Grymt

Sliten idag, ont överallt i kroppen, värst i knät, känns inte alls bra. Va iväg på fotbollsträningen iaf och genomförde den.

Ingen nyhet att ryssar tyvker om vodka men att dricka samtidigt som man ha tänkt sig va med på höjdhoppstävling haha, ja jävlar, Ivan Uchov  Red Bull å vodkas nya affischnamn.

Jäklar va jag ska vila imorgon, ska inte ur soffan på hela dagen.

Lutar starkt åt fest på Lördag kväll, väldigt starkt.

Luleå utan Obsut, Sandström och artistspelarna Phillip, Bartecko loosa 1-2 mot Skellefte. Unge backan Fredrik Styrman imponerar stort varje gång han får chansen. De blir en stentuff säsong för mitt Lule, mycke pekar på kvalserien. Men dom har ett gäng unga, riktigt duktiga coming players. Tror dom kan bli halvjobbiga om man får till en sak.
POWER PLAY, måste måste börja nöta och få till de nu. Borde gå då man har spelare som Chabada,Miettinen,Obsut,Harju,Omark,Bartecko,Sandström + nye backen Kristoffer Berglund som gör de bra i PP.
Mycke talar för att ja åker å kollar premiär matchen, ha bara sett Lule i premiären 1 gång genom alla år. FBK-Lule 2-3 i sudden den gången, måste varit typ 90 lr nåt, Kari Jaako avgjorde på ett friläge, de minns jag iaf. Törnqvist är given förstemålvakt i början på året iaf. Lule har hälften av FBK´s budget att tillgå, inte konstigt de är tufft, måste få rätsida på de snart.

De börjar dra ihop sig i Us open, jag tror Nadal får de stentufft mot Fish inatt.

Prata med brorsan förut, 33 gr hade dom på Mallorca, lät inte helt fel, avis.

Får bli ett par filmer imorgon, kanske bio va vet ja, får se.

Dax å fixa smörgås å dra te härliga källarn på Gjuterie

Adios

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0