Tillbaks till verkligheten

Efter en lördag i dimmans tecken, jäkligt kul på festligheterna i lördags fast de lart att kroppen känner av att man intog alkoholhaltiga drycker från 12-02 i mer eller mindre rask takt, men tack alla som va med och festen hemma hos mig efter hockeyn va livlig för alla utom Fredriksson som sin vana trogen insomnade tidigt och tillbringade kvällen på golvet framför stereon, säkert mjukt å skönt haha. Allra gladast efter min fest är all världens glasförsäljare som gör ett rejält uppsving denna veckan hehe.

Spelledigt kommande helg för innebandyns del, skönt att få ett break å sen satsa för fullt igen. DÅ blir de viktiga veckor fram till jul!

Riktigt irriterad över Lules förlust i lördags, svagt! Revansch ikväll mot tråkiga Tälje.

AIK fixade guldet igår, NICE!! Riktigt bra höstsäsong, Obolo, Flavio och Mutumba outstanding. Lite kul att Tjerna avgjorde! Trodde man inte heller när man gjorde lumpen ihop för 15 år sen att han skulle avgöra en SM fight 2009!!

Mina IB tips i helgen varierade från att va riktigt bra i vissa matcher till usel i andra, trodde verkligen inte att Kusten skulle vinna på de viset.

Nä om man skulle kliva ur sängen kanske! Ja de får bli så. Bye

Kommentarer
Postat av: Berra

Du bruker va rätt nära men nu va dä lite långt bort.. ;)

2009-11-02 @ 12:05:33
Postat av: sunne

finns väl ingen normal männisch som hejer på

aik.....om int ifk sålt nögre spelare o int fått så många skader så hade di vönne lätt....

2009-11-02 @ 19:55:13
Postat av: Rog

Nej precis, ha aldrig påstått att jag är de minsta normal. Men skador å försäljningar hör till, that´s it. Tycker AIK är solklart värdiga mästare efter en stark höst där Mutumba överraskat mest! Att Obolo är en spelare som är för bra för Allsvenskan det vet vi! Så är de Sunne, men tack för dina tankar!!!

2009-11-02 @ 22:58:31
Postat av: Ola på Åsen

Gôtt att pyjamasgänget fick ge sig på uploppsrakan.

Har stört mig rejält på deras gnällande under säsongen. "Vi har tappat många spelare på grund av skador och försäljningar" har det låtit.

Skadorna köpre jag delvis, men inte försäljningarna. De var väl inte under pistolhot när de cashade in degen heller.

De kunde lika gärna gjort som Kalmar gjorde ifjol med Elm och behållt Wernblom och Bjärsmyr. Mindre deg i pengapåsen, men starkare trupp under slutspurten.

AIK värvade under säsongen, IFK sålde. AIK vann, det gjorde inte IFK!

2009-11-03 @ 13:38:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0