Vilken match

De kommer bli kl 15 i eftermiddag, Federer-Nadal. Tror Federer tar de, Nadal såg lite stel och kantig och sliten ut i Fredags. Så bra som Federer servat sista veckan ha ja inte sett tidigare, placerar bollarna på linjerna.

Ha varit en lugn helg eller ja de beror på hur man ser de, blev 71 km på mountainbike igår, va helt slut sista milen men tog mig tillbaks iaf, varmt som fasen va de oxå. Så resten av gårdagen låg man mest och hämta tebax lite energi. Ska bli en tur nu snart fast betydligt kortare.


Blir tv:n från 15 å framåt, ska ju se när AIK kör över Gais efter tennisen, ska väl hinna med lite Rallycross från Höljes oxå i sidbytena.


AIK ha ju härligt nog hittat toppform lagom till omstarten eller ja dom hade ju toppform innan med och de känns som att flera av dom andra lagena som ska va med och kriga om guldet är mer än lovligt svaga så de ser helt enkelt bra ut, Kalmar är ju givetvis bra och blir svåra att tas med men ja tror på GULD. Tror AIK vinner med 3-0 i eftermiddag.

1 veckas jobb kvar till semester, ska bli rätt så gott.

Undrar om de va nå skräpigt borta på vik idag, med tanke på hur nedskräparna hade startat festivalen i Torsdags va de nog skapligt, icke avundsjuk på dom föreningarna som står där idag.

Bruce va tydligen magisk igår, ha varit på han en gång fast i Oslo och de är ju inte samma sak. Valle Hovin är ju en usel konsertarena och norrmänen är ju inte lika Bruce freak som vi svenskar är, dessutom dom norrmännen som ä Bruce freaks åker såklart till Ullevi, får ringa brorsan sen å höra om de va nå alllsång igår.

Nej bäst å dra ut på cykeltur innan regnet kommer

Bye




Kommentarer
Postat av: Calle

Heja Gais!

2008-07-07 @ 09:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0