Omöjligt

Att logga in på blogg.se igårkväll, hade inte mycke att skriva om heller.
Turkiet-Sverige 0-0 knappt en målchans på 90 min, Källström hade väl ett riktigt bra skott men målvakten stod rätt placerad, Kennedy hade 2 kanonlägen men skottena gick typ 5 meter utanför, annars tycker ja nog S.Larsson och Kennedy va dom som stärkte sina aktier i jakten på en EM plats.

Sverige-Ryssland 3-4, riktigt bra match av Tre Kronor men dom har inte det sista lilla flytet i dags läget.

Imorgon blir det skogen och följa VM rallyt under dagen, tror PG har chans på topp 6, vinner gör Hirvonen ganska klart! Om jag fattat det rätt så ska Loeb åka som bil nr 1 hela rallyt, en mega nackdel i Svenska Rallyt även om det inte blir snö fall.

Match mot serieledarna Hagfors hemma imorgonkväll, saknar Myrman i uppställning eftersom han har åkt på körtelfeber, inte riktigt bra. Blir förmodligen inge mer spel för Myrman i år, men ja tror vi kan ge dom en match på hemmaplan.

Schlagerspektakel till Lördag, hörde på radion idag att Christer Sjögren ställer opp med en riktig kalkon på Lördag, grymt sevärt haha.

Fåfängast i MSK!! Hmmm, riktigt svårt att knö sig in på toaletten innan match, Calle måste ju snygga till sig, tänk om MK la ned lika mycke tid på uppvärmningen som på frisyren, Jonängen lägger ned mer tid framför spegeln före match än vad jag gör på en hel månad, säger iofs inte mycke. Så priset går till mannen med minst urinblåsa i VästVärmland, Zebulon Jonängen!!!

Kommentarer
Postat av: A-Gjuteri

Kanske skulle ägna dig mer åt jobbet än annat.Bara ett tips.

2008-02-08 @ 22:09:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0