Hello

I vintermörkret, gårdagen ägnades åt lite Badminton spel och kolla in United matchen som var tämligen mindre bra förutom det ursnygga segermålet. Kvällen tillbringades framför Tv:n.

Idag blev det 5 km på Ingestrands spåret med Victor lr rättare sagt efter Victor, jäklar vad tungt det gick, men hade ju inte förväntat mig något annat heller, formen är nära botte. Nice, nu kan det bara gå åt rätt håll.

Kvällsjobb denna vecka, tog komp för att va med på herrträningen ikväll, 20 pers och bra drag. Ska bli intressant att se vad vi kan prestera mot Edebäck på Fredag.

En reflektion från lagidrotten, hur målvakter behandlas i olika grenar. Dom flesta lag bör ju ha en reservgoalie på bänken om det är något sånär seriöst.

Hockey- En taskig start och du blir utbytt
Handboll- Byter lite hur som helst, sällan en målis står 60 min, har ofta en straff specialist
Innebandy- Ganska lika hockeyn
Bandy-Sällan målis byts under match
Fotboll-Ultra sällan målis byts

Varför är fotbollen så konservativa, okay i topp fotbollen där det är 3 byten, men i alla lägre serier. Har målis en dålig dag så syns det ganska snabbt, ut med han. Har man en målis som är bättre på straffar, in med han. Nej fotbollstränare är ett fegt släkte. Och den fegaste av dom all tränar Svenska Landslaget hehe

Har blivit tillfrågad som ordförande i MSK, hmmm hur ska jag göra, difficult. Styrelsen har varit kass sista året, inget att sticka under stolen med.

Höres

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0