Satan Va Gött

Man fick tämligen väldigt rätt när man förutspådde att K-hamn skulle komma hit och spela tight. Det blev en hård chansfattig match där vi avgjorde med 17 sek kvar.

Första perioden har MSK mest boll och spel men K-hamn har farligaste läget men drar den i stolpen, vi har några halvchanser.
Andra perioden startar illa när K-hamn utnyttjar ett vågat pass snett hemåt och tar ledningen efter 1,42, MSK har ett Power play där målisen gör en kanonräddning på Tompas skott
Tredje börjar bra med några farliga MSK chanser, efter 5 min gör MSK en perfekt dubbling i sarg hörn och Lundberg hittar Tompa framför kassen som vänder och sätter opp den högt, matchen blir tuffare och efter lite palaver i 12 min får MSK 5 min PP men spelar för ängsligt, TF missar öppen kasse tidigt men sen blir det inget mer, satt och hoppades på ett PP efter halva utv tiden men vi lät det rulla på. Med en minut kvar var Tompa riktigt nära att trä in den i bortre men den smet utanför. Med 20 sek kvar blir Nelson tacklad strax över halva och vi får frislag, Nelson spela tvärsöver till TF, tillbaka spel och direktskott lågt på första, Fan va skönt Nelson.

Lite med studs har vi idag, K-Hamns kanonläge att göra 2-0 3 min in på sista hade nog varit ridå för oss.

23-12 i skott säger väl iofs att det var ganska rättvist.

Annars har det varit jobb och sen 91 träning och damträning och seket på herrmatchen så tämligen fullt opp.

Sportindex: Hur lätt blir det för Belfour att ta över i Leksands kassen, nuvarande målis spikar ju!!

Blir smörgås å sänga nu, ska jobba 5-12 imöra och sen dammatch hemma mot Edebäck och 91 match direkt efter, coachar båda matcherna. Ser fram mot en damseger, tror vi har bra chans. bra lag har vi imöra.

CYA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0