Daminnebandyn i väst

Ja de ser ju allt annat än ljust ut trots att vi står med 2 st div 2 lag för första gången, anledning till min pessimistiska inställning är helt enkelt denna, hur många div 2 mässiga spelare har vi för tillfället i väst?? Typ 6-9 fördelat på 2 lag, sen kanske man orkar övertala några att pendla hit och spela, men detta är inte största problemet utan de är att av dom yngre tjejerna ser inte ja många som har förutsättningar för å hänga med i 2:an, och om nu inte vi får lag till vintern vilket ser lite mörkt ut så står vi alltså med 2 Div 2 lag å inget mer, då är vi ju illa ute. Dom som har störst chans är ju givetvis Åmotsfors som har duktig å engagerad tränare + ett ganska jämnt lag, men dom behöver en bättre målis, kanske Lindvall?? Va vet ja, känns ju kanske inte som hon har riktigt rätta inställningen men de är bara va ja ha läst mig till mellan raderna. Men Åmot va dåligt med folk förra året och måste ha in några.

DIF va ju oxå riktigt magert med folk och väldigt beroende av Fälling, spela en hel del matcher utan å få ihop 2 femmor och alldeles för lite med folk på träningarna. Nu värvar dom ifrån MSK som sluta i mitten av 4:an, och dom som låg bakom de spel vi hade va Emelie Boström,Jennie Jakobsson, Helena Olsson å ingen av dom är på väg dit.

De krävs ju att någon tar tag i daminnebandyn i väst och är en drivkraft, finns ingen sån och har inte gjort på ett tag vill ja påstå.

Kom med åsikter

Kommentarer
Postat av: Lars Eriksson

Tusen tack för att du berömmer mej för mitt engagemang

det var roligt att läsa. Jag håller helt och hållet med dej om hur det ser ut med våra damlag. Vi i åmot

skall i alla fall se till att få ett riktigt slagkraftigt lag på plan när säsongen börjar bara alla

pusselbitar faller på plats. Jag är mycket imponerad

av ditt jobb och engagemang med mangskog det är synd att det finns så få som vill lägga ner så mycket tid som du gör.

2008-07-02 @ 23:50:09
Postat av: Rog

Thx Lars, å den där sista meningen om någon som lägger ned sig hårt för daminnebandyn så mena ja i Arvika Kommun. Eftersom du ha tagit Åmot från å fått stryk av MSK damerna till en semifinal plats i DM!

2008-07-03 @ 06:39:47
Postat av: Caroline

Ja det ser lite mörkt ut för damerna i tvåan men men det är ju ingen idé att måla fan på väggen än. Man får göra det bästa av situationen liksom.

Att slå ihop till ett lag vore en super bra idé men jag tror att alla är ganska överens om att det är näst in till omöjligt, vilken förening skulle man välja? Den diskussionen känner vi till från herrserien.

Det går förresten ett rykte om att Åmotfors och Mangskogs damer ska inleda ett sammarbete?

Det är sant att vi har en tunntrupp men vi fick ihop till två femmor+nån avbytare alla matcher utom en, den mot Hagfors så där va du lite fel informerad.



Ja vad ska man göra för att få snurr på daminnebandyn?



Man kan ju lugnt säga att det såg skitbra ut för oss i slutet av April men sen gick den ormen bakom vår rygg och DÅ stöp allt.

2008-07-04 @ 17:21:33
Postat av: Rog

Jo de ryktet låg de en del sanning i men eftersom en del är på väg till DIF så blir de väl mer så att vi får lägga ned oxå får spelarna gå dit dom vill. Jo Majeed är ju duktig men de är ju inge person att bygga en satsning runt, måste va någon med klubbkänsla som är drivande, de har vi ju sett i hela hans karriär som både spelare å tränare att han drar direkt de börjar gå emot lite.

2008-07-04 @ 22:11:03
Postat av: Caroline

Känns väldigt underligt att försvara Majed eftersom han INTE står på listan över favoriter...men...det va inte tungt NÄR han drog det BLEV tungt för ATT han drog. De nyförvärv vi hade på G utifrån ville ju gärna se att det fanns en bra tränare till laget och det vart ju liksom inte så lätt att få tag i på så kort tid.

Han kunde ha sagt nej tack direkt efter säsongen...jävligt dåligt gjort men men..

2008-07-05 @ 22:01:22
Postat av: Roger

Jo men alltså de ja menade, han fick säkert bättre betalt eller tyckte Billingsfors hade bättre trupp å då stack han. Han våga inte säga nej till er förrän han hade nåt nytt. Tror aldrig han tränat ett lag 2 hela säsonger

2008-07-06 @ 11:21:12
Postat av: Caroline

Nej nej han hade inte tränat två lag samtidigt. Till oss sa han att han skulle ta en paus från tränar yrket vilket va en lögn. Den som har minnet i behåll kanske kommer ihåg att någon från Billingsfors skrev i vår gästbok förra året....

Helt ärligt...lika bra att han drog efter allt fram och tillbaka.

Men visst fan är det krisigt nu när vi står utan tränare, verkar dock vara en lösning på G.

2008-07-06 @ 16:38:20
Postat av: Rog

Ja tror ja vet va ni har på g

2008-07-06 @ 17:52:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0