Have u ever seen the rain

Ja herregud, regn i varje moln är känslan. Skulle klippa Mangvalla idag, gick en timme drygt så öste de på igen, bara å lägga ned å avakta. Men nu lovar de ju sol i en vecka framåt så då va de väl tusan om de ínte skulle kunna hålla sig.

För tillfället går jag i väntans tider, sökt jobb men inget klart, bara å avvakta å se. Lite drygt!

Fotbollen rullar på, inga höjdarinsatser på slutet men sist hade vi ju en handfull ordinarie borta så inte så mycket att säga om. Blir tufft för oss på slutet då ett par väljer innebandy men bara å kriga på hela vägen in.

Innebandyn har rullat igång efter många om och men, Rikard spelande tränare och Emma fortsätter som allt i allo runt laget, stans överlägset bästa allt i allo dessutom! Internmatch i söndags med 20 utespelare och 2 målvakter, klart godkänt. Tror de kommer bli en riktigt bra säsong och killarna i laget verkar ytterst sugna på å visa att de som lämnat eventuellt gjort ett mindre genomtänkt val.

Zlatan har ju varit på tapeten, är övertygad att detta blev bästa lösningen för alla. Zlatan passa helt enkelt inte in i Barcas spel och Barca va bättre utan Zlatan på plan. Men Zlatan är grymt bra och kommer passa bra in i Milans spel och jag tror dom har bra chans på scudetton!

Blir raketfart hem från Fagerås på fredagkväll, Sverige-Ungern på televisionen!

Nej dax å se om en kan koke ihop nå food innan de börjar dra ihop sig till fotbollsträning, ciao ciao


Kommentarer
Postat av: Evald

Snart på Gjuteri igen då.

2010-09-01 @ 18:27:42
Postat av: Otroligt

Tror att De som lämnat är riktat till Markus o Jimmy Eller e d Arvika gänget Tro? kanske skulle MSK ha tagit kontakt med spelarna men de var det ju ingen som gjorde man trodde ju att Mangskog lagt ner Verksamheten inte ens MSK själv Kjell-Åke Åslund hörde av sig Han visste ju att Roger flyttat och inte hade koll. Han var nog nöjd med att victor gått till Arvika och sket i resten!!

2010-09-01 @ 20:52:16
Postat av: PA

Kan det va en DIF-spelare eller dess förälder som skrivit ovanstående inlägg??? Odds på den???

2010-09-01 @ 22:51:21
Postat av: Rog

De som står riktat mot Kjella i ovanstående kommentar är ju tämligen snett. MEN vem som helst kan ju testa å bli ordförande i en liten förening som har eget midsommarfirande med mellan 500-1000 besökare, som medarrangörer på hamnfesten, städar på bryggan varje söndag, har hand om Gammelvalastädningen, bara å ringa å höra av sig.

Är väl hyfsat förståligt att jag å Kjella fick en energidipp när lagets bästa spelare klev till Arvika.



Och de är riktat till Victor, Myrman, Putte, Einer å Isaksson varken mer eller mindre OCH jag skrev att de EVENTUELLT gjort ett mindre genomtänkt val



2010-09-02 @ 15:21:11
Postat av: fredriksson

Som jag har upplevt Roger o Kjella i min tid i msk så är det ju inte att dom skiter i det iaf.. Det arbetet som dom två lägger ner för föreningen är det ingen annan klubb som har. Inte bara sköter om lagen som finns utan drar in pengar sponsorer osv.. Det är andra klubbar som skulle behövt eran hjälp på dessa fronter! Lycka till i år...går rykte om att stans bäste back ska göra comeback=) ZACHA?!

2010-09-03 @ 10:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0