Fussball

När jag ändå är halvt göbbgrinig: AF satsar stort och värvar Rasmus Adolfsson och Faton Smajli från Ås respektive Åmot, Rasmus blev uppkäkad av Jimmie Eriksson *2 när vi mötte Ås, inte mycke att säga om.
Faton hade det halvtungt när vi gjorde 10 på Åmot på Mangvalla.
Två utfyllnadsspelare i AF men vilka ska dom ha in som förstärker?? 3,4,5 eller 6 engelsmän?
Den som lever får så!
Vi möter iaf AF i Brönske Night Open fredag 27:e 20.39. be there

Kommentarer
Postat av: läktarn

nu va du allt göbbas....det är väl kul om nån vill

testa på spel i AF...manskog har väl några som misslyckats att ta plats o hellre vill va "kungar" i div6...fiskevik o älgå mä...enda laget som kan spela högre upp är ju AF. lika så i innebandy'n, där är Arvika det enda som kan gå upp i två:an men där gnälls det inte lika mycket. kanske för att det är några gamla "msk"-lirare där. men om man kollar så har dom väl arvika som moderklubb allihopa.

tycker vi ska "heja" fram både AF o AIBF

2009-11-18 @ 12:04:27
Postat av: läktarn

nu va du allt göbbas, är väl kul om nån vill testa att spela i af...ni har väl några som har misslyckats där o hellre är "kungar" i 6:an...

likaså gäller fiskevik o älgå...inte lika göbbas är du på aibf fast ett antal msk-lirare spelar där...men men dom har ju arvika som moderklubb oxå..

det är väl bara AF o AIBF som kan "spela" högre med deras orginisationer

2009-11-18 @ 12:14:40
Postat av: Rog

Jag bryr mig väl inte i vilka MSK spelare som inte fått plats i AF och jag tycker det är bra att några vill testa men framförallt skulle jag vilja ha upp ett fotbollslag i trean! Känns tufft med dom nyförvärven.



Vet inte om Nelson o Tompa har Arvika som moderklubb, definitivt inte Fredda iaf haha.

Skulle AIBF värvat medelmåttiga div 5 innebandyspelare inför den här säsongen istället för dom som dom värvade hade det blivit tufft att gå upp i tvåan, det blir det iaf.

Jag tror inte det är ENBART AF och AIBF som kan spela högre upp! Hade vi vunnit serien förra året och fått över någon Arvika spelare hade inte vi gjort bort oss i tvåan, visst det hade inte varit långsiktigt men vilka västlag har varit långvariga sista tio åren när man fått chansen på högre nivå, tell me. Kunde Koppom komma i toppen på trean i fotboll en gång i tiden så........

Men våran ekonomi kanske är lite för dålig hehehe, va tvungen å kasta in den.

Sen tycker jag inte man ska nedvärdera någon som vill va "Kung" i sexan...hellre det än ett par års träning med fotboll året runt fem dagar i veckan å sen lessna helt och va borta från arenorna.



När jag ändå är göbbgrining, hur kan AF stödja ARvika Supporters damer, tell me!!

2009-11-18 @ 16:37:17
Postat av: läktarn

ni kanske inte hade gjort bort er i tvån men som du själv säger, inte långvarit o då skall det börjas om i ett annat lag(aibf)...som jag förstår så är det väl inte bara att vinna trean i år, vinnaren ska kvala o det är ju aldrig lätt..

samarbete mellan msk o aibf kanske skulle underlätta, vad vet jag!!!!

AF i trean, hur ska det gå till. bra fråga. träning 5ggr i veckan är nog för mycket, det håller jag med om...men en bredare trupp måste till, då krävs det ju att "vissa" spelare stannar mer än ett år om dom kommer från 5-6:an.vad jag menar är att de som vill va "kung" i sexan är just sådana som har testat men inte gett sig själv chansen att ta en plats i laget....det kan ju ta något år om man "bara" spelat i 6:an...

jag tycker att "supporters" borde vara a-laget i AF o slussa upp de yngre så de får rutinen...fast träning en dag/veckan o ändå tillhöra toppen i 3:an säger mer om klassen på damfotboll....ska nog inte uttala mig mera ang. damfotboll

2009-11-18 @ 17:01:28
Postat av: Rog

Hur fan ska man samarbeta om man ær i samma serie??

2009-11-18 @ 19:41:10
Postat av: läktarn

ja, det har du rätt i, ovanligt dumt av mig.

om något av lagena åker ur eller går upp,då kanske.

skulle ju bli ganska konstigt annars.

visserligen är ju derbyna roligast för oss på läktarn...

2009-11-18 @ 20:00:55
Postat av: Anonym

Går inte Arvika upp iår så kommer dom aldrig göra de

2009-11-18 @ 21:09:06
Postat av: Rog

Visst, klart vi vill samarbeta i så fall, go for it

2009-11-18 @ 23:23:52
Postat av: Insidern

Hörde iaf att Klässbol satsar på att hölle sig kvar i 7:an kommande säsong...

2009-11-18 @ 23:50:59
Postat av: Rog

Säker du insidern!! Blykoll

2009-11-18 @ 23:56:38
Postat av: Insidern

Är man insatt så är man... Men det var väl inte direkt otippat heller förstås när det gäller Klässbol.

2009-11-19 @ 00:54:30
Postat av: L-O

Fotboll gillar vi. Faktum är att folk i västvärmland är för bekväma för att lyckas transportera upp ett fotbollslag i serierna. De ska bara ha hela tiden men är inte beredda att ge något själva heller. Tycker framförallt det märks stor skillnad mot det gamla gardet jämfört med de nya yngre spelarna runt omkrig om man tänker tillbaka tio år. Stor skillnad. Rejälare tag ska det va!

2009-11-19 @ 12:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0