Lugn Lördag

Stryk i U matchen mot Nilsby med 7-3, vi loosade matchen sista 5 minuterna i 1:a då Nilsby gick från 1-1 till 1-4, dom har ju egentligen bara 2 bra spelare, Hagberg å Wikström, men dom ä inte lite bra. Själv hade ja ingen höjdardag, inga tabbar direkt men nja det kändes sådär.

Skidskytte VM började ju inget vidare för svenskarna, helt okay, spar det till nästa helg.

Ikväll blev det schlager och Barca matchen, Foppa på besök i soffan. Dom åtta bidragena va inte mycket att hänga i granen och man måste ju säga att det är komiskt hur svenska folket kan rösta Sjögren till Globen,mmm. Amy´s låt va kanske okay men gillar ju inte direkt henne om man säger så.

Rallyt rullar på i 8 graders värme, makalöst oflyt med vädret. Latvala defilerar till seger, Hirvonen är riktigt nöjd med 8 points.

Imöra blir det en tripp till Torsby för dam match, blir tufft att ta poäng där uppe, Lekvattnet ha spelat bra på slutet.

Massa skriverier i våran Msk´s gästbok att våran seger igår skulle varit orättvis, förstår ja inte mycke av. Hagfors va bättre än oss i 10 av 60 minuter och vi va rejält mycke hetare än Hagfors matchen första 30 minuterna, första halvan av matchen är det bästa ja sett MSK prestera ever! 6-1 till MSK efter halva kunde ingen ha protesterat mot. Att domarna inte håller i 3:an vet alla men så våldsam fördel hade vi definitivt inte, Hagfors kunde ha åkt på ett par 2 minutare till. Tabellen är jäkligt jämn men vi måste ju ställa in siktet på att försöka nypa Ulvsby´s andra plats, skulle vi sluta 2:a som nykomlingar vore det helt grymt. Isåfall bästa resultat en västförening har gjort sen 97-98 då AM vann gamla 3:an som i dagsläget är 4:an.

Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0