Bra seg

Idag efter gårdagens och nattens jobb, känns nästan som man skulle bakfull, men långt därifrån, 2 vinglas i Fredags är de närmast fylla jag kommit på ett bra tag.

Damcupen vi arrangera igår gick problemfritt, 6 st lag med, det bästa start fältet vi haft någonsin. Sunne hängde inte riktigt med men Åmotfors,Skoghall,Hagfors, Sjöstad och inte minst Heden visade upp fint spel, div 4 laget Heden lär ju ta hem sin serie med ögonbindel. Skoghall slog Åmot på straffar i finalen.

Själv hann jag bara va med och starta igång cupen innan jag drog till tidningen och jobba fram till halv 8, skrev om ett tjugotal matcher som spelats i helgen, nästan enbart fotboll. Blir en del jagande av lagledare under en dag för att få tag på samtliga målskyttar o dyl, men de funka bra. Riktigt kul å jobba på tidningen iaf, inga problem å gå till jobbet om man har såna arbets uppgifter.

Dax å dra till Karlstad på FBK-Lule snart, ska hem å skriva matchrapport åt Lules hemsida och svenskafans efter matchen så man får försöka va lite skärpt.

Bor i Edane ett par veckor from i Lördags, morsan å Hasse drog iväg på motorcykelträff vid Gardasjön. En hund som skall skötas om så de är bara å flytta ut i skogen. Får nog ta och tända i pannan snart så det blir lite värme.

Looking forward till Fredagens innebandy premiär, man kommer nog va nervös på läktarn.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0