Äntligen

Victory mot Arvika, helt rättvist tycker jag oxå. 5-3 slutade det.

Period 1: Kanonstart när Calle vallar in bollen via målisen efter 56 sekunder, tur mål tycker många säkert men ja kan garantera er att han gjort den bra många gånger på träning. Matchen fortsätter med varsin ramträff närmsta 2 minuterna och efter 5 min kvitterar Arvika genom Henrysson och i 12 min kommer 2-1 på ett likadant sätt, skott på första som Robban bör ha egentligen. Vi skapar rätt mycket men sätter ingen mer i första

Period 2: Vi äger spelelt fullständigt första 10 min, Arvika har 1 farlig chans på dessa 10. Calle gör 2-2 på en helvolley från noll vinkel, helt sanslös den mannen. Bytet efter får Lundberg yta i mitten och gör 3-2 på en felträff?? som smiter in mellan benen. Allt detta i matchminut 25. Spelet jämnar ut sig en del och Arvika kvitterar med 4 min kvar efter ett frislag. Men MSK får PP med 2,40 kvar och efter 19.20 trycker Fredriksson in 4-3 efter att snott bollen av en Arvika back, riktigt bra gjort

Period 3. Återigen MSK PP och efter 29 sek får Tompa bollen i magen vid bortre och trycker in bollen i öppen kasse när bollen landar. Tycker vi har riktigt bra koll på matchen efter detta, Arvika börjar äga mer och mer boll men alla offrar sig rejält. De farligheter Arvika skapar gör Rob en kanon insats på. Vi skapar oxå en handfull riktigt bra chanser utan att sätta dit den.

Riktigt bra box play idag, grymt viktigt

Utdelning i PP, matchavgörande

Bra tålamod med bollen av backarna

Fredrikssons 4-3 mål 40 sek kvar av andra ger oss vinstläge

Riktigt starkt av Robban att spela upp sig som han gjorde, ja sa några väl valda ord till han inför sista!

Calle visade varför han kom 2:a på min lista före jul

Lägstanivån i vårat lag är hög idag, ett måste i derby. Tack gubbs

Jäklar va nervöst det var idag, matchen var ju så grymt viktig för tabellen

Imorgon blir det övertidsjobb, börjar 5.00. Derby mot GIK 17.30 imöra, bra lag har vi. Ska ladda på rejält imorgon.

Viktig Lule match borta mot Mora, kom igen nu och ta dom

Både Fjällman och Zell tippade 5-3, grymt! Andy va närmast tidsmässigt och Calle hade i tankarna oxå, grymt.