Boring Day

Det roligaste som inträffade va 40 min med Victor på Sunday, sen styrelse möte med facket och sen jobb resten av dagen. Inge intressant sport på radion ikväll, blir ju desto mer spännande imorgonkväll, efter en snabb analys av återstående matchprogram i Elitserien så ser det på något vis ändå rätt ljust ut.

Blev inge träning idag, satsar på löpning Tisdag,Torsdag,Fredag denna vecka, kanske Lördag oxå, beror på hur det känns.

Kollar lite på Jay Leno show nu, gillar snubben!

Imorgon kväll kommer en analys av sista omgången i 3:an, ha de folks!

Kommentarer
Postat av: Fjällman

Här kommer en analys från vibf.nu:
Herrserierna inför sista omgången
Och så här är läget i distriktets herrserier inför sista omgången

Herrar Div 3
Hagfors IBS har tagit hem serien och är klara för division 2 nästa säsong. Tvåa slutar Mangskog eller Ulvsby och lagen gör själva upp om detta i Stavdal Arena.
På den nedre halvan är kampen stenhård, speciellt med tanke på att det är ovisst om det blir något kval, eller om platserna 8-9 innebär direkt nedflyttning. Sista omgången avgörs dessutom samtidigt som Div 2 västra Götaland, dvs söndag 2/3 kl. 13.00, och med tanke på att det är effektiv tid i tvåan så kommer detta inte att stå klart förrän en halvtimme efter matchslut.
Kristinehamn på 5:e plats bör klara sig undan streckstriden, men för Edebäck, Grums, Arvika, Karlskoga och Sunnanå är det ovisst.
Edebäck möter Kristinehamn, Arvika tar emot I2, Grums och Karlskoga möts, Sunnanå åker till Hagfors och spelar mot seriesegraren.
Det pågår även en ovanligt hård kamp om segern i poängligan i denna serie med fyra spelare på samma poäng (36). Thomas Berntsson (Mangskog), Thomas Fredriksson (Mangskog), Stefan Zethelius (Karlskoga), Kristoffer Carlsson (Edebäck) och 2 poäng efter jagar Mattias Andersson (Grums).

2008-02-28 @ 17:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0