Kämpa De Luxe

Var det som gällde med damlaget idag, och jäklar va det krigades. 6-3 seger borta mot Lekvattnet som är riktigt hyfsade när dom har med poängdrottningen Sofia Arnesson, men vi fick hyfsat stopp på henne 1+1 gjorde hon.
Jakobsson satte 3 bollar i nät, makalös att prestera den tjejen, och inte syntes det att det var 2 år sen Ida gjorde förra matchen i mål!!

Annars har det varit soffan och sport som gällt idag, ingen skidskytte lycka än, dom spar sig till nästa helg då vi är på läktarn å hejar.

Latvala vann svenska rallyt utan problem, lite överraskande.

Nu ska ja kika på en andra världskrigsfilm, får bli en recension imöra.

Reflekton från Fredagens innebandy drabbning, tycker Stefan Alberg ha hittat tillbaks till sitt gamla jag efter att inte riktigt varit igenkännbar ett tag, han va kanon 05-06 men hade det tyngre 06-07 och i starten i år men sista månaden ha han spelat enkelt och disciplinerat. Han ger 110 i varje byte och fokuserar enbart på nästa byte när han är på bänken. Såpass mycke så han frågade mig med 4 min kvar av matchen senast " Va står det egentligen", jora vi leder 4-3 blev mitt svar. Skön inställning, fundera inte så jäkla mycke på siffrorna i matchen, in och gör ett kanonjobb byte efter byte!

Herrlagets vimsigaste: Ja tyvärr Victor Åslund du åker dit i denna kategori. Victor´s liv går i 110km/h i alla hänseende och då är det inte lätt att få med sig alla saker och tänka på allt, några klassiker har han bjudit på genom åren. Dom kommer med jämna mellanrum kan man säga, i Fredags kom den senaste. Vi hade begett oss ut i rallyskogen, ett gäng på 9 pers, upp ur Victors rygga kommer en påse med!!! Smörgås sen förra årets rally, jävlar vad världsklass, snacka om mögelost. Men i och med att han ska bli MSK´s nye kassör kommer han härmed byta liv hehe, för att inte prata om alla bankkort och telefoner som försvunnit på fyllan, ja jösses.
Victor we like U. Have a nice night!!!!!

Kommentarer
Postat av: fredriksson

håller med dig, stefan har varit riktigt bra sista matcherna!
Hur det kommer att gå för mangskog sportklubb de närmsta åren är ett stort frågetecken...Viktor åslund som kassör=)jora jora!

2008-02-11 @ 00:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0