Tjena

Ikväll är de dax å släppa pucken, Skellefte-Lule i premiären, kan ju gå precis hur som helst men Lule känns starka, 4 kompletta kedjor och 3 bra backpar. Anders Nilsson startar i kassen, intressant! 195cm, född 90, tränade med N.Y Islanders under sommaren. Stod en period i elitserien förra säsongen och spikade igen den gången. Helt klart en blivande elitmålvakt, frågan är hur bra han är redan nu?!? Coop Arena är ombyggd lagom till lördans match och hockeyintresset i stan är på högsta nivå mycke tack vare att man fått hem spelare som Fabricius å Fransson. 14 av 24 spelare i årets trupp är födda och uppväxta norr om Skellefte, helt rätt tänkt "Osten" fortsätt så!!

Fotbollen lider mot sitt slut och till helgen gör vi sista matchen med MSK borta mot Ås, seger innebär tredjeplats i serien och kval upp till femman vi har dock avsagt oss platsen eftersom vi är nöjda med sexan. Säsongen har iaf varit över förväntan och jag bockar å bugar för spelarnas insatser under mitt år som tränare.

Innebandypremiären är 9 dygn bort ä de är med skräckblandad förtjusning om man säger så, aningens svårt å veta vart vi står, haft mängder med sjukdomar sista veckorna men som sagt iaf 9 dygn kvar.

Skapligt rån igår, 20 minuter så va de klart. Ofattbart smart även om risken att dom torskar givetvis är överhängande.

Nu ska jag lämna husvaktandet i Edane å dra mot stan, hörs inom de snaraste

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0