Nice

Med semester, är i Västerås för tillfället, gör inge speciellt, slöar å tar de lugnt. Kan nog bli lite periodare va gäller bloggen nu under semstern, men en hel del ska vi väl hinna lägga in.

Måste säga att dagens insats på 10 km terräng på Björnö spåret gick oväntat snabbt men jobbigt va de, ha kommit till den fasen nu att benen känns riktigt bra och vill springa fort men hjärtat talar om för hjärnan att detta går lite för snabbt för denna tunga kroppen, hehe. Men hur lätt är de å springa å hålla igen när benen känns lätta??, ja klarar de inte iaf.  Känns ju jäkligt bra å kunna köra på utan å ha ont någonstans, är ju definitivt ett tag sen. 99 gjorde ja milen på 40 min å vägde 79 kg, bra bit dit kan man lugnt säga. Imorgon ska ja nog ut på 5 km banan på Rocklunda, en riktigt hårding till bana, kuperat värre.

Va har ni för bästa semester minne folk?? Ja har svårt att bestämma om min bästa semester tripp va till Schweiz i 2 veckor med Maria´s familj eller när ja och Maria va 1 vecka i Luleå på sommarn hmmm ja röstar nog på Luleå veckan ändå som best memory. Sen är de ju en höjdare att ta tältet å dra till Rinnen å dra ut med båten till bergön, kanske får bli de nästa helg om de blir skapligt väder.

Till Måndan har vi första träningen efter uppehållet, ingen höjdare i starten på semestern. Kommer missa en hel del första 2 veckorna men lagom till serien drar igång är ja hemma på heltid sen spörs de ju om man blir uttagen.

Ha en bra helg!!!!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ha en skön semester å slit inte ut dig i spåret!

;-)

2008-07-11 @ 23:42:46
Postat av: Lars Eriksson

Gott att höra grabben att du fått en bra start på semestern. ha det nu så jävla gott av ledigheten för snart kommer HÖSTEN.

2008-07-12 @ 01:21:16
Postat av: Caroline

Bästa semesterminne är nog när jag och tre andra brudar drog till Korfu och partade. Då va det drag, man va ung och orkade flera dagar på raken..det va kul!

Paris med exet och ett par till va oxå helt okey. Bussresa, man kan skratta åt eländet nu åtta år senare!



Trevlig semester!

2008-07-12 @ 11:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0