Dåliga förlorare

Verkar det finnas en del av i GIK, finns dom som tror att vi skulle lagt oss mot Kusten med U laget i Lördags, jämnt som att vi skulle bry oss nämnvärt vilka som hamnar på kvalplats i Div 5. Fattar inte at dom lägger så mycket energi på våran match då dom själva åkte på storpisk mot Skoghall U. Livlig diskussion på GIK´s gästbok iaf, ja ä ju lite lätt inblandad kan man säga.

Ledig idag för att vila ut efter helgens bravader, hann med både fotboll å innebandy träning ikväll, 16 st på fotbollsträningen, riktigt bra.

Vi hann med ett besök på O´Learys i Lördags kväll, tämligen knökat men vi hade bokat bord i förväg. Man kan säga att vi åt rejält, till bilderna av Man U´s kross av Arsenal, följde Lule-FBK via en tv som ja hade minimal vinkel av, en orgie av missade Lule chanser. Ny drabbning hemma mot LHC imorgon, rejält tight i botten.

Skidskytte VM va alltså en höjdare, riktig arena sport är det iaf. Ett gäng timmar i bil blev det oxå, men med det resesällskapet är det inte långtråkigt, mega kul va ordet.

Jäklar va snö det va i Sveg trakten, kan vi snacka snöplogskanter!

Kommer bli många timmar innebandy denna veckan, skulle tro på att det landar på bortemot 20 timmar med träningar och matcher.

Dax att hämta tvätten och hoppa i säng.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0