Seg

Dag, man är ju inte på nåt höjdarhumör dagen efter en förlust, så är de bara. Jobb och löp träning som stått på schemat idag, slöat en hel del i soffan oxå. Såg Debatt som handlade om pensionärer och invandrare, mycket intressant. Men är ju svårt att diskutera, dom har ju tagit dit engagerade personer som blir så himla heta, invandringen är ju jäkligt positiv men självklart finns det ju en problematik, Sverige tar in mest flyktingar/invandrare av alla länder i Europa, är ju inte lätt att ha plats till alla. Mer om detta någon annan gång.

Måste säga att de va överraskande mycke folk på våran fotbolls match igår, 70 tal i grå vädret. Hoppas dom inte blev alltför besvikna.

Nej sleep time, Bye

Kommentarer
Postat av: Helena

Nej det är klart vi inte blev! Ni kommer igen nästa match.

2008-05-02 @ 07:49:35
Postat av: Caroline

Angående programmet Debatt:
Vissa ämnen är svår diskuterade och just invandrar ämnet rör upp ganska mycket känslor... Bra program dock!
Trevlig helg!

2008-05-02 @ 09:45:03
Postat av: Hoffa

Ja, många vågar inte ens säga vad de tycker för de är rädda att bli kallade rasister.

2008-05-03 @ 02:32:10
Postat av: Hjalmar i Brôtera

Ja ble iaf jädrit besviken! När jag nu söhär i ätterhann ser tebaka på dretmatchen kan jag bare kört å konsist konstatere att jag hellre hade sötte på Billingevallen i lag mä di ca 4 miljarder knött söm finns där, å utta att dä ens hade vöre match. T.o.m. dä hade ja hatt mer utbyte uttå! Dä va jämt lett å bevittne dätta spektakle söm ägde röm i onsdags!

2008-05-05 @ 00:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0