ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Så sur gårdagens förlust var, vi hade ju matchen, vi var i ledning i 45 av matchens 60 minuter men Karlskoga vänder 6-4 till 6-7 sista 6 minuterna. Första perioden spelade vi riktigt jäkla bra och vann skotten med 17-8 men ställningen va 2-2, Andra perioden var jämn men vi hade 5-3 ledning inför sista, mycket tack vare srålande spel av Fredda i kassen.
I sista perioden blev de inte alls bra innebandy, Karlskoga bjöd in till långbollar å vi hängde på, Karlskoga satte hög press på oss å vi hade de inte helt lätt att spela oss ur men det kändes ju okay med matchbilden eftersom vi va minst lika bra som Karlskoga men slutminuterna blev olycksamma. Victor missade ett friläge vid ställningen 6-4 och 7-8 minuter kvar, K-skoga tar time out med 6 minuter kvar och får utdelning några sekunder senare när Per Mattsson gör ett makalöst mål och tyvvärr fortsätter radarparet Jatko/Mattssoon producera och förlusten är ett faktum.
Även om inte spelet va de bästa så var de en match med mängder av grymma individuella prestationer.
Vi hade 41 avslut på mål, det är riktigt mycke plus att vi har 3 ramträffar så man kan ju inte säga att vi misslyckades med vårat spel heller men de marginaler vi haft med oss tidigare hade vi emot oss igårkväll. Serien är lång och det är bara att ta nya tag. Edebäck borta på Fredag, aldrig lätt att åka till Ekshärad