11-2

Say no more, så jäkla skön seger med A-laget, vi har klivit framåt steg för steg under säsongen. Detta våga man inte hoppas på i höstas. Jag är en tävlingsmänniska å knöt näven i fickan å hade som mål å göra ett bättre resultat i varje enskild match gentemot höstomgången. Efter fyra matcher har vi 100%, blir tufft att hålla de hela vägen ut men nu börjar de se bra ut i tabellen.

Känner en viss stolthet en sån här kväll, visst SUnnanå har ett par viktiga kuggar men detta ger oss bara mer energi å vi går ut å visar att vi vill ha matchen, vi spelar inte fint alla gånger men det går ut på å göra mest mål å ganska ofta på slutet lyckas vi.

Måste bara tell this story som jag tycker säger en del om MSK, sommarens fotbollsäsong gick helt okay fram till kvällen innan midsommarafton då vi på bortaplan mot bottenlaget Gillberga åkte på en stjärnsmäll, efter den va vi obesegrade i typ 7 matcher.

Innebandy börja sådär men efter förutsättningarna ändå inte helt illa sen hade vi I2 borta i November, fy fan vilket ruggigt bottennapp men efter de har vi 5 segrar på 7 matcher, kan säga att de va svårt å tro de i bussen på vägen hem då.

Vi visar att vi kan knyta näven å visa att vi inte är så förbannat dåliga när de kommer till kritan, min egen roll i de hela är bara att få kontinuitet å trygghet i det, vet själv från alla säsonger hur MYCKET det är värt. Tycker till stora delar att det lyckats.

Have a nice weekend, de ska jag ha med kameran och blocket i högsta hugg!!

Kommentarer
Postat av: diffarn

grattis till segern MSK !

2010-01-23 @ 08:58:48
Postat av: arv u

arvika vinner allt just nu och är bäst!!!

2010-01-23 @ 18:39:46
URL: http://www.arvikaibf.se/
Postat av: Rog

Nja, MSK har 2 raka å de har inte Arvika så TYVÄRR, hehe

2010-01-23 @ 21:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0