New week

Stryk i sista dam matchen mot Sjöstad hemma med 3-1, gjorde en helt okay insats med tanke på att vi hade några sjuka.

SKulle åka och kika på fotbolls laget eteråt som tränings spelade mot Hillringsberg, fick inte se så mycke. Vi körde ju utan domare och det spårade ur. Hillringsbergs invandrare blev helt tokiga efter varje närkamp, så Allan gick in och bröt tillställningen, helt rätt. Men man undrar ju hur det är ställt , Hillringsberg kommer nog få en jobbig framtid om dessa spelare ska utgöra framtiden.

Kollade en del fotboll under resten av dagen, Barca visade upp en hyfsad spelglädje, 75% bollinnehav och seger 5-1 hemma mot Levante. Lite Coolt mål Getafe gjorde i segermatchen borta mot Real Madrid, Madrid gjorde mål men missade att det blev bortdömt för offside, Getafe satte igång spelet när marängerna stod och jubla, kom 5 mot 2 och gjorde inget misstag. Kul att se ett lag som är med på noterna och tar chansen genom att snabbt sätta igång spelet.

Annars va väl Söndan lite tung, någon i närheten som mådde mindre bra.

Eftermiddags jobb denna veckan, ska försöka träna på hyfsat under veckan.

Bye

Kommentarer
Postat av: Klasse

Var det Albergs farsa som bröt matchen? Svårt att ha matcher utan dommare! Var spelade ni, i hallen eller?

2008-02-25 @ 09:48:59
Postat av: Roger

Nej våran trainer, Allan Persson, jo men dela upp och spela på en träningstid inne på konstgräset bör ju inte va några problem, ha vi gjort många gånger förr. Det värsta va väl hur dom betedde sig efter att vi bröt matchen. Dom måste ju fatta att man inte ska va i ansiktet på folk efter en närkamp

2008-02-25 @ 10:02:29
Postat av: Klasse

Okej!
Tråkigt att de inte kan sköta sig, lite smällar får man räkna med...

2008-02-25 @ 22:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0