Seger

7-4 i gårdagens derby trots mardrömsstart med baklängesmål i första bytet, första perioden va de lite plus för Arvika så där får vi va nöjda med 1-1. Andra perioden rycker vi till 3-1 efter 2 mål på 13 sek, grymt pass av Victor till 2-1 målet. När sen Fredriksson ursnyggt spelar fram Sebbe till 4-1 i spel numerärt underläge känns de riktigt bra men Innebandy är Innebandy så 1,05 senare står de 3-4. Sen kliver Fredriksson fram å avgör med ursnygga 5-3 å 6-3. MSK är klart bättre i andra å vinner skotten med 14-7, men Freddas super räddning vid ställningen 1-1 va VIKTIG!!!!!!! Sista perioden blir mest en väntan på att Arvika ska ändra taktik eller hitta på något men de blir mest väntan. Victor piskar upp 7-3 i krysset och Arvika lyckas aldrig hota oss. Grymt bra försvarsspel rakt över och MSK´s bästa för dagen var: Fredda R,Fredriksson,Jonängen( snyggt pass till 5-3 målet!!),Victor. Resterande spelare va klart godkända

Tankar om de andra västlagens matcher: Guldkusten-Gunnarskog Stabil Kusten seger, 9-4
Damtvåan: Skoghall-DIF, DIG kommer inte hänga med i svängarna, tyvärr Carro, jag säger 8-1 till Skoghall och ARvika U slår Nordmarken U med typ 11-2. Vi själva åker till Grums och krigar ned dom med 6-4