Höstlördag

Några tankar till om derbyt igår

Taserud- Riktigt jäkla bra i kassen
Mossberg-Nyttig
Mattias Olsson-nyttig
Fredriksson- Gör 3, för jäkla duktig
Tungt för Robban att få kliva av i båda sina A matcher hittills utan att för den skul varit speciellt dålig, även om ja tycker du ska kliva ut 1,5 m och ta Robins 3-1 mål that´s it

Övrigt om gårdagen: Var till Karlstad och hämta ut biljetterna till AIK-Göteborg passade på att hälsa på Elin Å och kolla in hennes lgh, perry lägenhet i perry läge.

Sen till Súnne för att hämta overaller och matchtröjor hos Sportkläder, MSK köper ju alla sina saker hos dom och jag är den som har kontakten. Trevligt folk som driver detta stället, alltid glada och hjälpsamma, fick en jacka av dom med MSK loggan, tack tack! Riktigt skön, MSK are får beställa dessa jackor för 249:- framöver, prisvärt och MSK loggan bå bröstet.

Snacka med kusin Roy på tfn igår, var typ ett halvår sen vi snacka typ halva vägen mellan Karlstad-Sunne. Vi har mycket att prata om har ju rätt lika intressen. Och ja det är jättekul Roy å Roger

Nu till dagens händelser: Har varit förkyld och krasslig tamefasen en månad typ men idag var det dax, klev opp 9.30 och tog en jogging tur innan frukost, ut till Viksholmen och sen genom hamnen en sväng, kändes hyfsat för att ha tagit det väldigt lugnt ett tag.

Nu ska jag sticka till Strandhallen och kika lite på Guldkusten-Grums U sen ska jag röja lite i lgh och diska och lyssna på Springsteens nya.

Sen är det samling 16.30 för derby mot GIK, intressant att se hur mycket vi kan störa dom.
Blir nog inge grogg ikväll om inte nån ringer och tjatar då hehe

Dagens Sportindex:  Hur mycket vinner Sverige med??? 3-0 skulle jag tro.

Brynäs och Boork??? mmm ja vette fasen hur detta slutar, han har ju dribblat med laget och petat folk så dom verkar ha 0 självförtroende, men tror dom fixar oavgjort idag.

FBK åker på pisk idag, 2-3

Rally VM, mega fight mellan Loeb och Grönholm, Loeb bättre på asfalt och tar Korsika denna helgen men jäklar vad tight det kommer bli i VM tabellen

Hörs nog ikväll. CYA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0