Full schema

I helgen, Innebandy, jobb å OS. Har precis återhämtat mig från natt till torsdag då sömnen blev bristfällig, blev en timme på förmiddan de var allt. Men fyra bra hockeymatcher plus inspelad skidstafett och en curlingmatch hanns det med, MK höll sällskap i soffan.

Då var de dags ikväll igen, årets andra derby. Kan man önska sig en repris från derbyt som gick av stapeln under förra vinter OS, jo jag tackar. Då avgjorde Kjemperud i slutminuten.
Vi har ett par borta men ska satsa precis allt, allt måste klaffa om vi ska ha en chans!

SKräckblandad förtjusning när man ser domartillsättningen, Majed Hammami, han har växt och är en jäkligt bra domare men likväl så hatar han mig och är rätt sugen på att ge mig någon typ av utvisning från bänken under matchens gång, lång historia som började med att han stod i mål i Lysvik/Sunne förr och vi gjorde alltid 12-13 mål på han sen fortsatte det med att han försökte blåsa oss på pengar när han dömde, han fick en anmälan till förbundet på halsen där vi givetvis hade helt rätt, han va smart å påstod att de va typ 10 mil enkel till Sunne. Så på den vägen är de, men bara att gilla läget!!

Nu är de ju ett speciellt derby och det finns säkert många som tycker att vi borde lägga oss lite snyggt för att Arvika ska ha chansen att kliva upp, men så funkar de inte om man är tävlingsmänniska då vill man visa varje gång att man kan störa Goliat. Nu har ju Arvika en jättechans ändå givetvis!

Syns i hallen kl 20 ikväll!!



Kommentarer
Postat av: Babbsan

Lycka till ikväll Roger me matchen å "DUMMAREN" haha

2010-02-26 @ 11:52:54
Postat av: Rog

Haha tack tack Palm!

2010-02-26 @ 12:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0