Oj då

De blev visst en mager vecka, sett ur blogghänseende, den stora OS är över depressionen som rullar in men med solen hjälp ska man väl börja se fram emot sommaren och fotbolls VM och allt därtill.

Sista innebandyhelgen för säsongen är här och vi ska över höjda för ännu ett derby, lite mindre prestigefyllt men en vinst skulle innebära en femteplats å de vore ju inte helt fel.

Luleå har de tufft med en del skador och vinterkräksjuka i laget å nu börjar de brännas rejält. 4 matcher kvar men visst spelschemat ser ju klart gynnsamt ut. Djurgårn hemma, Södertälje hemma, Rögle borta och nästa lördag Timrå hemma. Ser DIF som en nyckelmatch, vinst där så ska de kunna bli slutspel. Frölunda har fått upp ångan och blir livsfarliga i slutspelet.

En ledig fredagkväll, men va blir de?? Ha inte inträffat ofta sen vi drog igång innebandyn, blir på spåret och skavlan efter att man varit på hälsokompaniet och kört ett terrängpass.

Ut i solen å njut!!

Kommentarer
Postat av: Perra

Varför sticker du inte ut och åker skidor då istf Hälsokompaniet skärpning ;-)

2010-03-05 @ 16:28:32
Postat av: Rog

Dåligt med skidor sen jag la karriären på hyllan när jag va 16, åkt en gång och de va i lumpen på trälagg, men nästa vinter kanske kanske man skulle införskaffa utrustning, får se

2010-03-05 @ 19:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0