dom skämdes lite när jag påpekade för dom i dag att dom hade missat något i helgen.

Nu ska det bli sängen snart så man tar sig opp 5.15 imorgon, gött snart helg igen


Tänkte lista 20 bästa innebandyspelarna i Arvika kommun genom tiderna till veckan, från 20 till 1, hyfsad utmaning! Mycket skit man kommer få hehe, jaja det blir intressant


Bye folks


Kommentarer
Postat av: Hopfa

Fan,Alla tar mina ideer när det närmar sig Jul:)
Tänkte göra en julkalender med de 24 bästa spelarna i stan genom tiderna.
Då kom Trond och skulle göra en julkalender,och nu ska du lista de bästa spelarna.
Får försöka komma på nåt annat.Kanske de 24 sämsta spelarna genom tiderna?Då du Roger, skulle jag nog få det hett om öronen......:)
Ha dä gött!

2007-11-30 @ 00:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0