Oavgjort idag

Karlskoga-MSK 9-9, tight blev det men betydligt fler mål än jag trodde. Karlskoga gick opp och satte tokpress från sekund 1, vi hade problem i den lilla hallen och Karlskoga var bättre i första men Victors 2-3 reducering 19.47 stärkte oss. Andra  perioden blev än värre men Karlskoga började bli slitna och vi gick opp till 7-5 ledning och var på vippen att göra 8-5 men i slutet på andra drog vi på oss 2 utv på kort tid och Karlskoga var ikapp 7-7 inför sista. Hela sista är jämn och vi orkar gå fram till 9-8 ledning men en utv efter 14 min och Karlskoga kvitterar. Sista minuterna har vi lite fler chanser än dom men det kunde blivit vad som helst på slutet. oavgjort ganska rättvist.

MK-Good game
Victor- Riktigt på alerten
Fredriksson- Gör en jäkla massa bra grejer utan att ha det sista lilla flytet idag

Topp 3 i mina ögon. Vi släpper in 4 BP mål + att vi bjuder på ett par mål rejält men men, ladda för en riktigt tuff match mot Hagfors nästa Lördag.

Luleå-DIF 2-3 attans, Lule inleder bra men DIF får det viktiga första målet och backar hem rejält och spelar enbart på kontring, bara att gratulera, dom lyckades. 37-12 i skott till Lule men va gör det liksom prestige match mot Skellefte borta på Måndag, mycket intressant.

Tog med Amanda och Simon på Råttatouille ikväll, var en okay film. Var lite sugen på att dra en halvliter Jelzin hos Nelson sen men orka inte, laddar för nästa helg, Winnerbäck konsert på Lördag kväll.

Satt hos Brorsan med familj käka å stre lite. Blir nog sängen bra tidigt. Tjänar 1 timme i natt med, inte fel.

Imorgon blir det städning, diskning och sen med Damlaget till Torsby, vi drar halv 3.

Sportindex:  United ångar på, gött!
Mora hyfsat svaga nu!
Plats 11-12 i serien är vikta för Mora och SSK, that´s it!
Sundsvalls vändning och avancemang till Allsvenskan var ju hyfsat makalös, kul! Bra mycket kuligare än Häcken
Höstens hetaste fotbollsspelare: Andreas Drugge, har gjort typ 90% av Degerfors mål på hösten